Sport

Leo Grozavu, nervos după Poli Iași – Farul 2-3: „Meciul a început la opt, noi ne-am prezentat la nouă!”

Leo Grozavu a fost nervos după înfrângerea suferită de Poli Iași pe teren propriu în duelul cu Farul Constanța, scor 2-3.
01.12.2023 | 23:03
Leo Grozavu nervos dupa Poli Iasi  Farul 23 Meciul a inceput la opt noi neam prezentat la noua
Leo Grozavu, nervos după Poli Iași - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul moldovenilor este nemulțumit pentru că echipa sa nu a primit un penalty în minutul 70, când Mihai Popescu l-a călcat pe picior pe Luis Phelipe, fiind deranjat că arbitrul nu a revăzut faza la VAR.

Leo Grozavu, nervos după Poli Iași – Farul

Leo Grozavu a fost nervos după înfrângerea suferită de Poli Iași în duelul cu Farul, nemulțumirea sa venind în urma unui penalty neacordat moldovenilor, deși faza a fost cât se poate de clară.

ADVERTISEMENT

Totuși, antrenorul lui Poli Iași nu s-a rezumat doar la arbitraj și și-a certat jucătorii pentru felul în care au evoluat, spunând că nu este suficient doar să faci o repriză bună la fotbal.

„Meciul a început la ora opt și noi am început la nouă. Așa e când faci multe greșeli, așa e la fotbal. Nu e suficient să ai o repriză bună, mai ales când joci cu echipe care au calitate.

ADVERTISEMENT

Nu ne-a surprins Farul, pentru că am fost surprins exact pe fazele pe care noi le-am pregătit o săptămână. Asta este până la urmă, aici îmi pun eu întrebările.

Sun curios doar dacă s-ar fi întâmplat în celălalt careu faza și nu în careul Farului. Dar nu comentez mai mult, eu antrenez echipa, nu vorbesc despre arbitraj”.

ADVERTISEMENT

„Am făcut două antrenamente pe tema asta, dar degeaba”

„Nimeni nu face presiune la adversar, iar ei marchează din șase metri. Trebuie doar să marcăm adversarul și să ne uităm la el. Am făcut două antrenamente pe tema asta, dar asta e.

Campionatul e foarte strâns, clasamentul e strâns. Două înfrângeri te aduc în zona periculoasă. Ai câștigat două meciuri, deja speri la play-off”, a continuat Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

„Noi și dacă am câștiga două meciuri, ar trebui să fim atenți tot să ne luptăm să nu ajungem jos. Sunt multe echipe de evitat, dar nu mai putem. E Campionatul European, nu mai e atât de ușor.

Trebuie să fim alături de echipa națională, să o susținem necondiționat, pentru că de asta avem nevoie. Avem și noi un jucător care poate să facă obiectul unei convocări. E vorba despre Ispas, e un băiat serios, trăiește pentru fotbal.

În afară de Bancu, nu cred că avem mulți fundași stânga în România care să aibă calități pe acea poziție, iar Ispas le are!”, a mai spus antrenorul lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT