Life

Lidia Buble l-a refuzat pe Radu Țibulcă. De ce a fost telefonată: „Epuizasem deja toți prietenii”

Lidia Buble i-a dat cu flit lui Radu Țibulcă într-unul din cele mai importante momente ale carierei sale. Evident, vedeta a avut un motiv întemeiat.
16.07.2023 | 13:26
Lidia Buble la refuzat pe Radu Tibulca De ce a fost telefonata Epuizasem deja toti prietenii
Lidia Buble l-a refuzat pe Radu Țibulcă. Foto: YouTube/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Lidia Buble l-a refuzat pe Radu Țibulcă pentru unul din cele mai cunoscute proiecte din televiziune. Tânărul a fost, la un moment dat, disperat să își caute partener de scenă.

Lidia Buble l-a lăsat cu ochii-n soare pe Radu Țibulcă

Toate persoanele publice și prieteni de-ai săi pe care îi avea în agendă l-au refuzat rând pe rând. Primul care i-a spus un mare NU a fost actorul Augustin Viziru. Apoi, dintre fetele pe care le-a contactat, Lidia Buble nu a fost tocmai convinsă să i se alăture. Ulterior, cântăreața semnase deja pentru un alt proiect de televiziune, la un post concurent.

ADVERTISEMENT

Producătorii de la Te cunosc de undeva i-au dat mână liberă lui Radu Țibulcă pentru a-și alege un partener de echipă. Radu aflase că Lidia Buble urma să participe cu Nicolai Tand, însă cântăreața a semnat, pe urmă, cu PRO TV, având o apariție în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Radu Țibulcă i-a povestit cât de greu a fost să își convingă prietenii să fie cu el la Te cunosc de undeva, în cele din urmă ajungându-se la varianta echipei formate cu CRBL.

ADVERTISEMENT

Nici Augustin Viziru n-a vrut să se afișeze cu el la Te cunosc de undeva

Actorul a discutat despre perioada dificilă în care și-a căutat coleg de emisiune, în podcastul în care a avut-o invitată pe Alina Pușcaș.

„Echipa de producție mi-a dat două, trei zile la dispoziție în care să îmi caut posibili parteneri. Și, când sunam… Augustin Viziru m-a refuzat. A zis că ce, el se duce să se îmbrace în fustă la televizor? Și el e prieten cu Emilia, producătoarea show-ului. 

ADVERTISEMENT

Au mai fost cazuri. Lidia Buble m-a refuzat. Trebuia să meargă și anul trecut, dar a plecat la Sunt celebru. Eu știam că trebuia să meargă cu Nicolai Tand. Eu epuizasem deja toți prietenii din industrie. Au fost oameni care mi-au spus că nu ai ce căuta acolo dacă ești cântăreț, că dacă ești cântăreț te decredibilizezi”, a povestit Radu Țibulcă pe YouTube.