Sport

Lecție pentru pariori! Cum să câștigi peste 60.000 de lei cu un bilet de doar cinci meciuri

Un jucător super inspirat a dat o adevărată lecție la mijlocul săptămânii. Cu un bilet de doar cinci meciuri, a reușit să câștige peste 60.000 de lei.
15.10.2022 | 11:00
Lectie pentru pariori Cum sa castigi peste 60000 de lei cu un bilet de doar cinci meciuri
Biletul câștigător de joi, care i-a băgat în buzunar unui jucător super inspirat peste 60.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cinci meciuri! Doar de atât a avut nevoie un parior super inspirat pentru a da o adevărată lovitură. Și-a calculat bine pașii, a mers la punct ochit, punct lovit și la finalul serii de joi s-a trezit mai bogat cu peste 60.000 de lei. E bine, nu?

5 meciuri din Europa pentru un câștig de peste 60.000 de lei la pariuri

Joi a fost o seară plină de fotbal în Europa, principalele puncte de atracție fiind partidele programate în etapa a 4-a din grupele Europa League și Conference League. Meciuri multe, o ofertă bogată de pariuri, așa că toți jucătorii au avut de unde alege. S-a putut merge și pe varianta biletelor cu multe meciuri, dar cu o miză mai mică, la fel cum se putea opta și pentru bilete mai safe, cu meciuri puține și cote mici, însă cu o miză mai mare.

ADVERTISEMENT

Sau o a treia soluție, la care s-a gândit un jucător foarte curajos; doar cinci partide, cote extrem de mari (de la 1,50 la 6,00) și o miză de 150 de lei! Ce a ieșit de aici? Un bilet câștigător de 61.236 de lei!!! Uluitor!

Asta e rețeta dacă vrei să dai lovitura la pariuri. Îți trebuie inspirație, curaj, dar și un dram de noroc, fiindcă altfel nu se poate. Și încă un lucru foarte important: nu uita nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Folosește-le fără ezitare, iar câștigurile de pe biletele tale vor crește spectaculos.

ADVERTISEMENT

Cote de la 1,50 la 6,00 pentru un câștig fabulos de peste 60.000 de lei

Așa cum spuneam mai sus, curajosul și inspiratul jucător nu a avut nevoie decât de 5 meciuri și o miză de 150 de lei pentru a da lovitura joi seara. La miezul nopții, când s-au terminat toate meciurile din Europa League și Conference League, s-a culcat mai bogat cu peste 60.000 de lei. O fi visat frumos oare?

Biletul l-a început relativ timid, cu o Super Cotă de 1,50 pentru pronosticul „2 solist” la Bodo/Glimt – Arsenal (scor final 0-1), din Grupa A a Europa League. S-a terminat 1-0 pentru „tunari”, după golul marcat de Saka în prima repriză, deci putem spune că nu au fost emoții foarte mari pentru a începe cu dreptul.

ADVERTISEMENT

De aici încolo, cotele au început să crească simțitor. Fiindcă s-a trecut la una de 1,80 pentru pronosticul „se marchează în ambele reprize” la partida Betis Sevilla – AS Roma (scor final 1-1), din Grupa C a Europa League. Nici aici nu putem spune că a tremurat foarte mult, chiar dacă s-a marcat doar atât cât a avut nevoie, adică un gol în fiecare repriză. Gazdele au deschis scorul în minutul 34, oaspeții au egalat în 53, iar totul decurgea conform planului.

Pare atât de simplu să câștigi la pariuri, însă nu trebuie să uităm nici de bonusurile pe care le oferă Superbet. Dacă știm să profităm la maximum de ele, câștigurile pe care le vom obține pe biletele noastre vor fi și mai mari.

ADVERTISEMENT
bilet 14oct_01 ok
Bilet câștigător la pariuri, cu meciuri din Europa League și Conference League

Însă greul de-abia acum începea. Pentru că jucătorul nostru, foarte curajos, și-a forțat „norocul” cu ultimele 3 alegeri, însă i-a ieșit perfect până la urmă. La toate cele trei partide a mers pe varianta „peste 1,5 goluri în fiecare repriză”, ceea ce pare de-a dreptul nebunesc la prima vedere. Evident, și cotele primite au fost pe măsură.

„Doar” 4,20 la Feyenoord – Midtjylland (scor final 2-2), din Grupa F a Europa League. Emoții? Nici pe departe… S-a marcat în minutele 16, 32, 48 și 58, iar încă un „verde” apărea pe bilet.

Următorul obstacol de trecut era un 6,00 de la Royale Union SG – Sporting Braga (scor final 3-3), din Grupa D a Europa League. Patru goluri înscrise în prima repriză, doar două  după pauză (nici nu avea nevoie de mai mult) și șampania putea fi pusă la rece.

Urma ultimul hop, cel care avea să decidă culoarea biletului: verde sau roșu? Cota de 6,00 venea de la un meci din Grupa B a Conference League, mai precis de la umilința suferită de FCSB pe teren propriu în fața lui Silkeborg (scor final 0-5). Danezii își făcuseră „norma” de două goluri în primele 20 de minute, după pauză au mai înscris de trei ori în mai puțin de 25 de minute, iar curajosul parior își verifica deja contul: + 61.236 de lei!!!

În final, nu uita nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Profită acum de ele și ai șansa să dai și tu lovitura la pariuri, chiar și atunci când nu mizezi sume mari pe biletele pe care le joci.

ADVERTISEMENT