Sport

Leo Messi, nominalizat pentru cel mai bun jucător în MLS! Cu 4 meciuri în competiție

Leo Messi a fost nominalizat la titlul de cel mai bun jucător din MLS. Dar, superstarul argentinian a jucat doar patru meciuri în campionat pentru Inter Miami.
07.10.2023 | 21:35
Leo Messi nominalizat pentru cel mai bun jucator in MLS Cu 4 meciuri in competitie
Leo Messi, nominalizat la titlul de cel mai bun jucător în MLS! A jucat doar patru meciuri. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leo Messi a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun jucător al campionatului nord-american de fotbal, MLS. Dar, superstarul abia a apucat să joace meciuri în ligă.

Leo Messi, nominalizat la titlul de cel mai bun jucător în MLS!

După despărţirea de PSG, Leo Messi a ales să semneze cu Inter Miami şi a avut impact imediat. A marcat 11 goluri în primele 12 meciuri şi şi-a ajutat echipa să câştige primul trofeu din istorie: League Cup.

ADVERTISEMENT

Startul a fost senzaţional pentru Messi, dar mulţi sunt de părere că prezenţa lui pe lista scurtă a celor mai buni jucători din MLS este exagerată. De ce? Messi a apucat să joace doar patru meciuri în campionat.

Favorit la casele de pariuri!

Mai mult, la casele de pariuri, argentinianul este favorit să câştige titlul de cel mai bun jucător din MLS, aşa cum este favorit şi la al optulea Balon de Aur, fiind în duel cu Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

Inter Miami este penultima în clasamentul din MLS. Dar, de la venirea lui Messi la echipă, situaţia s-a schimbat. Inter a câştigat trei din cele patru meciuri de campionat în care a fost implicat Leo Messi.

Cu toate acestea, sunt şanse minime ca Inter Miami să prindă locurile de play-off. Leo Messi s-a accidentat pe 20 septembrie, în prima repriză a meciului cu FC Toronto.

ADVERTISEMENT

Revine la Barcelona?

Argentinianul s-a antrenat cu grupul în această săptămână şi ar putea reveni în formula de start a lui Inter Miami cu Cincinnati, meci programat pe 7 octombrie.

Inter Miami se chinuie fără Leo Messi. Echipa antrenată de “Tata” Martino a suferit trei înfrângeri, a remizat de două ori şi a obţinut o singură victorie în cele şase meciuri în care a lipsit “decarul”.

ADVERTISEMENT

Este foarte posibil ca în Leo Messi să revină la FC Barcelona în această iarnă. Inter Miami poate rata play-off-ul, ceea ce înseamnă o pauză de patru luni de la club, iar revenirea în Catalonia pare mai aproape ca niciodată, chiar şi temporar.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 1,98 este cota pentru „1 solist” la meciul Inter Miami – Cincinnati

ADVERTISEMENT
Tags: