Life

Lidl, anunț important pentru clienți. Un produs extrem de util pentru Crăciun are un preț mic

Lidl, veste majoră pentru cumpărători. Oamenii pot achiziționa un electrocasnic foarte practic pentru sărbătorile de iarnă.
07.12.2022 | 07:40
Lidl anunt important pentru clienti Un produs extrem de util pentru Craciun are un pret mic
Lidl, veste majoră pentru cumpărători. Oamenii pot achiziționa un electrocasnic foarte practic pentru sărbătorile de iarnă. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Reprezentanții lanțului de magazine germane au făcut un anunț important pentru clienți. Un produs extrem de util pentru Crăciun are un preț mic. De asemenea, există oferte și la altele care nu trebuie ratate.

Lidl, veste majoră pentru cumpărători. Oamenii pot achiziționa un electrocasnic foarte practic pentru sărbătorile de iarnă

Lidl aduce în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă produse la prețuri accesibile, fie că este vorba de jucării pentru copii, fie că sunt obiecte pentru bucătărie. De fiecare dată clienții se ”bat” pentru a pune mâna pe ele.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, de Crăciun, magazinul are disponibil un electrocasnic care face viața gospodinelor mult mai ușoară, mai ales dacă pregătesc sarmale, cârnați sau alte preparate din carne.

Conform site-ului oficial, clienții pot achiziționa o mașină electrică de tocat carne la prețul de numai 249 de lei. În cutia produsului sunt incluse trei discuri cu perforații de mărimi diferite: 7 mm, 5 mm și 3 mm.

ADVERTISEMENT

În plus, setarea dispozitivului se realizează extrem de ușor, prin intermediul unui panou de tip soft touch. Aparatul are o putere de 350 W, mai multe accesorii incluse și poate prelucra maxim 1 kg de carne pe minut.

Lidl, oferte imbatabile în perioada Crăciunului

O altă ofertă imbatabilă care se găsește pe rafturile magazinelor Lidl din România începând cu 5 decembrie este și un aparat de vidat. Acesta este disponibil la prețul de 149 de lei și include garnitură de schimb și mai multe accesorii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, seturile de 25 pungi de vidat (25 x 30 cm) sau 50 de pungi pentru vidat (15 x 25 cm) se regăsesc, separat, la prețul de doar 30 de lei.

Cântarele de bucătărie nu lipsesc din supermarket și au un preț accesibil de 35 de lei. Suportă o greutate maximă de 5 kg, au ecrane LCD și funcționează pe baterii. Totodată, acestea sunt realizate în spiritul sărbătorilor de iarnă și au diverse modele cu imagini de sărbători.

ADVERTISEMENT

Clienții Lidl mai pot cumpăra și un mărunțitor de 500 W, cu două trepte de viteză: 5.000 rotații/minut sau 6.300 rotații/minut. Dispozitivul costă 100 de lei și are o garanție de 3 ani, la fel ca și restul produselor Silvercrest Kitchen Tools.

ADVERTISEMENT
Tags: