Life

Lidia Buble a făcut, în sfârșit, anunțul. Miliardarul Horațiu Nicolau nu s-a jucat deloc

Relația dintre Lidia Buble și Horațiu Nicolau avansează pe zi ce trece. Detaliul pe care fanii l-au observat, de ceva timp, pe mâinile artistei.
16.02.2024 | 18:52
Lidia Buble a facut in sfarsit anuntul Miliardarul Horatiu Nicolau nu sa jucat deloc
Lidia Buble a primit un inel de la Horațiu Nicolau. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Artistei îi merge bine atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Ba mai mult, se pare că relația ei evoluează, iar vedeta face pași importanți alături de partenerul ei.

Lidia Buble este în culmea fericirii alături de iubitul ei

După relația pe care a avut cu Răzvan Simion, Lidia Buble a decis să fie mult mai rezervată. Artista nu s-a mai afișat deloc cu partenerul ei în spațiul public, deși formează un cuplu de mai bine de trei ani de zile.

ADVERTISEMENT

Focoasa roșcată și Horațiu Nicolau sunt mai fericiți ca niciodată. Relația lor merge ca pe toate, iar cei doi se completează de minune. Pentru că anumite detalii nu scapă niciodată de ochii curioșilor, Lidia a fost nevoită să vorbească despre povestea ei de dragoste.

În multele interviuri pe care le-a oferit până acum, Lidia Buble a spus tare și răspicat că își dorește să devină mamă. Pentru că provine dintr-o familie cu mulți frați, vedeta își dorește copii.

ADVERTISEMENT

Momentan, nici ea și nici celebrul afacerist Horațiu Nicolau nu par să grăbească pașii în această direcție. Însă, ceea ce este mult mai important este faptul că cei doi se iubesc foarte mult și se susțin reciproc.

S-a logodit sau nu artista cu Horațiu Nicolau

De ceva timp, pe degetul Lidiei Buble strălucește un inel superb pe care l-a primit de la iubitul ei. Fanii au crezut că acesta este un inel de logodnă, dar se pare că nu s-a ajuns, momentan, până acolo.

ADVERTISEMENT

Artista a primit inelul anul trecut, de ziua ei. Lidia a recunoscut că dacă ar fi fost cerută de soție, nu ar fi păstrat acest secret față de fanii ei. Ziua în care îi va fi adresată marea întrebare este așteptată cu nerăbdare chiar și de către ea.

”Am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru logodnă”, a spus Lidia Buble la Vorbește Lumea, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a recunoscut că Horațiu Nicolau o face fericită în fiecare zi. Afaceristul are grijă ca frumoasa lui iubită să fie mereu răsfățată, astfel că găsește fel de fel de metode prin care să îi arate dragoste pe care i-o poartă.

Horațiu Nicolau îi oferă Lidiei dragostea, liniștea și respectul de care are nevoie. Pe lângă asta, afaceristul plusează și cu bani, după cum a recunoscut și artista într-o interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT