Fotbal international

Leonita Lekaj, frumusețea de Mondiale a Elveției!

Leonita Lekaj e albaneza care i-a furat inima căpitanului Elveției, Granit Xhaka, viitorul adversar al României în preliminariile Campionatului European.
05.12.2022 | 19:52
Leonita Lekaj și Granit Xhaka sunt împreună de mai bine de 7 ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elveția a reușit să se califice în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, iar Leonita Lekaj trece și ea fără probleme de faza grupelor îm competiția frumuseții.

Leonita Lekaj, albaneza răvășitoare din naționala Elveției. E soția căpitanului Granit Xhaka

Leonita Lekaj este un model de succes și un personaj extrem de apreciat în lumea modei. A devenit și mai cunoscută în 2015, datorită relației cu Granit Xhaka, starul lui Arsenal Londra și al naționalei Elveției.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 30 de ani, albaneza nu pozează dezbrăcată, iar asta are de-a face mai ales cu faptul că e de religie musulmană. Cu toate acestea, fotomodelul are aproape 200.000 de fani pe pagina ei oficială de Instagram.

Familia lui Xhaka și-a dorit ca fotbalistul său se căsătorească cu femeie de origine albaneză, iar mijlocașul nu a ieșit din cuvântul părinților. Soții Xhaka au împreună doi copii, iar Leonita i-a adus pe stadion încă de când erau bebeluși.

ADVERTISEMENT

Leonita a pozat pentru cele mai importante branduri din lume și și-a finalizat studiile în Germania, unde s-a mutat cu familia ei din regiunea Kosovo.

Chiar dacă nu este prezentă în tribune la Campionatul Mondial, așa cum a făcut-o la EURO 2020, Leonita urmărește cu sufletul la gură meciurile Elveției, așa cum a lăsat de înțeles într-o postare pe Instagram: „Întreaga familie e extrem de încântată pentru primul meci al Elveției. Tu unde urmărești meciurile?”, și-a întrebat fanii superba albaneză.

ADVERTISEMENT

Leonita Lekaj a trecut prin clipe grele din cauza problemelor lui Xhaka de la Arsenal

Leonita Lekaj a fost nevoită să limiteze accesul la contul ei de Instagram, după ce fanii îi lăsau comentarii dure din cauza scandalului în care a fost implicat Granit Xhaka la Arsenal, soldat cu pierderea banderolei de căpitan datorită comportamentului său.

Cei doi au depășit momentul și s-au căsătorit în 2017. Evenimentul fastuos a avut loc pe data de 6 iulie. De atunci, sunt nedespărțiți.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEONITA XHAKA (@leonita.x)

Elveția va juca în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar împotriva Portugaliei, marți, 6 decembrie, ora 21:00.


  • Cota GET’S BET pentru Elveția: 3,40 este cota pentru „X solist” la Portugalia– Elveția. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: