Life

Lidia Buble, dezvăluire neașteptată despre Răzvan Simion. De ce nu o să-l uite toată viața

10.03.2021 | 12:28
Lidia Buble dezvaluire neasteptata despre Razvan Simion De ce nu o sal uite toata viata
ADVERTISEMENT

Întrebarea mesei rotunde, show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, are astăzi un nou invitat: Lidia Buble. Cântăreața dezvăluie, în cadrul emisiunii online, detalii neștiute despre despărțirea de Răzvan Simion, despre avansurile pe care le primește de la alți bărbați și despre pasiune pentru haine.

Simpatica Lidia Buble a acceptat invitația și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră.  “Faci ce vrei din mine”, i-a recunoscut cântăreața, încă din primele minute, lui Marius Manole.

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, felurile de mâncare vor fi unele neașteptate și extrem de “apetisante”: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude.

Lidia Buble dezvăluie de ce s-a despărțit de Răzvan Simion

Prima întrebare a zilei o va pune pe Lidia în fața unei alegeri foarte dificile: care este vedeta feminină din România în fața căreia nu ar putea rezista dacă i-ar face avansuri. Ce nume a oferit și de ce consideră că acea persoană este ”cosmică”, puteți afla din noua ediție.

ADVERTISEMENT

Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan Simion, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au.  Vizibil emoționată, Lidia Buble vorbește despre iubire, cu o deschidere neașteptată.

“Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

Declarațiile incediare nu se încheie aici!Stau bine pe piersicuță”, va recunoaște Lidia când va fi întrebată ce fel de mesaje neașteptate primește de la fani. Cum reacționează când vede video-urile de la bărbații care îi scriu și ce declarație neașteptată îi va întoarce Marius Manole – sunt alte întrebări care-și găsesc răspunsul doar pe protvplus.ro.

Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan

Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii Neatza de la Antena 1, a anunțat despărțirea de Lidia Buble, în vara anului trecut, după 5 ani de relație. La scurt timp, și-a refpcut viața amoroasă și s-a lăsat… consolat de Daliana Răducan, designer și arhitect, cunoscută pentru colaborarea avută cu emisiunea “Visuri la cheie”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT