Fotbal international

Lecție de respect dată de fanii Japoniei la Campionatul Mondial! Niponii au făcut curățenie pe stadion imediat după victoria cu Germania

Fanii Japoniei au dat o lecție de respect la Campionatul Mondial din Qatar, imediat după victoria țării lor împotriva Germaniei, scor 2-1.
23.11.2022 | 22:15
Lecție de respect dată de fanii Japoniei la Campionatul Mondial. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Suporterii niponi au făcut curățenie pe stadion la finalul confruntării și au fost surprinși de către fotografii aflați pe arenă, poze care s-au viralizat rapid pe internet.

Lecție de respect dată de fanii Japoniei la Campionatul Mondial

Fanii Japoniei au oferit o lecție de respect la Campionatul Mondial din Qatar, chiar la finalul confruntării cu Germania, scor 2-1, partidă în care niponii au reușit să întoarcă scorul în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Nu a fost prima dată când suporterii din „țara soarelui răsare” au făcut curățenie în arene, aceștia fiind în centrul atenției și la Campionatul Mondial din 2018, organizat de Rusia.

Mai mult decât atât, fanii Japoniei au făcut curat pe stadion și la meciul de deschidere dintre Ecuador și Qatar, scor 2-0, uimind o lume întreagă.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem japonezi, așa procedăm. Respectăm locurile în care mergem”, a spus un suporter al Japoniei.

Hansi Flick, nervos după înfrângerea în fața Japoniei

Hansi Flick, selecționerul Germaniei, a fost nervos la finalul meciului cu Japonia, dând vina pe greșelile individuale ale fotbaliștilor săi: În prima repriză am ratat multe ocazii.

ADVERTISEMENT

Japonia ne-a învins din punct de vedere al eficienței și, prin urmare, a marcat un gol mai mult decât noi. Greșelile individuale pe care le-am făcut nu trebuiau să se întâmple. Știam că Japonia e rapidă în tranziție și ne-au pedepsit.

Niklas Sule trebuia pur și simplu să fie mai atent. Și-a ținut în teren adversarul, s-a retras doi sau trei pași prea mult. Acestea sunt greșeli individuale pentru care a trebuit să plătim astăzi”.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să aducem energie proaspătă. Acestea sunt greșeli individuale pe care nu ar trebui să le facem, dar am făcut-o. ei.

De aceea am pierdut! Trebuie să privim înainte. Mai sunt șase puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena”, a mai spus Hansi Flick.

ADVERTISEMENT