Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 2-a. Constantin Budescu, numai un zâmbet după victoria cu U Craiova: „Mi-am adus aminte de tinerețe”

FANATIK vă prezintă informații despre meciurile din etapa a 2-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, care au loc în acest weekend, între 18 și 20 martie.
18.03.2022 | 23:40
Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 2a Constantin Budescu numai un zambet dupa victoria cu U Craiova Miam adus aminte de tinerete
Constantin Budescu, pus pe glume după victoria cu U Craiova. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-03-2022
07:59

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 2-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 18 martie

  • FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1 (Screciu 7 aut., Ricardinho 66, Nemec 73 / Gustavo 64) – VIDEO

Sâmbătă, 19 martie

  • Farul – CFR Cluj 0-0 – VIDEO

Duminică, 20 martie

  • FC Argeș – FCSB 2-3 (Șerban 44 pen, Said 72 / Tănase 39, 55, Dumiter 90+4) – VIDEO

18-03-2022
21:41

Liviu Ciobotariu exultă după victoria cu U Craiova: „Am fost foarte bine organizați”

Imediat după fluierul final al meciului câștigat de FC Voluntari fără mari emoții, scor 3-1, în fața Universității Craiova, Liviu Ciobotariu și-a felicitat jucătorii și a explicat strategia prin care i-a răpus pe „juveți”.

Aveam nevoie de această victorie pentru moral, pentru tot ceea ce facem noi la antrenamente. Sunt bucuros, îmi felicit jucătorii. Am avut un meci foarte greu. Am întâlnit Universitatea Craiova, care a condus jocul.

Noi am fost foarte bine organizați, asta a fost strategia noastră, să nu le dăm spații. Am reușit să marcăm trei goluri și mă bucur pentru acest lucru. Am gestionat bine partida și după ce am fost egalați. Suntem bucuroși că am câștigam primul meci în play-off și va trebui să facem cât mai puține greșeli de acum înainte”, a declarat tehnicianul ilfovenilor, la Digi Sport.

Nu puteau lipsi nici cuvintele de laudă pentru eroul serii, Constantin Budescu, jucător care a contribuit la toate cele trei goluri ale echipei: „Este un jucător foarte bun, este un magician pe teren. Te încântă când te uiți la el. Și trebuie ținut cont că nu s-a antrenat 7-8 zile, a avut atitudine, și-a dorit să joace și nu mă așteptam să reziste 84 de minute. Este un fotbalist care face diferența, e clar”, a spus Ciobotariu.

18-03-2022
21:31

Constantin Budescu a fost numai un zâmbet după victoria cu U Craiova

Victoria obținută de FC Voluntari pe teren propriu, scor 3-1, în fața Universității Craiova i-a readus zâmbetul pe buze lui Constantin Budescu. Imediat după fluierul final al meciului, mijlocașul a fost pus pe glume la flash-interviu.

Mi-am adus aminte de tinerețe (n.r. zâmbește)! Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa, am obținut prima victorie în play-off și este un rezultat meritat. Am avut foarte multe ocazii.

Sunt supărat că am luat gol din cauza mea, dar a fost un fault clar la jumătatea terenului. Nu înțeleg de ce nu s-a văzut acest fault, dar nu mai contează. Este o seară frumoasă pentru noi, se întâmplă pentru toți să greșească, important e că am câștigat, nu mai contează.

Ne-am propus să schimbăm un pic jocul și să jucăm de plăcere, nu mai avem acea presiune de intrare în play-off. Totul este ca un bonus pentru noi, ne bucurăm de fotbal și încercăm să obținem cât mai multe puncte.

S-a văzut o schimbare destul de mare în seara asta, în jocul nostru, zic eu. Este devreme să vorbim despre locul patru, mai sunt opt etape de jucat și se poate întâmpla orice”, a declarat Constantin Budescu, la Digi Sport, dezvăluind, totodată, că trebuia să fie menajat în acest meci, din cauza unor dureri la mușchii inghinali, dar a decis să intre pe teren, cu gândul că se va reface în pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale.

Eram foarte bine pregătit fizic, dar din păcate am făcut o mică ruptură la meciul cu FCSB, la inghinali. Trebuia să stau în jur de trei săptămâni, dar am preferat să joc acest meci, pentru că urmează o pauză. Nu m-am antrenat 7-8 zile, dar azi am jucat 80 și ceva de minute și a fost totul OK, asta mă bucură, am ieșit sănătos de pe teren”, a conchis mijlocașul ilfovenilor.

În acest weekend au loc partidele din etapa a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Toate cele trei întâlniri se anunță a fi interesante și destul de echilibrate, dar partida de la Ovidiu dintre Farul și CFR Cluj pare a ieși mai mult în prim plan, pentru că ardelenii au avut mereu probleme la malul mării.

Casa Pariurilor Liga 1, play-off: programul meciurilor din etapa a 2-a

Vineri, 18 martie

  • ora 20:30 FC Voluntari – Universitatea Craiova

Sâmbătă, 19 martie

  • ora 20:30 Farul – CFR Cluj

Duminică, 20 martie

  • ora 19:00 FC Argeș – FCSB

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 2-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 3 partide programate în a doua etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Telekomsport și Look Sport/Look Plus, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Înaintea acestei etape, CFR Cluj este un lider detașat, având 41 de puncte, 7 peste ocupanta locului secund FCSB și 11 peste cea a locului 3, Universitatea Craiova. Următoarele trei echipe, FC Voluntari, Farul și FC Argeș,  au toate același număr de puncte, 24.

Sigur, lupta la titlu nu poate fi considerată încheiată, în pofida avansului măricel al Clujului, pentru că se vor juca două partide CFR – FCSB și alte două CFR – Universitatea Craiova și sunt suficiente doar două eșecuri pentru trupa lui Dan Petrescu pentru ca să avem un caz similar celui din Premier League, unde Liverpool a recuperat până la un punct în fața lui Manchester City.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, Laurențiu Reghecampf vrea a opta victorie la rând pentru Universitatea Craiova

Vineri seară, Universitatea Craiova merge la Voluntari. Echipa lui Laurențiu Reghecampfeste în mare formă, victorii pe linie de șapte etape, dar va avea în față o formație foarte disciplinată tactic, bine pusă la punct defensiv de Liviu Ciobotariu.

Spre deosebire de jocul din sezonul regulat, când fanilor olteni le-a fost foarte dificil accesul la acest meci din cauza prețurilor enorme ale biletelor fixate de organizatorii ilfoveni, 100 lei un bilet, acum susținătorii „alb-albaștrilor” pot veni liniștiți, pentru că biletele au valori decente.

ADVERTISEMENT

Reghecampf a declarat că, deși se află la 11 puncte distanță de lider, Universitatea Craiova se mai poate încă gândi la titlu, cu condiția să aibă un parcurs fără greșeală, iar ardelenii să se împiedice și cu FCSB sau altă echipă din play-off.

Sigur, Reghe, ca orice tehnician, merge pe ideea că atât timp cât matematica spune că totul este posibil el și jucătorii trebuie să creadă, dar asta ar însemna ca oltenii să aibă numai victorii pe linie, ceea ce, ținând cont că vorbim despre cele mai bune șase echipe ale campionatului, chiar ar fi de cartea recordurilor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, deplasare complicată la Farul

Liderul CFR Cluj are sâmbătă o deplasare deloc plăcută, la Ovidiu, pentru că mereu partidele cu echipa lui Gică Hagi, pe vremea când aceasta se disputau sub numele de Viitorul, au fost foarte complicate și nu o dată Clujul s-a văzut nevoită să încline steagul.

Ca de obicei înaintea partidelor, Dan Petrescu și-a continuat discursurile cu care ne-a obișnuit de când antrenează pe CFR Cluj, lăudând peste măsură adversarul pe care urmează să-l întâlnească. „Farul Constanța, la meciurile de pe teren propriu, este echipa cea mai bună. Mai bună decât CFR, FCSB, Craiova. Are cel mai bun joc de atac posibil pe teren propriu”, a declarat „Bursucul” la conferința de presă dinaintea jocului de la Constanța.

„Se sperie de Farul? Păi el se sperie cu toată lumea. Și dacă joacă împotriva Diviziei C, el se sperie. Dar el se sperie așa, în fața voastră, că el e conștient de valoarea echipei pe care o are, de valoarea individuală a jucătorilor pe care îi antrenează. E câștigătoarea meritorie a ultimelor patru ediții de campionat, sunt pe primul loc la o diferență importantă față de FCSB”, a fost replica ironică primită de Dan Petrescu din partea bunului său prieten Gică Popescu, acum președinte al Farului.

FCSB se află într-o perioadă nefastă

FCSB se află într-o perioadă nefastă, chiar dacă a învins în ultima etapă, acasă, pe Farul, pentru că arbitrul Lucian Rusandu a intrat rău în colimator pentru greșelile imense comise pro FCSB. Este important și faptul că lipsește de câteva etape brazilianul Vinicius, stâlpul apărării.

Echipa lui Toni Petrea va juca la Pitești. Argeșenii au început rău primul play-off din istoria lor, eșec la scor de neprezentare la Craiova, dar rămân o echipă dificilă, mai ales pe teren propriu. „Alb-violeții” au și jucători destul de incisivi în atac, așa că suntem convinși că apărarea FCSB va avea de lucru serios.

ADVERTISEMENT