Life

Liam Neeson și-a deconectat soția de la aparate, după ce aceasta ajunsese în moarte cerebrală. Ce i-a spus actorul pe patul de spital: ”Asta s-a întâmplat”

Liam Neeson, ultima conversație cu regretata soție, care a murit la 45 de ani. Renumitul artist a dezvăluit ce i-a spus.
03.10.2023 | 11:15
Liam Neeson sia deconectat sotia de la aparate dupa ce aceasta ajunsese in moarte cerebrala Ce ia spus actorul pe patul de spital Asta sa intamplat
Liam Neeson, ultima conversație cu regretata soție, care a murit la 45 de ani. Renumitul artist a dezvăluit ce i-a spus. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Starul din Lista lui Schindler și-a deconectat soția de la aparate, după ce aceasta ajunsese în moarte cerebrală din cauza unui accident suferit la ski. Ce i-a spus actorul pe patul de spital: „Asta s-a întâmplat”.

Liam Neeson, ultima conversație cu regretata soție, care a murit la 45 de ani. Renumitul artist a dezvăluit ce i-a spus

Liam Neeson a dezvăluit în cadrul unui interviu care a fost ultima conversație cu regretata soție, care a murit la 45 de ani. Actrița Natasha Richardson a fost deconectată de la aparate, după ce suferise o lovitură puternică la cap, pe pârtie.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist a dezvăluit ce i-a spus partenerei de viață care a lăsat în urma sa o familie îndurerată și doi băieți. Fiul cel mare, Micheal, care avea la momentul respectiv 13 ani, a rămas traumatizat de tragedie.

Actorul a plecat de la filmările care se desfășurau în Toronto pentru a fi alături de soția sa. Când a ajuns la spital un medic i-a arătat o radiografie, despre care i-a spus jurnalistului Anderson Cooper că arăta ca „un desen animat”.

ADVERTISEMENT

I-a mai transmis că actrița este în moarte cerebrală, Liam Neeson precizând că făcuse un pact cu regretata sa soție. Cei doi au ajuns la o înțelegere, și anume dacă unul dintre ei ar fi ajuns în stare vegetativă, „l-ar fi deconecta pe celălalt de la aparate”.

„Scumpo, nu te vei mai întoarce din asta. Te-ai lovit la cap. Este… nu știu dacă mă poți auzi, dar asta este… asta s-a întâmplat. Te aducem înapoi la New York. Toată familia și prietenii tăi vor veni”, au fost ultimele cuvinte pe care actorul i le-a spus soției sale, scrie Mirror.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mare al lui Liam Neeson, despre pierderea mamei

Michael, băiatul cel mare al lui Liam Neeson, a vorbit despre pierderea mamei sale care s-a petrecut brusc. Actrița a căzut pe pârtia de ski, unde își luase un antrenor personal. Faptul că nu avea mască de protecție i-a adus o lovitură puternică la cap.

A refuzat să se prezinte la spital și chiar i-a telefonat actorului când a ajuns în camera de hotel. Din păcate, 3 ore mai târziu a fost transportată de urgență la spital. Doctorii au descoperit că sângele i s-a acumulat în creier și a provocat o presiune fatală.

ADVERTISEMENT

„A fost atât de brusc. Atunci când este neașteptat și este un accident complet ciudat te cam dă peste cap, indiferent dacă crezi sau nu în soartă. A fost o mamă extraordinară, extraordinară.

Ceea ce îmi doresc este să pot avea aceste conversații de adulți cu ea, aceste întrebări aleatorii despre industrie sau muzică. Am fost băiatul mamei în copilărie, iar ea a fost cu adevărat cea mai bună prietenă a mea.

Vreau să spun că eram cu toții o familie unită, dar Danny [fratele mai mic] era băiatul tatălui meu și eu eram băiatul mamei, cu siguranță”, a mărturisit fiul lui Liam Neeson pentru The Times.

ADVERTISEMENT