Sport

Legende ale fotbalului românesc, spectacol la Mamaia! Au jucat pe nisip în fața a sute de fani

Spectacol la Mamaia. Vedetele fotbalului s-au adunat pe plajele din Constanța pentru a juca fotbal de plajă.
12.08.2023 | 20:54
Legende ale fotbalului romanesc spectacol la Mamaia Au jucat pe nisip in fata a sute de fani
Fotbal pe plajă, la Mamaia.
ADVERTISEMENT

Spectacol la Mamaia! Mai mulți mari jucători s-au adunat pentru a juca fotbal de plajă, la un eveniment ce a adunat mulți spectatori.

Fotbal de plajă la Mamaia

Pe plaja de la Mamaia, fanii fotbalului au putut să vadă nume mari din istoria fotbalului românesc. Peste 300 de oameni au urmărit meciurile de fotbal de plajă, jucate pe nisipul superb de la Constanța.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat legătura cu promotorul evenimentului, Adrian Troscenco. Acesta consideră fost un adevărat succes, oamenii fiind încântați că, în timp ce se relaxau la mare, au avut ocazia să se întâlnească cu favoriții lor.

Printre vedetele prezente s-au numărat Florin Prunea, Rică Răducanu, Gheorghe Mihali, Florin Cernat, Stelian Stancu, Florentin Petre, Eugen Trică ori Dennis Șerban. Toți au fost asaltați de fanii care au dorit să se pozeze cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Au fost doar vedete. Evenimentul a fost la Mamaia, a fost un eveniment unde foștii mari jucători au interacționat cu publicul. 3-400 de oameni au fost pe plajă. E sărbătoare, iar oamenii, în weekendul ăsta prelungit, au fost încântați să se întâlnească cu legendele. 

Să ai o echipă de genul ăsta, pe plajă, să te duci la agrement, să te relaxezi, iar la un moment dat să schimbi o pasa cu ei, e unic. Toată lumea a fost încântată”, ne-a spus Adrian Troscenco, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre, înconjurat de fete

Înconjurat de fete, Florentin Petre a vorbit despre cum se simte pe plaja din Mamaia. El a vorbit și despre soarta lui Dinamo, spunând că așteaptă sezonul în care echipa se va bate la titlu în Superligă.

E o căldură și o intensitate macimă, mă ard, mai ales în compania acestor domnișoare dăguțe. Eu o am pe a mea acasă. De Dinamo ce să zic. Sunt într-un moment mai greu al istoriei.

ADVERTISEMENT

Sunt în căutări, dar pe drumul cel bun. Cu siguranță vor ajunge acolo unde ne dorim cu toții. Eu vreau să se bată la campionat”, a spus Florentin Petre.

Fostul fotbalist a vorbit și despre meciurile europene, având speranța că toate cele trei echipe implicate, Facul Constanța, FCSB și Sepsi OSK vor reuși să se califice în faza următoare a competiției.

Toate echipele au jucat bine, au avut continuitate, dar și ghinion. Îmi doresc ca toate trei să se califice. Vreau să meargă FCSB mai departe, sunt român și vreau să fac o imagine foarte bună”, a mai spus Florentin Petre.

ADVERTISEMENT