ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble și Estera, ipostaze neașteptate la Asia Express 4. Cum s-au pozat cele două

Lidia Buble și sora sa, Estera, au acceptat provocarea Asia Express 4. Cele două au plecat din țară pentru filmări, în drumul spre Turcia fiind surprinse în ipostaze neașteptate.
Autor: Alexa Serdan | 25.05.2021 | 12:18
Lidia Buble și Estera, ipostaze neașteptate la Asia Express 4. Cum s-au pozat cele două
Lidia Buble și Estera, ipostaze neașteptate la Asia Express 4. Cum s-au pozat cele două. Sursa foto: Instagram.com

Frumoasa cântăreață a făcut senzație cu o imagine în care apare dormind pe un scaun din autocar. Artista și sora s-au descălțat și s-au întins pentru a-și încărca bateriile, asta pentru că perioada ce vine s-ar putea să găsească cu greu odihnă.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion și Estera se relaxează înainte de a ajunge la destinația care le va pune în fața faptului împlinit. Lidia Buble și sora sa sunt decise să lupte până la capăt în aventura vieții lor, pe Drumul Împăraților de la Asia Express 4.

Lidia Buble și Estera, imagine de la Asia Express 4. Cum au apărut

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. 

Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, înainte de începerea filmărilor de la Asia Express 4.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este foarte încrezătoare în forțele proprii și mai ales, determinată să se întoarcă acasă cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

Cântăreața este gata să se bucure de această aventură și să dea totul pentru a primi trofeul competiției ce se desfășoară în Turcia, Georgia, Azerbaidjan și alte destinații-surpriză.

Lidia Buble a plecat în aventura vieții sale și are planuri foarte multe. Vedeta vrea să se întoarcă cu amintiri frumoase din această călătorie inedită, sora sa Estera fiind un sprijin foarte important.

ADVERTISEMENT

Asia Express 4 continuă. Cine sunt concurenții care au acceptat provocarea

Drumul Împăraților de la Asia Express 4 nu va fi unul ușor, însă cu toate acestea 8 echipe cu nervi tari și multă încredere au plecat din țară pentru filmări.

Printre concurenții de la Antena 1 se numără: Connect-R, Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din competiție fac parte și Alexandra Ungureanu alături de mama sa, Cuza și Emy de la „Noaptea Târziu”, actrița Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, dar și Lorelei și Zarug.

Filmările pentru Asia Express 4 se vor desfășura pe o perioadă de două luni, reality show-ul fiind moderat de Irina Fodor, ce a înlocuit-o pe Gina Pistol și la cârma emisiunii culinare „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!