Life

Lidia Buble l-a impresionat pe Cătălin Botezatu cu urarea făcută de ziua lui de naștere! Designerul a împlinit 55 de ani

Lidia Buble a reușit să îl impresioneze pe Cătălin Botezatu cu urarea pe care i-a făcut-o în momentul în care designerul a împlinit 55 de ani, creatorul de modă sărbătorindu-se pe 3 decembrie.
04.12.2021 | 10:02
Lidia Buble la impresionat pe Catalin Botezatu cu urarea facuta de ziua lui de nastere Designerul a implinit 55 de ani
ADVERTISEMENT

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite artiste din România, și Cătălin Botezatu par să fie foarte apropiați, motiv pentru care artista, pe 3 decembrie 2021, în ziua în care creatorul de modă împlinea 55 de ani, i-a făcut o urare care exprimă, din plin, sentimentele pe care le are.

De altfel, fosta concurentă de la Asia Express a recunoscut că, la un moment dat, era chiar și îndrăgostită de Cătălin Botezatu, designerul fiind pasiunea ei din adolescență.

ADVERTISEMENT

Ce urare i-a făcut Lidia Buble lui Cătălin Botezatu?

Cătălin Botezatu a împlinit pe 3 decembrie 55 de ani, motiv pentru ca zeci, chiar sute de vedete și mii de oameni obișnuiți să se înghesuiască să îi facă cele mai frumoase urări creatorului de modă celebru.

Iar printre urările pe care le-a primit Cătălin Botezatu a fost una care, prin simplitatea ei, s-a făcut remarcată. Mai exact, e vorba de cea a Lidiei Buble care, în doar câteva cuvinte, a exprimat, în fapt, ce sentimente are pentru designerul vestimentar, atât în plan personal, cât și atunci când vine vorba de abilitățile profesionale ale creatorului de modă.

ADVERTISEMENT

”Happy Birthday (La mulți ani, n. red.), feblețea mea”, a scris Lidia Buble pe Instagram alături de o fotografie cu Cătălin Botezatu în care acesta zâmbește larg într-un decor de vis.

De altfel, urarea pe care i-a făcut-o Lidia Buble lui Cătălin Botezatu vine după ce, acum ceva vreme, frumoasa cântăreață făcea dezvăluiri incredibile de acum câțiva ani despre prima ei întâlnire cu designerul.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, îndrăgostită de Cătălin Botezatu acum un deceniu

„În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o fată obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa, puțin, din scurt. Știam doar școală, biserică și acasă”, a povestit Lidia Buble acum un an, la televizor.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă a ajuns la lansarea cu pricina, Lidia Buble, pentru că nu avea un telefon care să facă poze bune la acea vreme, a ratat șansa de a se fotografia în compania lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, copleșit de urările primite de ziua lui de naștere

Cătălin Botezatu a recunoscut că este copleșit de numărul mare de urări primite prin intermediul rețelelor de socializare de la prieteni și de la oameni care îl urmăresc pe Instagram sau Facebook. Ba chiar, la un moment dat, Cătălin Botezatu a mulțumit tuturor pentru gândurile frumoase primite.

”Vă mulțumesc tuturor pentru sutele de mesaje primite în această zi specială din viața mea!”, a notat Cătălin Botezatu pe conturile sale de socializare în ziua în care a împlini 55 de ani.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română