Life

Lavinia de la Insula Iubirii încă poartă inelul oferit de Rey! Ce i-a dezvăluit concurenta lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan, întrebări incomode pentru Lavinia de la Insula Iubirii. Ce a vrut să știe prezentatorul după ce a văzut-o pe aceasta purtând un inel de logodnă pe deget.
01.06.2022 | 20:03
Lavinia de la Insula Iubirii inca poarta inelul oferit de Rey Ce ia dezvaluit concurenta lui Radu Valcan
Lavinia de la Insula Iubirii încă poartă inelul oferit de Rey. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Lavinia a fost văzută purtând un inel de logodnă pe deget la Insula Iubirii, iar Radu Vâlcan a vrut să știe mai multe despre această bijuterie.

Lavinia de la Insula Iubirii poartă un inel de logodnă! Ce i-a dezvăluit lui Radu Vâlcan

Lavinia de la Insula iubirii a fost văzută în timp ce purta un inel de logodnă pe deget, astfel că prezentatorul Radu Vulcan a dorit să știe mai multe detalii despre proveniența acestei bijuterii.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta a reușit să afle că este vorba despre nimic altceva decât de inelul oferit de Ray Laviniei în momentul în care a cerut-o de nevastă.

Radu Vâlcan s-a arătat uimit de decizia concurentei de la Insula iubirii pentru a continua să poarte inelul, chiar dacă relația dintre cei doi s-a terminat.

ADVERTISEMENT

„M-am încurcat în inele și în povești, scuză-mă. Deci este inelul de logodnă primit de la Rey, pe care tu l-ai acceptat și pe care încă îl porți în condițiile în care, din câte am înțeles, relația voastră este încheiată. Și totuși tu porți acel inel!”, a spus lui Radu Vâlcan, după ce a observat inelul purtat pe deget de concurentă.

Ce a replicat Lavinia când a fost întrebată despre inelul de logodnă

Lavinia s-a apărat și a spus că este dreptul ei să poartă inelul, chiar dacă a avut loc o despărțire între ea și persoana care i l-a oferit. Mai mult concurenta, a dezvăluit că este o bijuterie frumoasă și nu ar avea motiv să nu o poarte.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Rey a transmis că deocamdată nu a simțit că este nevoie să dea bijuteria jos, având în vedere că îi amintește de relația ce s-a încheiat.

„E dreptul meu. Pur și simplu îl port ca pe o bijuterie frumoasă. Îmi place inelul mie mult.

Nu știu ce o să simt mai încolo, dar deocamdată nu am simțit să îl dau jos și nici nu m-am gândit neapărat la chestia asta”, a mai spus Lavinia de la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT