Sport

Leo Messi refuză Barcelona și Arabia Saudită pentru China. Ce face în pauza MLS

Leo Messi nu are în plan să o părăsească pe Inter Miami în următoarea perioadă. Va merge cu echipa din Florida într-un turneu în China.
12.10.2023 | 10:55
Leo Messi refuza Barcelona si Arabia Saudita pentru China Ce face in pauza MLS
Leo Messi și-a început excelent aventura în SUA, cu trofeul Leagues Cup, dar apoi au apărut accidentările. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este în lotul Argentinei pentru partidele cu Paraguay și Peru, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026. Dar prezența sa în teren este sub semnul întrebării din cauza problemelor musculare care l-au afectat în ultima vreme.

Leo Messi, chinuit de accidentări în ultima perioadă la Inter Miami. A jucat ultima dată 90 de minute pe 4 septembrie

Leo Messi a jucat 35 de minute în înfrângerea suferită de Inter Miami pe propriul teren, în fața celor de la Cincinnati, scor 0-1. A fost eșecul care a scos definitiv formația din Florida din calculele pentru calificarea în faza play-off din MLS.

ADVERTISEMENT

Din 4 septembrie, Messi a mai jucat doar cu Toronto în afară de minutele cu Cincinnati. Și în acel meci a fost schimbat în minutul 37. Iar starul argentinian se pregătește și de cea mai lungă pauză competițională la echipa de club. Inter Miami mai are doar două meciuri de jucat în MLS, ambele contra lui Charlotte, pe 19 și 22 octombrie.

Cum aceste partide nu mai au o miză, este de așteptat ca Messi să nu forțeze. Mai ales după meciurile internaționale. Apoi, pentru Inter Miami ar urma o perioadă de peste 4 luni fără niciun meci oficial.

ADVERTISEMENT

Leo Messi nu ia în calcul să meargă sub formă de împrumut la Barcelona sau în Arabia Saudită. Va fi în turneu în China cu Inter Miami

Presa internațională a speculat că FC Barcelona și mai multe cluburi din Arabia Saudită ar fi pregătite să facă oferte pentru un eventual împrumut, dar se pare că Leo Messi are cu totul alte planuri.

Messi vrea să își continue contractul cu Inter Miami și va participa la acțiunile clubului în finalul acestui an și în startul lui 2024. Pentru finalul acestui an, formația din Florida este în negocieri pentru un turneu în China.

ADVERTISEMENT

Piața asiatică a devenit una de mare interes pentru Inter Miami, în condițiile în care îl are în lot pe Leo Messi. Foarte iubit în Asia, Messi va participa alături de Inter Miami la acțiunile din China. Inter Miami speră să rentabilizeze astfel investiția uriașă făcută pentru a-l aduce pe Messi.

Noul sezon din MLS ar urma să înceapă la finalul lunii februarie. Inter Miami se reunește pentru pregătire pe 7 ianuarie

Apoi, pe 7 ianuarie 2024, Inter Miami va începe pregătirea pentru noul sezon. Chiar dacă Messi nu se va alătura chiar de la acea dată, așa cum a obișnuit în trecut, argentinianul va intra și el treptat în program cu coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

Sezonul viitor din MLS ar urma să înceapă în a doua parte a lunii februarie. Data exactă nu a fost stabilită. Dar Inter Miami ar urma să mai susțină o serie de amicale internaționale încă de la finalul lunii ianuarie. De asemenea jocuri la care Messi ar urma să participe.

ADVERTISEMENT
Tags: