Sport

Leo Messi, făcut praf în Franța pentru evoluțiile de la PSG: ”Nu a vrut niciodată să joace aici. Un eșec”. Video

Situația lui Leo Messi la PSG este din ce în ce mai dificilă, iar un jurnalist din Franța l-a criticat extrem de dur pentru prestațiile sale.
06.04.2023 | 09:38
Leo Messi facut praf in Franta pentru evolutiile de la PSG Nu a vrut niciodata sa joace aici Un esec Video
Situația lui Leo Messi la PSG este din ce în ce mai dificilă, iar un jurnalist din Franța l-a criticat extrem de dur pentru prestațiile sale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Magia argentinianului la campioana din Ligue 1 pare să apună, iar fanii de pe Parc des Princes au fost primii care au înțeles acest lucru și l-au huiduit copios la ultimele meciuri din campionat.

Un jurnalist din Franța, atac violent la adresa jocului lui Leo Messi de la PSG

În ciuda faptului că a ales să meargă la PSG după despărțirea de Barcelona, Leo Messi nu a avut parte niciodată de o presă favorabilă în Franța, iar acest lucru se poate vedea și din ieșirea uluitoare a jurnalistului Daniel Riolo, care îl toacă mărunt pe fotbalist.

ADVERTISEMENT

”Din momentul în care PSG a fost eliminată din Champions League, evident că Messi era cel mai ușor de împins către plecare. E la finalul contractului, e un jucător care nu a vrut niciodată să joace aici. A venit doar pentru că Barca nu îl mai putea plăti, iar singurul club care și-l permitea era PSG.

Nu prea s-a adaptat, chiar dacă a fost puțin mai bine în acest sezon. Nu este fericit, nu prea înțelege ce se întâmplă cu suporterii. El nu își dă seama că nu el e huiduit, ci simbolul Messi. Poveste încheiată.

ADVERTISEMENT

Dacă ești suporter al lui PSG, cu ce amintire rămâi legată de Messi? Ce urmă a lăsat? Nimic, zero! E un eșec? Cu siguranță. Eu deja îl consideram pe Neymar cel mai mare eșec din istoria lui PSG, iar acum e urmat de Messi”, a spus jurnalistul Daniel Riolo, editorialist la RMC Sport.

Messi, fantoma de la… Paris

Jurnalistul și-a continuat tirada împotriva lui Messi, în ciuda faptului că îl consideră unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, și consideră că a venit vremea să plece de la PSG pentru că nu a realizat nimic notabil.

ADVERTISEMENT

”Piciorul stâng al lui Messi, clasa lui, tehnica… sunt lucruri pe care toți le știam deja. Toți îi știam nivelul, l-am văzut la Cupa Mondială. Toți avem televizoare, l-am văzut și la Barca. Nu era nevoie să vină la PSG pentru a afla că știe să paseze și să marcheze.

Ce a făcut la PSG? A marcat câteva goluri, dar nimic deosebit. În Champions League a fost golul contra lui City, penalty-ul ratat împotriva lui Real anul trecut, iar sezonul acesta contra lui Bayern a fost inexistent, o fantomă, fantoma Casper. Mulțumim, Messi și la revedere! Probabil ești unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, te iubesc, dar trebuie să pleci acum”, a mai afirmat jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Messi cu PSG expiră la vară, iar Al Hilal a încercat să profite de situație și i-a făcut o ofertă colosală cu un salariu de 400 de milioane de euro. În ciuda faptului că ar fi devenit cel mai bine plătit fotbalist din toate timpurile, se pare că argentinianul ar fi refuzat oferta saudiților.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,89 este cota pentru „12 și peste 2,5 goluri” la meciul Nice – PSG

ADVERTISEMENT