Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 12. Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1. Oaspeții urcă pe loc de play-off

Gloria Buzău a câștigat cu Unirea Slobozia, scor 1-0, în meciul care a închis etapa cu numărul 12 în Liga 2 Casa Pariurilor.
06.11.2023 | 16:31
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 12 Unirea Slobozia  Gloria Buzau 01 Oaspetii urca pe loc de playoff
Gloria Buzău a câștigat cu Unirea Slobozia, scor 1-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
06-11-2023
12:44

Unirea Slobozia - Gloria Buzău 0-1 (Dumitrache 27)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Gloria Buzău a câștigat meciul din deplasare cu Unirea Slobozia, scor 1-0, în meciul care a închis etapa cu numărul 12 din Liga 2 Casa Pariurilor. Formația lui Andrei Prepeliță a urcat pe locurile de play-off și a încins lupta pentru promovare.

Clasament

Min. 71: Dumitru șutează cu exteriorul din alergare, iar mingea a trecut razant pe lângă poartă. 

Min. 27: GOOOL Gloria Buzău! Mihaiu a pătruns excelent în careu și i-a pasat decisiv lui Dumitrache, care a deschis scorul. 

Min. 4: Mihaiu i-a întors excelent lui Chică-Roșă, însă atacantul oaspeților a trimis peste poartă dintr-o poziție ideală. 

Min. 1: Partida a început!

Unirea Slobozia: Rusu – Aioanei, Ibrian, Lazăr, Toma – Coadă, Sergeș – Dorobanțu, Afalna, Atanase – Zukanovic. Rezerve: Georgescu, Bîrnoi, Cojocari, Gîrbacea, Lemnaru, Melniciuc, Pacionel, Șandru, Vlăsceanu. Antrenor: Adrian Mihalcea. 

Gloria Buzău: Greab – Diego, Wiktorski, Patapis, Sălceanu – Trebotic – Brîncoveanu, Angelov, Dumitrache – Mihaiu, Chică-Roșă. Rezerve: Haymamba, Dumitru, Golan, Guiu, Izata, Pervan, Pîrvulescu, Radic, Șerban. Antrenor: Andrei Prepeliță. 

05-11-2023
15:44

Victorii pentru Șelimbăr și Alexandria. Cum arată clasamentul

  • Progresul Spartac – CSM Alexandria 1-3 (Solet 11 / Neaga 30, Jerdea 69, Gîdea 90+8)
  • Csikszereda – CS Șelimbăr 1-2 (Balogh 21 / Rotund 23, Palmeș 59)
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
04-11-2023
09:01

Rezultatele de sâmbătă și clasamentul în Liga 2 Casa Pariurilor

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashcscore.ro
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashcscore.ro
  • CSC Dumbrăvița – CSA Steaua 0-0
  • Viitorul Tg. Jiu – Chindia 0-0
  • Ceahlăul – CSM Slatina 4-0 (Llullaku 37, 63, Neicuțescu 50, Cortelezzi 85)
  • Corvinul – Unirea Dej 4-0 (M. Coman 12, 80, Neacșa 56, Mitran 86)
  • CS Mioveni – CS Tunari 4-0 (Trascu 14, Șerbănică 44, Coșereanu 58)
  • CSM Reșița – Metaloglobus 5-0 (Dudea 27, Isac 45, Rus 54, Fărăgău 66, Mediop 79)
  • Concordia Chiajna – FC Argeș 1-0 (Ispas 18)

În weekend-ul sâmbătă, 4 noiembrie – luni 6 noiembrie, se desăfășoară meciurile din cadrul etapei a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Mai sunt doar 7 etape până la finalul sezonului regulat, după care campionatul se va desprinde, tradițional, în grupul primelor șase echipe care se bat la promovarea directă de pe primele două poziții și la locurile de baraj cu pozițiile 13 și 14 din Liga 1.

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 12. Programul complet și televizările

Etapa a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor are loc pe parcursul a trei zile, începând de sâmbătă, 3 noiembrie și încheindu-se luni, 6 noiembrie. Sunt destule meciuri interesante, în special din zona locurilor pentru play-off, unde e aglomerație mare, dar dintre acestea doar trei vor putea vizionate în direct pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Se va începe sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 12:00, cu Concordia Chiajna – FC Argeș, va urma duminică, de la ora 12:30 Csikszereda – CS Șelimbăr iar epilogul se prezintă luni, 6 septembrie, de la ora 15:00, cu cel mai interesant joc din toate, Unirea Slobozia, rămasă pe locul 1 deși a pierdut runda trecută cu 1-0 în ultimul minut la Slatina pentru prima oară în acest sezon, contra Gloriei Buzău,

Programul etapei a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Sâmbătă, 4 septembrie, ora 11:00

  • Viitorul Tg. Jiu – Chindia
  • Ceahlăul – CSM Slatina
  • Corvinul – Unirea Dej
  • CS Mioveni – CS Tunari
  • CS Dumbrăvița – CSA Steaua
  • CSM Reșița – Metaloglobus
  • ora 12:00 Concordia Chiajna – FC Argeș (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 5 noiembrie

  • ora 11:00 Progresul Spartac – CSM Alexandria
  • ora 12:30 Csikszereda – CS Șelimbăr (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Luni, 6 noiembrie, ora 15:00

  • Unirea Slobozia – Gloria Buzău (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Unirea Slobozia este neînvinsă acasă

Unirea Slobozia a rămas lider înaintea acestei etape deși a avut mare ghinion pe finalul partidei din runda precedentă, la Slatina, unde au fost echipa care a controlat mai mult jocul, fără însă a găsi și breșa necesară pentru marcarea golului. Era bun într-un final și 0-0, pentru că menținea invincibilitatea elevilor lui Adi Mihalcea, dar o neatenție defensivă în minutul 90 a costat echipa ialomițeană cu golul înfrângerii.

ADVERTISEMENT

Acasă Unirea nu a iertat până acum nimic. A fost o echipă care nu a lăsat nici o șansă vizitatorilor, dar acum trebuie mare atenție la Gloria Buzău, o formație care de patru sezoane tot încearcă să revină în primul eșalon, dar până acum în zadar. La Gloria sunt câțiva jucători foarte buni și Adi Mihalcea deja și-a avertizat jucătorii asupra dificultății partidei.

Eugen Neagoe vrea o nouă victorie afară cu FC Argeș

FC Argeș a reușit să îl convingă pe unul dintre cei mai bine cotați antrenori din fotbalul românesc, Eugen Neagoe să vină și să preia echipa piteșteană, cu obiectiv declarat revenirea imediată în SuperLigă dar cu evoluții situate la polul opus, departe de îndeplinirea acestui obiectiv.

ADVERTISEMENT

Nu este o misiune ușoară pentru cel supranumit Geană, pentru că un handicap important îl reprezintă și faptul că urmare a începerii lucrărilor la noul stadion după demolarea celui vechi acum partidele de acasă au loc la Mioveni. Primul rezultat notabil al lui Eugen Neagoe a fost chiar etapa trecută, victorie oarecum neașteptată la Buzău iar acum se dorește un bis la Chiajna, dar și ilfovenii au speranțe de a prinde play-off-ul.

Corvinul Hunedoara și Ceahlăul Piatra Neamț, reveniri în forță în eșalonul secund

Sunt multe echipe care vor să ajungă în primele șase, cel puțin ca orgoliu, pentru că în afara CSA Steaua încă alte șapte grupări chiar dacă ar fi peste toți nu ar avea drept de promovare, pentru că au statut public. Dar regulamentul le dă voie să se califice pentru play-off, fiind oprite numai de la promovare. În această situație se află una dintre revelațiile sezonului, un nume greu revenit în a doua divizie după mulți ani grei, de anonimat, Corvinul Hunedoara, deja situată pe loc în grupul primelor șase, o echipă care a detonat bomba în Cupa României, eliminând pe Sepsi Sf. Gheorghe, câștigătoarea trofeului în ultimele două ediții.

La Hunedoara s-a creat o echipă bună, care poate pune probleme oricui, dar faptul că nu este permisă promovarea zdruncină serios entuziasmul de la echipă. O altă nou revenită după o lungă perioadă este Ceahlăul Piatra Neamț, dar aici situația este dificilă financiar, pentru că autoritățile locale nu fac nimic în sprijunul unei echipe ținute mometan pe banii patronului Anton Măzăranu, care spune însă că nu mai poate susține singur echipa.

ADVERTISEMENT