Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Leo Strizu, sătul de Mihai Stoica: „Niciodată nu ne mai împăcăm! El spune povești frumoase”. Video exclusiv

Leo Strizu a fost invitat în emisiunea Fanatik SuperLiga, unde a vorbit despre disputa pe care a avut-o cu Mihai Stoica.
09.03.2023 | 10:48
Leo Strizu satul de Mihai Stoica Niciodata nu ne mai impacam El spune povesti frumoase Video exclusiv
Nu mai există cale de împăcare între Leo Strizu și Mihai Stoica. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al vicecampioanei României exclude o împăcare cu Mihai Stoica și a explicat la FANATIK SUPERLIGA faptul că managerul general al „roș-albaștrilor” doar spune povești frumoase, credibile, care de fapt nu se transpun niciodată în realitate.

Nu mai există cale de împăcare între Leo Strizu și Mihai Stoica

Leo Strizu a fost invitat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde a vorbit despre toată situația de la FCSB, dar și despre disputa sa cu Mihai Stoica: „Vreo doi ani nu știu dacă am dormit mai mult cu nevastă-mea decât cu MM Stoica. Galați, cantonamente, deplasări și așa mai departe. Multe am făcut!

ADVERTISEMENT

Niciodată! Nu mai e cale de împăcare între noi! Atunci, vă dați seama, făceam greșeli unul față de celălalt, pe care doar prietenii treceau peste ele”.

„Eu am venit aici în emisiune să spun exact ce m-a deranjat și cine m-a deranjat. În primul și în primul rând, le-aș da personalitate jucătorilor, i-aș descătușa.

ADVERTISEMENT

Este inuman să cerți un jucător sau să-ți vorbească unul care a jucat pe la tineret-speranțe și să vorbească cu tine despre profunzimea fotbalului. E inuman!

În iarnă, a venit MM cu un program, că a discutat cu Olăroiu și că o să avem antrenori specializați pe compartimente. E chiar ceva normal. Au plecat în pregătire cu o singură noutate.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de la juniori sau de la elită, care trebuia să facă parte din lot. E un antrenor bun pentru copii și juniori. Dar de la ce spunea el atunci la asta… Spune povești frumoase”, a mai spus Leo Strizu.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Gigi e omul care te înțelege!”

„Până să vină în București, Mihai Stoica era un caracter deosebit, prietenos, extraordinar. Bine, el era conducător atunci. Aici e frumos la Steaua, nu trebuie să îți faci probleme cu banii, că banii sunt la zi, nu trebuie să-ți faci probleme cu cheltuielile. Mai trebuie să mai vii și tu cu ceva.

ADVERTISEMENT

Gigi e omul care te înțelege. Eu mă pun în locul lui MM. N-aș fi făcut schimbările alea, clar. Mă, nu fac imediat schimbările. Luam decizia să nu facem schimbările, vă zic ce făcea Gigi. L-ar fi certat două zile”, a continuat Leo Strizu.

„Aș fi vrut să intervin, dar în săptămâna aia am avut o discuție cu Pinti și m-a deranjat răspunsul lui, următorul meci la CFR știam despre ce e vorba. Eu nu am făcut nimic, i-am spus în ultimele zece minute că trebuie să rupem jocul, să nu riscăm să primim gol.

A înțeles-o. Istoria ne arată că Olăroiu și Reghe așa au reușit. El poate să fie 100 de ani la club, dar să vorbească despre ce are nevoie echipa, ce are nevoie jucătorul”, a mai spus Strizu, la FANATIK SUPERLIGA.

Și Valeriu Răchită a avut o poveste cu Mihai Stoica, care l-a deranjat enorm: „Când vine Becali și spune că el este leul și te face pe tine câine, dacă ai personalitate, îți dai demisia în clipa următoare.

Știi ce mi-a zis MM în 2004-2005, atunci când am plecat? Zice ’Băi, Vivi, tu rămâi aici cu mine după ce te lași, că ne batem noi cu dinamoviștii’. Și pe partea cealaltă se ducea și îi spunea lui Gigi că am vorbit cu Piți cu o seară în urmă.

„Eu vorbisem cu Piți pentru că aveam meci. Cum Rădoi era suspendat, eu eram căpitan și trebuia să facem echipa pentru meci. Mie nu îmi plac perverșii ăștia, despre asta e vorba”, a mai spus Valeriu Răchită.

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIKcanalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficialpagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT