Life

Legătura neștiută dintre Dan Negru și Angela Similea. Cum i-a marcat artista cariera de prezentator TV

Între Dan Negru și Angela Similea există o legătură neștiută până acum. Artista a avut un rol important în cariera TV a prezentatorului.
27.10.2022 | 18:25
Legatura nestiuta dintre Dan Negru si Angela Similea Cum ia marcat artista cariera de prezentator TV
Ce a dezvăluit Dan Negru despre Angela Similea. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori din țară. De curând, a vorbit despre debutul său în televiziune, dar și despre rolul cântăreței Angelei Similea în acest context.

Ce rol a avut Angela Similea în cariera de prezentator a lui Dan Negru

Dan Negru a mărturisit de curând că Angela Similea l-a ajutat să devină un prezentator de succes. Se întâmpla la prima lui emisiune, de la TVR, de acum 3 decenii.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 30 de ani, cântăreața i-a luat mâna prezentatorului și l-a încurajat, spunându-i că o să fie un mare profesionist. Ceea ce s-a și întâmplat, iar Dan Negru are o recunoștință aparte pentru Angela Similea.

”Când am avut prima mea emisiune de televiziune, invitata mea a fost Angela Similea. Doamna Similea, într-o pauză, mi-a luat mâna, poate să confirme acum, se întâmpla acum vreo 30 de ani, show-ul era produs de domnul Dodo Munteanu și de Titus Munteanu, două somități ale televiziunii, și mi-a luat mâna atunci și mi-a spus: “Dan, o să fii un mare prezentator!”

ADVERTISEMENT

După ani de zile, am făcut un show din nou cu doamna Angelea Similea, se numea “Genialii” produs de domnul Lazarov, într-o pauză mi-a luat mâna și mi-a zis: “Ții minte ce ți-am spus demult, la TVR?”

N-am spus niciodată asta, dar uite, îi port recunoștință doamnei Similea, ea m-a aruncat în lumea televiziunii. A avut mână bună doamna Similea!”, a spus Angela Similea pentru impact.ro

ADVERTISEMENT

Dan Negru, premiat pentru personalitatea anului

Dan Negru a făcut o astfel de mărturisire după ce a fost premiat zilele acestea la categoria ”Personalitatea anului”. În prezent, este într-adevăr unul dintre cei mai buni prezentatori din România.

”Am fost răsfățat cu premii, mulțumesc lui Dumnezeu, să știi că smerenia e importantă, modestia e cea mai important în lumea asta”, a mai transmis moderatorul pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a lucrat ani buni la Antena 1, iar în 2022 a făcut o schimbare istorică de post, la Kanal D. Aici are două emisiuni care îi aduc mare audiență, la nivel național.

ADVERTISEMENT