Life

Lidia Buble a trecut prin cea mai mare durere din viața ei! Cântăreața a povestit totul: „Mi-au dat lacrimile”

Lidia Buble a trecut prin cea mai mare durere din viața ei, după cum chiar ea a mărturisit pe rețelele de socializare. Ce a povestit artista.
03.12.2022 | 00:24
Lidia Buble a trecut prin cea mai mare durere din viata ei Cantareata a povestit totul Miau dat lacrimile
Lidia Buble a trecut prin cea mai mare durere din viața ei! Foto Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a trecut prin cea mai mare durere din viața ei. Artista le-a povestit totul fanilor de pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a trecut prin cea mai mare durere din viața ei! Ce a pățit artista

Lidia Buble a mărturisit că a trecut prin cea mai mare durere din viața ei, într-un moment în care nici nu se aștepta la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Faimoasa cântăreața a spus că i-au dat lacrimile de durere, totul pentru că a vrut să își facă un piercing nou, într-un punct sensibil al urechii.

Pe scurt, artista a spus că dacă știa ce o așteptă, nici nu mai dorea să și-l facă! Lidia Buble a mai spus și că nu este deloc o fire sensibilă, dar de această dată nu și-a putut stăpâni lacrimi.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am simțit o durere mai mare în viața mea. Norocul meu a fost că am mers să fac treaba asta total inconștientă.

Mi-am mai făcut, doar că în alte zone. E vorba de un piercing. Măi oameni buni, n-ați înțeles. Efectiv a fost pentru prima oară în viața mea când mi-au dat lacrimile de durere.

ADVERTISEMENT

Și eu sunt foarte rezistentă, n-am d-astea, nu sunt sensibilă. Dar cum a fost durerea asta ieri, Doamne ferește!”, a povestit Lidia Buble, pe contul personal de Instagram.

Lidia Buble nu regretă deloc durerea prin care a trecut

Pentru că toată durerea a trecut, Lidia Buble a mărturisit că nu regretă că a făcut piercingul și se bucură de cât de frumos este.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a spus că a trecut prin cele mai mari dureri pe care le-a simțit vreodată pentru acest piercing și că a avut noroc că a mers să îl facă fără să se gândească la durere.

“Dacă aș fi știut, nu mi-aș mai fi făcut, dacă știam că doare atât de tare. Singurul meu noroc a fost faptul că nu am conștientizat, adică nu m-am gândit că o să doară atât de rău.

Nu-mi pare rău că l-am făcut, indiferent că m-a durut mai tare decât la celelalte. Este absolut superb!”, a mai scris vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: