Sport

Leo Messi, criticat vehement înainte de marele meci PSG – Real Madrid: ”Este în trecere pe la Paris”

Mai sunt doar două zile până la marele meci PSG - Real Madrid, iar prestațiile lui Leo Messi nu sunt deloc convingătoare și criticile sunt tot mai dure.
13.02.2022 | 12:35
Leo Messi criticat vehement inainte de marele meci PSG  Real Madrid Este in trecere pe la Paris
Mai sunt doar două zile până la marele meci PSG - Real Madrid, iar prestațiile lui Leo Messi nu sunt deloc convingătoare și criticile sunt tot mai dure. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cele două forţe se vor duela marţi, 15 februarie , de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, într-o partidă așteptată cu sufletul la gură de fanii fotbalului.

Marea întrebare este dacă antrenorul francezilor, Mauricio Pochettino, se va putea baza pe tripleta de aur Messi-Neymar-Mbappe.

ADVERTISEMENT

Cristi dure la adresa lui Leo Messi înainte de PSG – Real Madrid

Prefațând întâlnirea de gală PSG – Real Madrid, fostul jucător al echipei franceze, Jerome Rothen, a lansat o serie de critici la adresa lui Leo Messi despre care spune că nu va rămâne în istoria clubului.

”Messi nu-și va lăsa amprenta la PSG. Este băiatul altui club, Barcelona, care este viața lui. Se duce acolo când are zile libere. Este în trecere pe aici, nimeni nu se aștepta la el, nici măcar el însuși. A semnat doi ani la 34 de ani, este cu siguranță cel mai bun jucător din istorie, dar nu mai are picioarele de acum câțiva ani, nu poate repeta performanțele de până acum.

ADVERTISEMENT

Și în plus, și mai presus de toate, nu are aceeași echipă sau aceiași colegi. Trebuie să te simți bine la un club și acum la PSG sunt multe probleme în adaptarea jucătorilor pentru ca Leo să se simtă bine și asta îi afectează viața privată.

Deci nu cred că își va lăsa amprenta așa cum a făcut-o Ibrahimovic. Deși istoria lui PSG este mai scurtă, au fost jucători grozavi precum Rai, Luis Fernandez… Nu-l poți pune pe Messi acolo”, a declarat Rothen, conform Marca.

ADVERTISEMENT

Rothen crede că Mpappe s-a înțeles cu ”galacticii”

Fostul internațional francez nu vede nicio soluție ca PSG să-l poată convingă pe Kylian Mbappe să continue pe Parc des Princes și consideră că atacantul a ajuns deja la o înțelegere cu Real Madrid, dar anunțul se amână din cauza ”dublei” din Champions League.

”Îl văd plecat de la PSG și sunt două variante. Ori merge în Anglia, dar nu cred că este un mare fan al Premier League, ori pleacă la Real Madrid pentru că este visul lui din copilărie. Dacă are ocazia să conducă un proiect…

ADVERTISEMENT

PSG vrea de mult să-i reînnoiască înțelegerea și el respinge. Conducătorii clubului nu spun adevărul pentru că nu este momentul să-și înfurie fanii, dar cred că Mbappe s-a înțeles deja cu Real. Jucătorul nu va vorbi pentru că nu este momentul să o facă înaintea acestor jocuri, dar îl văd la Madrid”, a continuat Rothen.

PSG, salvată de individualități

Jerome Rothen este de părere că o eliminare din Liga Campionilor ar echivala cu un dezastru pentru PSG, iar fanii nu le vor ierta greșelile manageriale, mai ales că la vară vor pleca Mbappe și Di Maria, doi jucători esențiali.

”Nu pot să spun că Real Madrid este favorită. PSG transmite multe îndoieli în ciuda investițiilor, mai ales în lot, și de foarte multe ori uită să joace ca o echipă. Și sunt jocuri în care dezamăgesc foarte mult, dar câștigă pentru că au individualități grozave.

Mbappe este incredibil și transformă această echipă și de aceea nu văd Real Madrid ca fiind favorită. Cred că șansele de calificare sunt egale. Șefii lui PSG sunt într-o tăcere profundă pentru că se tem că meciul va merge prost, iar o eliminare ar fi o adevărată catastrofă. Plecarea lui Mbappe, a lui Di Maria, imaginea ar fi grav deteriorată.

Dincolo, trebuie să spunem că Ancelotti a recuperat o echipă care părea îmbătrânită. Mijlocul este incredibil, plus Benzema. Suntem mândri să-l vedem pentru că este unul dintre cei mai buni din lume și Madridul nu e lider întâmplător în La Liga”, a încheiat fostul fotbalist francez.

ADVERTISEMENT