Sport

Marcatori surpriză pentru U Craiova în amicalul cu Metaloglobus. „Cadou pentru Știința mea”

U Craiova a avut parte de doi marcatori surpriză în amicalul cu Metaloglobus. Oltenii s-au impus cu 2-0 în fața formației la care evoluează Ovidiu Herea.
06.09.2021 | 16:55
Marcatori surpriza pentru U Craiova in amicalul cu Metaloglobus Cadou pentru Stiinta mea
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a plecat într-un stagiu de pregătire montan, având „fereastra” prilejuită de meciurile echipei naționale. Oltenii aveau pregătite și două meciuri amicale, dar unul a fost anulat, astfel că trupa lui Laurențiu Reghecampf a evoluat doar în compania formației Metaloglobus.

Partida vine la o zi după ce clubul din Bănie a aniversat 73 de ani de existență. Oficialii au avut pregătite mai multe surprize, iar una dintre ele a implicat și echipa care este cantonată la Brașov. La hotel a fost organizată o zonă în care suporterii au venit și au făcut poze și au luat autografe de la jucători.

ADVERTISEMENT

Marcatori surpriză pentru Universitatea Craiova în amicalul cu Metaloglobus. Nepotul lui Ilie Balaci și Lyes Houri au punctat pentru „alb-albaștri”

Un stagiu de pregătire nu este complet și fără un meci amical. Astfel, Universitatea Craiova a organizat un joc contra formației de Liga 2, Metaloglobus. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat cu 2-0, iar golurile au venit din partea unor jucători surpriză.

Marcatori surpriză pentru U Craiova în amicalul cu Metaloglobus. Oltenii s-au impus cu 2-0
Atanas Trică a marcat pentru a doua oară în tricoul echipei mari a Științei

Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a înscris al doilea gol pentru echipa mare a Craiovei în minutul 49 al partidei. Deschiderea de scor venise din partea lui Lyes Houri, jucător care a fost transferat recent de echipa din Bănie. „Cadou pentru tine Știința mea,” a scris „Ati” pe o pagină de socializare după ce a reușit să marcheze.

ADVERTISEMENT

În meciul cu Metaloglobus, Laurențiu Reghecampf a folosit următorii jucători: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, M. Constantn, Bancu (cpt.) – Nistor, Crețu, Vînă – Gustavo, Koljic, Houri.

Au mai evoluat pe parcursul meciului: Lazar, Bană, Mitran, Bălașa, Hrelea, Vătăjelu, Fedele, Mateiu, Ivanov, Căpățînă, Trică-Balaci, Sala și Danciu. 

ADVERTISEMENT

Lyes Houri a marcat la prima apariție în tricoul Științei: „Sper să impresionez la Craiova”

Adus de la Mol Fehervar sub formă de împrumut pentru un sezon, Lyes Houri vrea să aibă evoluții cât mai bune în tricoul Universității Craiova. Mihai Rotaru a achitat 100.000 de euro pentru ca jucătorul francez să evolueze în acest sezon în culorile Universității.

Un transfer definitiv l-ar costa pe patronul Științei 450.000 de euro. „Am auzit de interesul Universității Craiova de la agentul meu. Știam clubul, am jucat cu Viitorul în Bănie.

ADVERTISEMENT

A fost o oportunitate bună să vin aici. Am venit să dau tot ce e mai bun pentru această echipă, să câștig trofee aici, acesta este obiectivul meu. Știu că Universitatea Craiova este un club important în România. 

Sper să impresionez la Craiova. Cred că am o tehnică bună și sper să le fac pe plac suporterilor și echipei. Sper să ajut echipa să câștigăm. Îmi amintesc când am jucat cu Viitorul aici.

A fost foarte frumos, suporterii sunt fantastici. Consider că Universitatea Craiova are cel mai frumos public din țară, iar stadionul este incredibil,” a spus jucătorul în momentul prezentării la echipa din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „ambele echipe nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: