Life

Legătura dintre Iulia Vântur și mama Laurei Cosoi, Ligia Cosoi. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare

Ce legătură există între Iulia Vântur și Ligia Cosoi. Fosta prezentatoare, mesaj emoționant de condoleanțe pentru mama actriței Laura Cosoi.
20.12.2023 | 00:14
Legatura dintre Iulia Vantur si mama Laurei Cosoi Ligia Cosoi Ce a dezvaluit fosta prezentatoare
Ce a însemnat Ligia Cosoi pentru Iulia Vântur. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a transmis un mesaj de condoleanțe pentru mama Laurei Cosoi, Ligia Cosoi, care s-a stins din viață marți, 19 decembrie. Fosta prezentatoare și-a exprimat durerea profundă, dezvăluind cu această ocazie și ce legătură există între ele.

Ce legătură are Iulia Vântur cu Ligia Cosoi, mama Laurei Cosoi

După ce Laura Cosoi a anunțat decesul mamei sale, Ligia Cosoi, apropiații au transmis o mulțime de mesaje de condoleanțe. Printre aceștia se numără și Iulia Vântur, care i-a fost elevă Ligiei Cosoi. Fosta prezentatoare a mărturisit acest lucru printr-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a ținut să-i mulțumească Ligiei Cosoi pentru tot ceea ce a învățat-o ca profesoară de dans, fiind recunoscătoare că a avut ocazia să facă acest lucru chiar și cu scurt timp înainte de a afla de moartea sa. Iulia Vântur o consideră un înger pe mama actriței Laura Cosoi.

”Doamna Ligia, îți mulțumesc cu tot sufletul meu. Măcar am avut șansa să ți-o spun înainte să pleci dintre noi. Ai fost un înger printre noi, ai călăuzit multe destine, cu tandrețe și bunătate.

ADVERTISEMENT

Acum ai luat calea luminii și a nemuririi.Vei trăi mereu și în sufletele noastre. Fie-ți sufletul în pace. Cu dragoste, a ta elevă…Iulia”, apare în mesajul plin de emoție al Iuliei Vântur, dintr-un Instastory.

Din ce cauză a murit Ligia Cosoi

Mama Laurei Cosoi a murit din cauza cancerului. De peste un deceniu se lupta cu boala cruntă, diagnosticul primindu-l în 2008, cancer de col uterin. ”Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi pe conturile sale de socializare, marți, anunțând pierderea celei care i-a dat naștere.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Ligia Cosoi despre lupta sa cu cancerul

În 2021, Ligia Cosoi răsufla bucuroasă că învinsese cancerul. Însă, boala i-a recidivat între timp. Pe când trăia, în cadrul unui eveniment al Asociației ”Bucuria de a fi”, vorbea deschis despre problema sa de sănătate, încurajând multă lume să nu cedeze în fața afecțiunii crunte.

”Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul.

ADVERTISEMENT

Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo Sus, cu noi și foarte mult nu poți influența, dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții”, declara Ligia Cosoi.

ADVERTISEMENT