Life

Soțul vedetei Pro TV Lavinia Petrea are avion! Câți bani câștigă și ce avere deține bărbatul care a rezolvat cazul Elodia

Soțul vedetei Pro TV Lavinia Petrea, Romulus Varga, este unul dintre cei mai cunoscuți procurori ai României, după ce a rezolvat cazul Elodia, și are o avere pe măsură, ba chiar și un avion.
16.03.2022 | 17:59
Sotul vedetei Pro TV Lavinia Petrea are avion Cati bani castiga si ce avere detine barbatul care a rezolvat cazul Elodia
Știrista Pro TV se iubește cu celebrul procuror din cazul Elodia, Romulus Varga / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Romulus Varga este unul dintre procurorii cu greutate ai României. Celebru pentru cazurile grele la care a lucrat și pe care le-a rezolvat, precum cel al Elodiei, soțul frumoasei știriste este acum în vizorul opiniei publice încercând să desfacă ițele în ciudatul atentat în care a murit afaceristul Ioan Crișan de la Arad.

Soțul vedetei Pro TV Lavinia Petrea, procurorul Romulus Varga, are avion

Procurorul Romulus Varga este unul dintre cei mai apreciați criminaliști de la noi din țară, celebritatea lui venind și după ce a reușit condamnarea polițistului Cioacă în mult mediatizatul caz Elodia.

ADVERTISEMENT

Căsătorit de aproape opt ani cu frumoasa prezentatoare a Știrilor Pro TV de dimineață, Lavinia Petrea, procurorul Romulus Varga a fost nevoit, conform legii, să își depună declarația de avere în care, printre altele, vorbește și despre veniturile știristei.

Salariu confidențial”, a notat Romulus Varga în cea mai recentă declarație de avere pe care a depus-o ca procuror al Parchetului de le lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

ADVERTISEMENT

Dacă salariul Laviniei Petrea este confidențial, celebrul procuror nu ascunde averea pe care o deține. Și, pe lângă cele două mașini pe care le-a trecut în acte, Romulus Varga are și… un avion, un Ikarus C-22, pe care îl deține coproprietate cu un amic.

E adevărat, avionul procurorului este de fapt o aeronavă ultraușoară, de două locuri, care poate atinge viteza maximă de 150 km/h, de fabricație germană și care costă în jur de 8.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ce avere are procurorul Romulus Varga

Conform celei mai recente declarații de avere consultate de FANATIK, procurorul Romulus Varga, soțul Laviniei Petrea, deține mai multe terenuri. Astfel, el are terenuri agricole în județul Satu Mare și în județul Constanța, la Vadu, are un teren forestier la Satu Mare,  și două terenuri intravilane, unul în Comuna Rucăr din Argeș și cel de-al doilea în Valea Doftanei din județul Prahova.

Chiar dacă are terenuri, la capitolul case sau apartamente, procurorul nu a notat nicio proprietate. În schimb, când vine vorba de conturile bancare, Romulus Varga stă ceva mai bine, chiar dacă nu este un om bogat. Conform actelor oficiale el deține un cont în care are 15.000 de lei, un altul de 6.000 de lei, și un depozit de 8100 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la capitolul depozite, Romulus Varga a declarat și cadoul primit de fiecare dintre cei trei copii ai săi și ai frumoasei Lavinia Petrea, dar din partea părinților săi pentru micuți în valoare de câte 2.000 de euro.

Statul îi datorează bani soțului Laviniei Petrea

Când vine vorba de venituri salariale, procurorul Romulus Varga a notat două surse de venituri. Una, în valoare de 226.165 lei, salariu anual primit de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar cea de-a doua de la Institutul Național de Magistratură în cuantum anual de 15.843 lei.

Interesant este însă că viața de bugetar nu este atât de comodă pe cât s-ar crede. Nu de altceva, dar, uneori, apar situații ale unor restanțe salariale, așa cum i s-a întâmplat și reputatului procuror. Mai exact, acesta mai are de încasat o restanță salarială de 8.046 de la Parchetul Teritorial Satu Mare.

Soțul Laviniei Petrea, specializat în cazuri dificile

Procurorul Romulus Varga este considerat unul dintre cei mai buni procurori din România, el fiind trimis de șefii săi să rezolve cele mai dificile cazuri, multe dintre ele intens mediatizate, din România.

”Mâna” și-a făcut-o cu celebrul polițist Cioacă, în cazul Elodia, el reușind să obțină condamnarea acestuia. Tot soțul Laviniei Petrea a fost cel care a instrumentat dosare precum HexiPharma, cazul morții lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini sau cel al ”Mâncătorului de femei” din Suceava, Vasile Lavric.

De asemenea, Romulus Varga este procurorul care cercetează cazul afaceristului din Arad, ucis anul trecut, după ce i-a explodat mașina într-un atentat în stil mafiot și care, la acea vreme, a stârnit o vâlvă fără precedent.

Lavinia Petrea și Romulus Varga s-au căsătorit în 2014

Acum opt ani, Lavinia Petrea și Romulus Varga luat decizia să își oficializeze relația, iar familia lor este completată, acum, de cei trei copii ai lor: un fiu și două fiice, Mathias, Klara și Karin.

”Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale, dar la mult timp față de momentul la care a fost lansată invitația de către șeful lui de atunci. Chiar a fost o întâlnire informală, doar că s-a întâmplat la câteva luni de când am primit invitația, pentru că pur și simplu nu am putut să ajung.

A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi”, povestea, pentru Libertatea, vedeta Știrilor Pro TV, Lavinia Petrea. despre momentul în care l-a întâlnit pe procurorul Romulus Varga.

ADVERTISEMENT