Sport

Legendarul Sir Alex Ferguson râde de echipa lui Radu Drăgușin: „Nicio șansă”

Legendarul antrenor Sir Alex Ferguson a râs de Tottenham, echipa la care s-a transferat Radu Drăgușin în această iarnă. Ce l-a amuzat pe fostul tehnician.
13.02.2024 | 06:00
Legendarul Sir Alex Ferguson rade de echipa lui Radu Dragusin Nicio sansa
Sir Alex Ferguson a râs de Tottenham, echipa lui Radu Drăgușin. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Sir Alex Ferguson, fostul antrenor legendar al lui Manchester United, a râs de Tottenham. Fostul tehnician în vârstă de 82 de ani a susținut vehement că echipa lui Radu Drăgușin nu va putea câștiga vreodată titlul în Premier League.

Tottenham, victorie la ultima fază cu Brighton

Tottenham a câștigat dramatic duelul de pe teren propriu cu Brighton, scor 2-1, în etapa cu numărul 24 din Premier League. Radu Drăgușin, fundașul transferat de londonezi pentru 31 de milioane de euro de la Genoa, a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ange Postecoglou a fost lăudat pentru munca depusă de la venirea la Tottenham, la începutul sezonului. Australianul a preluat banca londonezilor după despărțirea de Celtic. În toamna anului trecut, Tottenham a condus clasamentul din Premier League.

Ulterior, londonezii au dat dovadă de inconstanță, iar în prezent Tottenham ocupă locul 4, cu 47 de puncte în 24 de meciuri, însă poate pica pe locul 5, dacă Aston Villa scoate un rezultat pozitiv cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Legendarul Sir Alex Ferguson râde de echipa lui Radu Drăgușin: „Nicio șansă”

Pornind de la acest context, Sir Alex Ferguson, antrenorul care a scris istorie la Manchester United, este ferm convins că Tottenham nu va reuși niciodată să câștige titlul în Premier League. Ultima dată când Tottenham a câștigat titlul a fost în sezonul 1960-1961.

„(n.r. câștigă Tottenham titlul vreodată?) Nu (n.r. râde). 1961 a fost ultima dată când l-au câștigat. E o perioadă lungă. În prezent, Liverpool și Manchester City sunt atât de puternice în Premier League”, au fost cuvintele lui Sir Alex Ferguson, citat de Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Sir Alex Ferguson, câștigător de 13 ori în Premier League alături de Manchester United, a avut o altă replica remarcabilă. „Nicio șansă”, au fost singurele cuvinte pe care le-a spus legendarul antrenor în momentul în care a fost întrebat dacă Tottenham are mai multe șanse decât Manchester United să câștige campionatul.

Sir Alex Ferguson s-a retras în 2013 din antrenorat

În vârstă de 82 de ani, Sir Alex Ferguson a antrenat-o pe Manchester United în perioada 1986-2013. Fostul tehnician scoțian i-a antrenat pe „Diavoli” în peste 1.000 de meciuri. Este singurul antrenor din istorie care a câștigat titlul în Premier League de 3 ori la rând (1998-1999, 1999-2000, 2000-2001).

ADVERTISEMENT

Sir Alex Ferguson mai are în palmares alături de Manchester United 5 Cupe ale Angliei, 4 Cupe ale Ligii Angliei, dar și 2 trofee UEFA Champions League. În prezent, Manchester United ocupă locul 6 în Premier League, cu 38 de puncte după 23 de partide.

ADVERTISEMENT