Sport

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 17-a. Egal cu scandal între Gaz Metan și Farul. Toate rezultatele și clasamentul

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre partidele etapei a 17-a din sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1, care vor avea loc începând de vineri, 26 noiembrie, și până luni, 29 noiembrie
29.11.2021 | 20:45
Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 17a Egal cu scandal intre Gaz Metan si Farul Toate rezultatele si clasamentul
ADVERTISEMENT
30-11-2021
06:17

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 17-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 26 noiembrie

  • Dinamo – FC U Craiova 0-0

Sâmbătă, 27 noiembrie

  • Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia 0-0
  • UTA – FC Argeş 0-1 (Joao Miguel 80)
  • Rapid – CS Mioveni 1-1 (Hlistei 57 / Buziuc 16)

Duminică, 28 noiembrie

  • FC Botoşani – FC Voluntari 1-1 (Edjouma 49 / Rață 39)
  • Universitatea Craiova – FCSB 2-3 (Ivan 13 pen, Cîmpanu 57 / Dumiter 17, Șut 39, Cordea 90+1)

Luni, 29 noiembrie

  • Gaz Metan – Farul 1-1 (V. Morar 44 / Jefte 90+6)
  • CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0 (Costache 6, Sigurjonsson 29)

29-11-2021
10:52

Gaz Metan - Farul 1-1 (V. Morar 44 / Jefte 90+6)

O nouă greșeală incredibilă de arbitraj în Liga 1. Iulian Călin a acordat penalty pentru Farul la o fază la care Moura nu îl atinge pe Adrian Petre. Gazdele pierd două puncte, după ce Jefte a adus egalarea.

Vezi aici cele mai importate faze

Min. 90+6: Jefte transformă lovitura de pedeapsă. Jucătorii celor două echipe sunt la un pas de bătaie pe acest final tensionat.

Min. 90+4: Adrian Petre obține o lovitură de pedeapsă după o intervenție a lui Gabriel Moura. Reluările TV arată că Iulian Călin s-a păcălit, iar atacantul Farului a simulat.

Min. 83: Șutul lui Radoslăvescu trece peste poartă. Farul nu reușește să creeze pericol la poarta gazdelor.

Min. 44: GOOOL GAZ METAN! Bine lansat de Ronaldo Deaconu, Vlăduț Morar pătrunde în careu și înscrie cu un șut superb, la colțul lung.

Min. 35: De Nooijer scapă singur cu portarul Vâlceanu, dar din 7-8 metri șutează în plasa laterală.

Min. 33: Lovitură liberă pentru Farul, Artean reușește să devieze, însă mingea cade pe bară.

Min. 14: Aioani intervine salvator la șutul din careu expediat de Alceus.

Min. 10: Ely Fernandes șutează de la marginea careului, puțin pe lângă bară.

Min. 9: Lovitură liberă pentru gazde, Yuri trimite cu capul în fața porții, de unde Matricardi reia în plasă. Golul este însă anulat pe motiv de offside.

Min. 1: A început partida.

  • Gaz Metan: Vâlceanu – De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu – Alceus, Lixandru – Chamed, Deaconu, Trif – Morar. Rezerve: Buzbuchi, Filip, Velisar, Romeo, Horj, Izata, Șteau, Gașpar, Irobiso. Antrenor: Ilie Poenaru
  • Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer – Boboc, Artean, Purece – Ely Fernandes, Betancor, Pitu. Rezerve: Brănescu, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Chițu, Ciobanu, Pires, Buta. Antrenor: Gheorghe Hagi
28-11-2021
15:00

FC Botoșani - FC Voluntari 1-1 (Edjouma 49 / Rață 39)

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului.

LIVE Min. 90: S-a încheiat întâlnirea de la Botoșani. Ilfovenii puteau da lovitura pe final. S-a terminat 1-1 

LIVE Min. 49: GOOOOL FC Botoșani! Edjouma restabilește egalitatea cu o lovitură de cap. 1-1

LIVE Min. 35: GOOOOL FC Voluntari! Vadim Rață deschide scorul cu un lob peste Pap. 0-1

LIVE Min. 1: A început meciul

Echipele de start:

FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Tchakonte, Seroni – Papa, Edjouma, Țigănașu – Kage, Ongenda, Roman. Rezerve: Contra – Croitoru, Florescu, Dragu, Tîrcoveanu, Sila, Souza Silva, Fili, Petkovski. Antr. Marius Croitoru.

FC Voluntari: Popa – Miranda, Tamaș, Meleke, Briceag – Rață, Droppa, Gheorghe – Costin, Nemec, Lopes. Rezerve: Rîmniceanu – Vlad, Achim, Tavares, Roșu, Ilie, Golan, Fulop, Angelov. Antr. Liviu Ciobotariu.

27-11-2021
15:19

UTA - FC Argeş 0-1 (Joao Miguel 80)

Al doilea meci al zilei, UTA – FC Argeș, este și unul dintre duelurile extrem de interesante dacă este să ne luăm după rezultatele obținute de cele două echipe în acest sezon. Vecine în clasament, cele două oponente au același obiectiv declarat – accederea în play-off-ul campionatului.

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului.

LIVE Min. 90: S-a încheat meciul de la Arad cu victoria surprinzătoare a echipei oaspete care a marcat la singurul șut pe poartă.

LIVE Min. 80: GOOOOOL FC Argeș! Joao Muguel deschide scorul după o perioadă de dominare autoritară a arădenilor

LIVE Min. 46: Meciul s-a reluat de la scorul de 0-0

LIVE Min. 1: A început meciul

UTA: Iacob – Vukcevic, Medimorec, Erico, Shlyakov – Ubbink, Passaglia, Batha, Roger – Miculescu, Hora. Rezerve: Fl. Iacob – Benga, Baravykas, C. Dima, Passaglia, Antal, Isac, I. Hora, Bustea. Antr. Laszlo Balint 

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Mușat – Meza Colli, Raynov – Ișfan, Șerban, Latovlevici – Fatai. Rezerve: Rezerve: D. Croitoru – Viana, N. Mușat, Pițian, Boldor, Honciu, Cr. Dumitru, Palic, Said. Antr. Mihai Ianovschi

27-11-2021
13:14

Sepsi Chindia 0-0

Sepsi Sfântu Gheorghe nu a mai pierdut de trei meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 și ar putea să-și continue ascensiunea în clasament în cazul unui succes în disputa de acasă cu Chindia.

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului. 

LIVE Min. 90: S-a încheiat confruntarea de la Sfântul Gheorghe. Cele două echipe s-au anihilat reciproc și au terminat meciul așa cum l-au început 0-0. 

LIVE Min. 46: Sepsi și Chindia au revenit pe teren pentru cea  de a doua repriză. Vecine în clasament, cele două echipe nu au reușit să, deocamdată, să găsească breșele defensive pentru a debloca tabela.

LIVE Min. 45: Final de primă repriză. Cele două echipe au intrat la cabine la egalitate scor 0-0

LIVE Min. 1: A început meciul

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – Paun, Achahbar, Gonzalez – Chunchukov, Askovski, Ștefănescu. Rezerve: Began, Bojic, Fofana, Golofca, Sousa, Tamas, Tincu. Antr. Cristiano Bergodi

Chindia: Căbuz – Marctac, Celea, Iacob, Rrumbullaku – Jipa, Dulca, Popadiuc, Kocic – Popa, Florea. Rezerve: Moldovan, Atanase, Ioniță, Matiș, A. Șerban, M. Șerban, Stancu, Stoian, Suciu. Antr. Emil Săndoi. 

După o nouă dezamăgire suferită de această dată la nivel de cupe europene, prin prestaţia lamentabilă a campioanei CFR Cluj în Conference League, ne întoarcem la fotbalul nostru cel de toate zilele din Casa Pariurilor Liga 1 cu meciurile din etapa a 17-a a sezonului regulat. Jocurile au loc pe parcursul a patru zile, începând de vineri, 26 noiembri,e şi având capăt de linie luni, 29 noiembrie.

 Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 17-a

Vineri, 26 noiembrie

  • ora 20:30 Dinamo – FC U Craiova 1948

Sâmbătă, 27 noiembrie

  • ora 15:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia
  • ora 17:30 UTA – FC Argeş
  • ora 20:30 Rapid – CS Mioveni
ADVERTISEMENT

Duminică, 28 noiembrie

  • ora 17:30 FC Botoşani – FC Voluntari
  • ora 20:30 Universitatea Craiova – FCSB

Luni, 29 noiembrie

  • ora 17:30 Gaz Metan – Farul
  • ora 20:30 CFR Cluj – Academica Clinceni

Cine transmite la televizor meciurile etapei a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 8 partide ale etapei a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi televizate în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekomsport și Look Plus/Look Sport, dar vor putea fi urmărite și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

În plus, ca un bonus, partida de sâmbătă seara de la Mioveni, dintre Rapid și CS Mioveni, care va începe la ora 20:30, va fi televizată și de Prima TV, al patrulea post care a obținut dreptul să transmită câte un joc din fiecare etapă.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FC U Craiova deschide etapa a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1

Etapa se deschide vineri cu un meci din zona suferinţei. Dinamo, cu adevărat echipa păcii, pentru că are 12 etape de când nu a mai bătut pe nimeni, primeşte vizita formaţiei care deja se află la al treilea antrenor în 17 etape, FC U Craiova 1948.

Momentan, Craiova familiei Mititelu ocupă locul 14, cu tot atâtea puncte, la şase lungimi peste adeversarul de vineri, ceea ce înseamnă că se află pe loc de baraj cu una dintre echipele clasate pe locul 3 sau 4 în barajul de promovare din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Rapid joacă meciul de „acasă” cu Mioveni pe terenul argeşenilor!

Sâmbătă, au loc alte trei partide. Sepsi primeşte vizita Chindiei, iar la Arad se vor întâni două echipe care au obiectiv play-off-ul, UTA şi FC Argeş. Seara se joacă Rapid – CS Mioveni, care va avea ca locaţie, în mod halucinant, stadionul echipei din judeţul Argeş, pentru că Mioveni a respins propunerea celor de la Rapid de a se juca la Giurgiu!

Există însă o explicaţie pentru această situaţie ieşită din comun. Cum Rapid încă nu poate evolua pe noul stadion Giuleşti, a ales să joace meciurile de acasă pe Arena Naţională, iar a doua opţiune a fost trecută Mioveni!

ADVERTISEMENT

Nu se ştie de ce giuleştenii au decis să nu meargă pe Arena Naţională, care acum e funcţionabilă şi au propus Giurgiu, care trebuia acceptat şi de adversar. Care ştiind a doua variantă a Rapidului a spus nu şi astfel practic va juca partida din deplasare pe propriul teren!

FCSB, tradiţie foarte bună la meciurile din Bănie cu Universitatea Craiova

Duminică începe cu un joc foarte interesant la Botoşani, între echipa locală şi FC Voluntari, două formaţii care vor să joace în play-off şi care ocupă, de altfel, poziţii în acest sens: moldovenii locul 6 şi ilfovenii locul 4, cu un punct mai mult. FC Botoşani are însă doar o singură victorie în ultimele cinci runde.

Marele meci al etapei, ca poziţii în clasament, are loc duminică seară, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, unde echipa lui Laurenţiu Reghecampf, locul 3, cu 28 de puncte, va fi gazda partidei cu FCSB, poziţia a doua, 34 de puncte.

Oltenii au două eşecuri consecutive afară, cu Farul la Ovidiu şi cu FC Argeş, care au oprit seria celor şase meciuri fără eşec dar evoluţiile din ultimele meciuri disputate acasă au fost destul de consistente şi au înscris multe goluri. FCSB însă are o tradiţie excelentă a meciurilor directe şi, în plus, va juca şi fără presiunea publicului craiovean.

Evident, gazdele îşi doresc mult cele trei puncte şi pentru a mai putea spera atât cât se mai poate pentru a participa la lupta la titlu în play-off după înjumătăţirea punctelor. FCSB este însă periculoasă prin noua generaţie care se ridică şi îşi cere tot mai insistent drepturile, liderul fiind Ianis Stoica, aflat în vizorul lui Arsenal.

Luni, Gaz Metan joacă acasă cu Farul, echipă care ţinteşte la rândul ei primele şase locuri, iar epilogul e în Gruia, cu un joc de-a şoarecele cu pisica, liderul CFR, după ruşinea din Europa, dorind să se răzbune pe nevinovata Academica Clinceni, încă fără victorie în 16 etape.

ADVERTISEMENT