Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 10. Neagoe, debut cu remiză la FC Argeș. Cum arată clasamentul

Antrenorul Eugen Neagoe nu a avut cel mai fericit debut la FC Argeș, echipa sa remizând cu CSM Slatina, scor 1-1, în ultimul joc al etapei a 10-a.
24.10.2023 | 18:53
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 10 Neagoe debut cu remiza la FC Arges Cum arata clasamentul
FC Argeș a scos in extremis o remiză, scor 1-1, cu CSM Slatina, iar Eugen Neagoe are parte de un debut nu prea fericit pe banca ”vulturilor”. Sursă foto: argesfc.ro
ADVERTISEMENT
24-10-2023
13:42

FC Argeș - CSM Slatina 1-1 (Dulcea 90+4 / Doman 57)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – FC Argeș a scos in extremis o remiză, scor 1-1, cu CSM Slatina, iar Eugen Neagoe are parte de un debut nu prea fericit pe banca ”vulturilor”.

l2c

Min. 90+4 – GOOOL FC Argeș!!! Puștiul Patrick Dulcea (18 ani) profită de o indecizie a defensivei oaspeților și reușește egalarea.

Min. 57 – GOOOL CSM Slatina!!! Călin Toma centrează perfect din partea dreaptă și căpitanul Doman, fostul jucător al Argeșului, înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul FC Argeș – CSM Slatina.

  • FC Argeș: Straton – Tofan, Turda, M. Tudose, Rizzi – Al. Răuță, Babin – Bertrand, Haită, Zătreanu – B. Rusu. Rezerve: Bucur – Angelov, Mitoi, Dulcea, Rădescu, Ciuciulete, Balaur, Buhăcianu, Scarlatache. Antrenor: Eugen Neagoe.
  • CSM Slatina: Velcu – Mitran, Stan, Mondragon, C. Toma – D. Toma, Matei – Ciocâlteu, Doman, R. Popa – M. Ion. Rezerve: Dincă – Stănescu, Sălcianu, Donca, C. Dinu, Pisăru, Dragu, C. Radu, V. Alexandru. Antrenor: Daniel Oprescu.
23-10-2023
19:12

Unirea Dej l-a readus ca antrenor pe Dragoș Militaru

Antrenorul Dragoș Militaru revine pe banca tehnică a echipei Unirea Dej, la doar câteva luni după ce a plecat la Chindia Târgoviște.

În vârstă de 33 de ani, Militaru a fost demis după doar 3 etape de la Chindia, iar acum revine la formația unde a avut cele mai importante realizări. Unirea Dej l-a demis pe Dacian Nastai, după ce suporterii s-au răzvrătit ca urmare a faptului că echipa a ajuns pe locul 18 în clasament.

Dragoș Militaru se va afla pe bancă la întâlnirea pe care Unirea Dej o are pe teren propriu, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a 11-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

23-10-2023
13:01

Concordia Chiajna - Gloria Buzău 1-0 (Bălan 29)

Vezi aici cele mai interesante faze

Final de meci – Concordia învinge Gloria Buzău, scor 1-0, și urcă pe locul 7 în clasament, primul sub linia play-off-ului.

l2c

Min. 29 – GOOOL Concordia Chiajna!!! Burcea îl găsește excelent pe Bălan la marginea careului mare, acesta preia, trece de un fundaș și înscrie pe lângă Greab.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Concordia Chiajna – Gloria Buzău.

  • Concordia Chiajna: Oncescu – Stănică, Ispas, Guimaraes, Dumbravă – Lazăr, Burcea, Moise – Torje, Bălan, Codrea. Rezerve: Ciontoș, Corbu, Achim, Pîrvulescu, Ghimfuș, Ad. Popa, Hlistei, Al. Pop. Antrenor: Erik Lincar.
  • Gloria Buzău: Greab – Pîrvulescu, Dobrosavlevici, Wiktorski, Georgiev – Trebotic – Mihaiu, Tănase, Șerban, C. Drumitru – Chică-Roșă. Rezerve: Haymamba, Angelov, Golan, Patapis, Pashow, Pervan, Radic, Dumitrache, Brîncoveanu. Antrenor: Andrei Prepeliță.
21-10-2023
07:52

Rezultatele etapei a 10-a și clasamentul în Liga 2 Casa Pariurilor

Vineri, 20 octombrie

  • Ceahlăul – CS Șelimbăr 0-0

Sâmbătă, 21 octombrie

  • CS Dumbrăvița – CSM Alexandria 2-0 (Șofran 43, Paulevici 78)
  • Csikszereda – Unirea Dej 1-0 (Bakos 71)
  • Progresul Spartac – Metaloglobus 0-1 (Huiban 90+3)
  • CSM Reșița – CS Tunari (Drăghiceanu 63 / Barfa 43)
  • Unirea Slobozia – CSA Steaua 1-0 (Ekollo 68)

Duminică, 22 octombrie

  • Viitorul Tg. Jiu – CS Mioveni 1-0 (Njifakue 89)
  • Corvinul – Chindia 2-1 (Ursu 62, M. Coman 90 / Prejmerean 16)
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
20-10-2023
14:28

Ceahlăul - CSC 1599 Șelimbăr 0-0

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. Ceahlăul P. Neamț a pierdut două puncte importante cu CSC 1599 Șelimbăr. Gazdele au dominat partida, lovind de două ori bara, însă tabela a rămas intactă, scor 0-0. A fost meciul care a deschis etapa cu numărul 10 din Liga 2 Casa Pariurilor. 

clasament

Min. 90+4: Albino șutează din afara careului, iar mingea lovește bara. 

Min. 70: Patrick Petre scoate inteligent o lovitură de pedeapsă. Totuși, gazdele au ratat prin Cortelezzi care a trimis în bară. Roșca s-a aruncat în colțul opus. 

Min. 62: Șelimbăr are șansa de a răzbuna ocaziile, însă Moussinga ratează lovitura de cap și trimite pe lângă poartă dintr-o poziție favorabilă. 

Min. 53: O nouă ocazie mare de gol pentru Ceahlăul. Unul dintre fundașii oaspeților respinge mingea din fața lui Neicuțescu în ultimul moment. 

Min. 50: Onișa a șutat de la distanță, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă. 

Min. 45+3: Neicuțescu iese din nou la rampă. Fotbalistul gazdelor trimite cu o lovitură de cap spre poartă. Mingea prinde pământul, însă Roșca respinge din nou. 

Min. 33: Neicuțescu vine tare din spate și trimite spre poartă cu o lovitură de cap. Mingea este respinsă spectaculos de Roșca. 

Min. 32: Neicuțescu trimite o bombă de la marginea careului, iar mingea trece puțin peste poartă. 

Min. 1: Partida a început!

Ceahlăul: Krell – Albino, Jalbă, Vișinar, Oltean – Akwasi, Moraru – Petre, Neicuțescu, Llullaku – Cortelezzi. Rezerve: Barna, Jaquitte, Onișa, Savu, Fărăgău, Anton, Barb, Selmani, Forisz. Antrenor: Cristi Pustai. 

Șelimbăr: Roșca – Alexe, Natea, Crișan, Mitrea – Călin, Moussinga – Schieb, Năstăsie, Hernando – Rotund. Rezerve: Mitrovic, Drăghescu, Luca, Babovic, Monea, Palmeș, Berisha, Panos, Vînău. Antrenor: Claudiu Niculescu. 

În perioada vineri, 20 octombrie – marți, 24 octombrie, au loc meciurile din etapa a 10-a din Liga 2. Sunt în program foarte multe confruntări de mare interes în această rundă, care implică echipe cu pretenții declarate la calificarea în play-off dar și formații revelație până acum în acest sezon, așa cum sunt CS Șelimbăr, Ceahlăul Piatra Neamț și Corvinul Hunedoara, ultimele două revenite după foartemulți ani de absență cel puțin pe scena eșalonului secund.

Nu mai puțin de cinci partide televizate din etapa a 10-a din Liga 2, adică jumătate dintre meciurile rundei

Această etapă va fi ca un soi de răsfăț pentru iubitorii fotbalului care urmăresc atent ce se întâmplă în a doua divizie a fotbalului românesc. Nu mai puțin de cinci dintre cele zece jocuri ale rundei vor putea fi urmărite în direct pe micile ecrane, începând de vineri, 20 octombrie și până marți, 24 octombrie, inclusiv, ceea ce reprezintă un record de transmisii pentru actualul sezon. Vom lua startul vineri, 20 octombrie, cu meciul de la Piatra Neamț, dintre Ceahlăul și CS Șelimbăr, formația vizitatoare, antrenată de Claudiu Niculescu suferind în etapa a 9-a primul eșec din actuala stagiune, 0-1 acasă cu Unirea Slobozia, impropriu spus acasă, jocul având loc la Cisnădie. Ceahlăul, pregătită de Cristi Pusztai, ocupă locul 7 cu 14 puncte. Sâmbătă noul lider, neînvins,

ADVERTISEMENT

Unirea Slobozia, va juca acasă, cu casa închisă, împotriva lui CSA Steaua, care a stopat o neașteptată serie neeagră învingând acasă etapa trecută pe FC Argeș cu 3-1. Duminică, de la ora 11:00 vom putea urmări un alt meci atractiv dintre o nou promovată, Corvinul Hunedoara și o echipă căzută din prima ligă, Chindia Târgoviște, care a şi depunctată la comisii cu două puncte . Luni este rândul meciului Concordia Chiajna – Gloria Buzău, locul 9, cu 12 puncte contra locului 3, cu 18 puncte iar epilogul îl avem marți cu FC Argeș – CSM Slatina, o dispută echilibrată după locurile din clasament, 12 contra 13, cu 11 și respectiv 10 puncte la activ.

Programul etapei a 10-a din Liga 2

Vineri, 20 octombrie, ora 18:00

  • Ceahlăul – CS Șelimbăr (Digi Sport 1,Prima Sport 1)

Sâmbătă, 21 octombrie, ora 11:00

  • CS Dumbrăvița – CSM Alexandria
  • Csikszereda – Unirea Dej
  • Metaloglobus – Progresul Spartac
  • CSM Reșița – CS Tunari
  • ora 11:30 Unirea Slobozia – CSA Steaua (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 22 octombrie, ora 11:o00

  • Viitorul Tg. Jiu – CS Mioveni
  • Corvinul – Chindia (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Luni, 23 septembrie, ora 16:00

  • Concordia Chiajna – Gloria Buzău (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Marți, 24 octombrie, ora 17:00

  • FC Argeș – CSM Slatina (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

CSA Steaua se duce cu gânduri războinice la liderul Unirea Slobozia

După ce a obținut primul succes dupâ patru meciuri în care făcuse trei remize și pierduse o dată CSA Steaua vrea să înceapă urcușul spre zona de play-off, acolo unde s-a aflat și sezonul trecut, chiar dacă știa că nu are drept de promovare. Echipa lui Daniel Oprița ocupă un loc modest la acest moment, doar poziția a zecea, cu 12 puncte, mult sub așteptări și sub posibilitățile lotului.

Va avea însă o misiune grea în această rundă, pentru că se deplasează la Slobozia, acolo unde echipa locală tocmai a preluat șefia clasamentului în urma victoriei directe asupra fostului lider CS Șelimbăr și unde există un mare entuziasm în jurul perspectivelor tot mai reale de a reuși o promovare istorică în SuperLiga. Trupa lui Adi Mihalcea este neînvinsă, acasă are trei victorii și egalul cu Viitorul Tg. Jiu iar militarii au trei remize, eșec cu CS Șelimbăr și victorie la Dej pe teren străin.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe debutează pe banca lui FC Argeș la meciul cu CSM Slatina, marți, 24 octombrie

FC Argeș a retrogradat în vară dar obiectivul conducerii clubului piteștean nu este conceput ca a fi altul decât revenirea imediată în SuperLigă. Pe hârtie sună bine, dar uitându-ne în clasament după primele nouă etape lucrurile nu mai sunt la fel. Alb-violeții sunt abia pe locul 12, cu 11 puncte, la patru lungimi de ultima poziție de play-off, locul 6, ocupat de nou promovata Corvinul Hunedoara.

Șefii clubului speră însă că au găsit cheia pentru revirimentul echipei cât mai este timp prin aducerea unui antrenor cu mare experiență pe banca tehnică. Este vorba de Eugen Neagoe, o adevărată lovitură, ținând cont de experiența competițională bogată a celui poreclit Geană și care crede că poate aduce Argeșul să nu mai curgă la vale și să se apropie de zona de play-off.

ADVERTISEMENT

Noile promovate Ceahlăul și Corvinul visează la calificarea în play-off

Un alt meci de zona play-off este și cel de la Chiajna, dintre echipa locală Concordia și Gloria Buzău. Momentan condiția pentru play-off e îndeplinită doar de oaspeți, care sunt pe locul 3, ilfovenii, deși cu un lot bun pentru acest eșalon staționând undeva pe la mijloc. Ambele echipe au jucători cu experiență în lot și ciocnirea lor se poate încheia oricum.

Nou venitele Ceahlăul Piatra Neamț și Corvinul Hunedoara vor să ardă etapele încă din primul an de la reapariția pe a doua scenă a fotbalului românesc. Ceahlăul primește vizita celor de la Șelimbăr, fostul lider, care nu are drept de promovare fiind club departamental iar Corvinul are un meci mult mai dificil, tot acasă, în compania Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT