Sport

Leo Messi, prezentat oficial la Inter Miami: ”Noua mea casă”

La mai bine de o lună de zile după ce a anunțat că va merge la Inter Miami, Leo Messi a fost prezentat oficial la formația din MLS.
15.07.2023 | 22:52
Leo Messi prezentat oficial la Inter Miami Noua mea casa
La mai bine de o lună de zile după ce a anunțat că va merge la Inter Miami, Leo Messi a fost prezentat oficial la formația din MLS. Sursă foto: Facebook Inter Miami CF
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a ajuns în urmă cu doar câteva zile în Statele Unite ale Americii și a fost surprins la cumpărături într-un supermarket alături de soția Antonela Roccuzzo și de cei trei copii.

Inter Miami l-a prezentat pe Leo Messi

În așteptarea primului joc al lui Leo Messi la noua sa formație, fanii au putut vedea prezentarea oficială a starului argentinian la formația Inter Miami. Campionul mondial are un contract pe doi ani cu echipa aflată în coada clasamentului din MLS.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte încântat să încep următorul pas în cariera mea cu Inter Miami și în Statele Unite. Este o oportunitate fantastică și împreună vom continua să construim acest proiect frumos.

Ideea este să lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus și sunt foarte nerăbdătoare să încep să ajut aici, în noua mea casă”, a declarat Messi, pentru site-ul oficial al clubului nord-american.

ADVERTISEMENT

Messi, visul lui Beckham

Fostul mare fotbalist englez David Beckham, co-proprietar la Inter Miami, a mărturisit că aducerea lui Leo Messi în MLS a fost unul dintre obiectivele sale când a început acest proiect.

”Acum zece ani, când mi-am început călătoria pentru a construi o nouă echipă în Miami, am spus că visez să aduc cei mai mari jucători din lume în acest oraș uimitor. Jucători care au împărtășit ambiția pe care am avut-o când m-am alăturat lui LA Galaxy de a ajuta la dezvoltarea fotbalului în SUA.

ADVERTISEMENT

De a construi o moștenire pentru următoarea generație în acest sport pe care îl iubim atât de mult. Astăzi acel vis s-a împlinit. Nu aș putea fi mai mândru că un jucător de calibrul lui Leo se alătură clubului nostru.

De asemenea, sunt încântat să urez bun venit unui prieten bun, unei persoane extraordinare și familiei sale frumoase să se alăture comunității noastre Inter Miami. Următoarea fază a aventurii noastre începe aici și abia aștept să-l văd pe Leo intrând pe teren”, a spus Beckham.

ADVERTISEMENT

Jorge Mas, unul dintre patronii lui Inter Miami, a dezvăluit că Lionel Messi are un salariu cuprins între 50 și 60 de milioane de euro. Totuși, startul argentinian va câștiga bonusuri imense în valoare de 500 de milioane de euro de la doi dintre sponsorii principali ai MLS, Apple și Adidas.

ADVERTISEMENT