Sport

Legendele „Științei” sunt optimiste înaintea partidei cu Sepsi: „E momentul revanșei pentru Universitatea Craiova”. Exclusiv

Universitatea Craiova o va înfrunta cu Sepsi în prima etapă din sezonul 2022-2023 din Superliga. Aurel Beldeanu, legenda „Științei”, speră ca oltenii să înceapă campionatul cu o victorie pe „Ion Oblemenco”.
15.07.2022 | 10:40
Legendele Stiintei sunt optimiste inaintea partidei cu Sepsi E momentul revansei pentru Universitatea Craiova Exclusiv
Legendele „Științei” sunt optimiste înaintea partidei cu Sepsi: „Atuurile sunt de partea Universității Craiova”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe este programată vineri, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Aurel Beldeanu, fostul jucător al „Științei”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că oltenii o pot învinge pe formația antrenată de Cristiano Bergodi.

Aurel Beldeanu speră la o victorie a Universității Craiova în fața celor de la Sepsi: „Are puterea să învingă”

Universitatea Craiova a avut partide dificile împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe în sezonul precedent. În campionat, formația din Bănie a reușit să câștige doar un punct din cele două partide cu covăsnenii. Trupa antrenată de Cristiano Bergodi i-a eliminat pe oltenii în semifinalele Cupei României, scor 3-1 la general.

ADVERTISEMENT

Cu toate că oltenii au anunțat despărțirea de Mirko Pigliacelli și ar putea să rămână fără încă un jucător de bază, Aurel Beldeanu este de părere că Universitatea Craiova poate să pună capăt seriei de înfrângeri împotriva celor de la Sepsi pe „Ion Oblemenco”. Legenda „alb-albaștrilor” a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Laszlo Balint poate debuta cu o victorie în campionat.

„Sper să începem cu dreptul, eu cred că Universitatea Craiova are puterea să o învingă pe Sepsi. Parcă s-a făcut o tradiție, pentru că în ultimii ani nu am bătut-o mai deloc pe Sepsi. Eu cred că de data aceasta se va termina această stare”, a spus Aurel Beldeanu.

ADVERTISEMENT

„E momentul unei revanșe, iar eu cred că Universitatea Craiova are puterea să învingă. Atuurile sunt de partea Universității Craiova. Nu îl cunosc personal ( n.r. pe Laszlo Balint), dar am auzit lucruri frumoase despre el. Poate debuta cu o victorie pe banca Craiovei”, a mai spus fostul jucător al Universității Craiova.

„Vreau ca toată echipa să joace foarte bine cu Sepsi, de la portar până la atacanți”

Aurel Beldeanu se așteaptă ca toți jucătorii Universității Craiova să fie în formă maximă pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta a declarat că formația din Bănie poate obține victoria dacă elevii lui Laszlo Balint vor fi concentrați în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

„Vreau ca toată echipa să joace foarte bine cu Sepsi, de la portar până la atacanți. Toți trebuie să își vadă de treabă, să joace serios și pentru echipă. Astfel, la sfârșitul celor 90 de minute vor ieși victorioși”, a declarat legenda Universității Craiova în exclusivitate pentru FANATIK.

„Vulpea” nu se așteaptă ca jucătorii formației din Bănie să fie epuizați, după cantonamentul solicitant din Austria. Fostul mare fotbalist al „Științei” a declarat că suporterii de pe „Ion Oblemenco” îi vor ajuta pe „juveți” să obțină cele trei puncte cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Nici vorbă ca jucătorii să fie obosiți după cantonamentul din Austria, trebuie să aibe fotbal de joc. Când eu jucam fotbal așteptam cu nerăbdare să înceapă campionatul. O să fie și destui spectatori să îi încurajeze pe „Ion Oblemenco”. Cu siguranță vor fi peste 10.000 de spectatori”, a încheiat Aurel Beldeanu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,37 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT