Sport

Leo Messi și Kylian Mbappe au rămas fără antrenor la PSG. Ce s-a întâmplat cu Christophe Galtier

PSG traversează o perioadă dificilă din cauza rezultatelor neconvingătoare, iar starurile Leo Messi și Kylian Mbappe s-au pregătit pentru o zi fără antrenorul Christophe Galtier.
23.02.2023 | 19:55
Leo Messi si Kylian Mbappe au ramas fara antrenor la PSG Ce sa intamplat cu Christophe Galtier
PSG traversează o perioadă dificilă din cauza rezultatelor neconvingătoare, iar starurile Leo Messi și Kylian Mbappe s-au pregătit pentru o zi fără antrenorul Christophe Galtier. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Parizienii au dezamăgit în meciul tur cu Bayern Munchen, iar o eliminare prematură din optimile de finală ale Champions League i-ar putea fi fatală tehnicianului adus la începutul sezonului, mai ales că numele lui Zinedine Zidane este tot mai vehiculat.

Leo Messi și Kylian Mbappe s-au antrenat fără Christophe Galtier

Antrenorul lui PSG a primit un ultimatum de a câștiga meciurile de campionat cu Lille și Marseille, iar apoi să întoarcă soarta calificării în Champions League pentru a-și păstra postul. Un prima pas a fost făcut, chiar dacă succesul cu Lille a venit extrem de greu.

ADVERTISEMENT

Astfel că Christophe Galtier a obținut câteva zile de liniște pentru a putea pregăti marele derby din Ligue 1 cu Olympique Marseille. Doar că tehnicianul a răcit și nu a putut fi prezent la antrenamentul de joi, 23 februarie, astfel că starurile Leo Messi și Kylian Mbappe s-au pregătit alături de secunzi.

Clubul parizian a anunțat că Galtier are gripă, iar ședința de pregătire a fost condusă de Thierry Oleksiak şi Joao Sacramento. Campioana Franţei nu a precizat dacă antrenorul va putea fi prezent pe banca tehnică la partida programată duminică, 26 februarie, de la ora 21:45, în etapa a 25-a din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

PSG, decizie istorică înaintea derby-ului cu Marseille

Pentru trupa lui Christophe Galtier urmează două săptămâni extrem de importante pentru acest sezon, deoarece la rând vin derby-ul cu Olympique Marseille, iar mai apoi returul cu Bayern Munchen din optimile de finală ale Champions League.

După trei înfrângeri la rând, PSG a câștigat dramatic duelul din campionat cu Lille, însă Marseille s-a apropiat la 5 puncte și lupta pentru titlu s-a redeschis. În încercarea de a calma spiritele, șefii clubului au decis ca antrenamentul de vineri, 24 februarie, să fie deschis publicului, astfel încât fanii să se simtă din nou aproape de starurile Leo Messi și Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată în ultimii 11 ani când la colosul francez o ședință de pregătire va avea loc cu porțile deschise. Fanii au fost atrași de această acțiune și au luat cu asalt casele de bilete pentru a-și procura tichete la antrenament. Până la acest moment s-au vândut peste 25.000 de bilete, în ciuda faptului că prețurile variază între 5 și 15 euro.

Neymar, șanse mici să joace returul cu Bayern

Presa franceză a scris că din vară este clar că celebra tripletă MNM, formată din Messi, Neymar și Mbappe, nu va mai putea fi văzută pe Parc des Princes, doar atacantul francez fiind sigur de faptul că va mai continua la Paris.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a suferit leziuni la ligamentele gleznei drepte, care îl vor ține departe de gazon câteva săptămâni. În aceste condiții, prezența sa pe teren în returul cu Bayern din Champions League stă sub semnul întrebării. Meciul se va disputa la Munchen pe 8 martie, iar bavarezii au de partea lor victoria obținută în tur, la Paris, cu 1-0.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,97 este cota pentru „x2 și sub 2,5 goluri” la meciul Marseille – PSG

ADVERTISEMENT