Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 13. CSA Steaua, lider solitar după victoria cu Unirea Dej. Toate rezultatele și clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream FK Csikszereda - Dinamo și CSA Steaua - Unirea Dej, precum și toateă partidele din etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor.
07.11.2022 | 19:58
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 13 CSA Steaua lider solitar dupa victoria cu Unirea Dej Toate rezultatele si clasamentul
CSA Steaua a câștigat greu meciul cu Unirea Dej din etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
07-11-2022
18:04

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa a 13-a: toate rezultatele și clasamentul

Joi, 3 noiembrie

  • FK Csikszereda – Dinamo 0-0

Sâmbătă, 5 noiembrie

  • Concordia Chiajna – FC Brașov 0-1 (Angelov 23 pen.)
  • Minaur Baia Mare – Progresul Spartac 2-2 (Chitaș 37, 53 / Florică 6, Purice 11)
  • Ripensia Timișoara – Politehnica Timișoara 1-0 (Ene 90+1)
  • Metaloglobus București – CSC 1599 Șelimbăr 2-0 (Huiban 43, Sîrbu 87)
  • CSM Slatina – Unirea Constanța 0-1 (Niță 23)
  • CSC Dumbrăvița  – Poli Iași 0-3 (Hlistei 26, 73, Roman 70)
  • Unirea Slobozia – Oțelul Galați 1-0 (Toma 58)

Duminică, 6 noiembrie

  • Gloria Buzău – ACS Viitorul Tg. Jiu 3-1 (Munteanu 14, Blejdea 50, 54 / A. Dulca 88)

Luni, 7 noiembrie

  • CSA Steaua București – Unirea Dej 2-0 (Ad. Popa 77, Enceanu 89)
liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
07-11-2022
15:21

CSA Steaua - Unirea Dej 2-0 (Ad. Popa 77, Enceanu 89)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Balgiu vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 89: GOOOL CSA STEAUA! Aflat într-o poziție suspectă de ofsaid, Enceanu înscrie pe contraatac, după o pasă a lui Atanas Trică.

Min. 77: GOOOL CSA STEAUA! Adi Popa scapă singur de la mijlocul terenului și înscrie cu un șut plasat.

Min. 45+2: Dincă reține cu mare greutate șutul lui Blaj.

Min. 28: Arbitrul Lucian Rusandu lasă jocul să continue după un duel în careul gazdelor dintre Adrian Pop și Corbu. Reluările tv arată că s-ar fi impus un penalty în favoarea oaspeților.

Min. 3: Bine găsit de Chipirliu, Bodișteanu șutează din careu la colțul lung, puțin pe lângă bară.

Min. 1: A început partida.

CSA Steaua: Dincă – Corbu, Sabău, Beța, Ilie – Bodișteanu, Enceanu, Bustea, A. Popa – Chunchukov, Chipirliu. Rezerve: Iancu – Sima, Mihăescu, Emilian Pacionel, Raicu, Trică, Oroian, Ștefan Pacionel, Balgiu. Antrenor: Daniel Oprița.

Unirea Dej: Chindriș – Maftei, Burdeț, Daniel Pop, Gîț – Kereki, Adrian Pop, Militaru, Cocian – Blaj, Al. Pop. Rezerve: Făilean – Greu, Chira, Fulga, Buta, Bogdan, Frăsineanu, Andrei Pop, Denis Roș. Antrenor: Dragoș Militaru.

03-11-2022
20:25

FK Csikszereda - Dinamo 0-0

Vezi toate fazele importante aici.

Min. 89: Șansă bună pentru Dinamo. Ghezali scapă spre poartă, dar șutează pe direcția lui Gyenge

Min. 77: Ocazie uriașă de gol pentru Csikszereda. El Sawy îi pasează lui Jebari, însă Oncescu este la post în poarta lui Dinamo. 

Min. 73: Ahmed Bani șutează bine din afara careului, însă portarul gazdelor reține fără prea mari probleme. 

Min. 64: Ghezali pătrunde în flanc, însă mingea centrată în fața porții îl prinde în spate pe atacant care reia ușor pe lângă poartă.

Min. 41: Dinamo înscrie, însă golul lui Larrucea este anulat pe motiv de offside. 

Min. 23: Dinamo lovește bara în minutul 23 prin Ghezali. Francezul șutează de pe linia de tușă din dreapta, iar mingea lovește stâlpul porții apărate de Gyenge și este respinsă de Bena.

Min. 1: Partida a început. 

Echipele de start: 

Csikszereda: Gyenge – Kovacs, Kelemen, Takaks – Gal Andrezly, Apro, Veres, Pîrvulescu – El Sawy, Jelena Rchard, Jebari. Rezerve: Ivanovici, Panos, Shieb, Suciu. Antrenor: Francisc Dican

Dinamo: Oncescu – De Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Bena, Larrucea, Iglesias – Ghezali, Pop, Bani. Rezerve: Borcea, Buhăescu, Delciu, Dudea, Dujmovic, Florescu, Roșu, I. Roșu, N. Roșu, Șerban. Antrenor: Ovidiu Burcă

FK Csikszereda – Dinamo și CSA Steaua – Unirea Dej sunt meciurile vedetă ale etapei a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Aceasta debutează joi, 3 noiembrie, cu partida „câinilor” la Miercurea Ciuc și se încheie luni, 7 noiembrie, cu întâlnirea din Ghencea, dintre ocupantele primelor două locuri. Un alt meci interesant este sâmbătă, 4 noiembrie, Unirea Slobozia – Oțelul Galați. Aceste trei jocuri, plus duminică Gloria Buzău – Viitorul Târgu Jiu, vor fi transmise pe micile ecrane.

FK Csikszereda – Dinamo și CSA Steaua – Unirea Dej sunt meciurile cap de afiș ale etapei a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor

FK Csikzereda – Dinamo, CSA Steaua – Unirea Dej, la care adaugăm Unirea Slobozia – Oțelul Galați și pentru că este un derby Ripensia – Politehnica Timișoara, deși acest joc nu este televizat, ar cam fi principalele puncte de atracție ale etapei a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Mai sunt de jucat numai 7 etape până când vom cunoaște numele celor șase echipe care vor lupta pentru promovarea directă și pentru susținerea barajelor de promovare, în număr de patru, precum și formațiile care vor evolua în play-out, pentru menținerea în eșalonul secund.

Cum CSA Steaua are interdicție la promovare pentru că este club departamental, rezultă că șansele de a juca măcar baraj de promovare cresc pentru participante, una singură urmând a rămâne pe dinafară. Deocamdată, pe primele șase locuri sunt CSA Steaua, revelația Unirea Dej, Unirea Slobozia, Oțelul Galați, Csikszereda și Politehnica Iași.

ADVERTISEMENT

Joi, 3 noiembrie

  • ora 20:00 FK Csikzereda – Dinamo

Sâmbătă, 5 noiembrie

  •  ora 11:00 Concordia Chiajna – FC Brașov
  •  ora 11:00 CSC Dumbrăvița – Politehnica Iași
  •  ora 11:00 CSM Slatina – Unirea Constanța
  •  ora 11:00 Metaloglobus – CSC 1599 Șelimbăr
  •  ora 11:00 Minaur Baia Mare – Progresul Spartac
  •  ora 11:00 Ripensia Timișoara – Politehnica Timișoara
  • ora 12:30 Unirea Slobozia – Oțelul Galați

Duminică, 6 noiembrie

  • ora 11:00 Gloria Buzău – Viitorul Tg. Jiu

Luni, 7 noiembrie

  • ora 18:00 CSA Steaua – Unirea Dej
liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Cine transmite la TV meciurile FK Csikszereda – Dinamo și CSA Steaua – Unirea Dej, precum și alte două partide din etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Patru dintre cele zece meciuri ale etapei a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor vor fi transmise la TV. Partidele pot fi urmărite pe posturile Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport. Acestea sunt, în ordine cronologică, FK Csikzereda – Dinamo (joi, 3 noiembrie), Unirea Slobozia – Oțelul Galași (sâmbătă, 5 noiembrie), Gloria Buzău – Viitorul Tg. Jiu (duminică, 6 noiembrie) și CSA Steaua – Unirea Dej (luni, 7 noiembrie).

ADVERTISEMENT

De asemenea, toată acţiunea din aceste patru partide va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO dacă veți alege opțiunea de a intra pe site-ul FANATIK.RO. Celelalte meciuri nefiind transmise în direct nicăieri nu pot fi vizionate pe nici un stream, cel mult dacă există un canal de youtube al clubului sau pe pagina de Facebook.

  • FK Csikszereda – Dinamo (joi, 3 noiembrie, ora 20:00 Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • Unirea Slobozia – Oțelul Galați (sâmbătă, 5 noiembrie, ora 12:30 Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • Gloria Buzău – Viitorul Tg. Jiu (duminică, 6 noiembrie, ora 11:00 Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • CSA Steaua – Unirea Dej (luni, 7 noiembrie, ora 18:00 Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Toate informațiile despre FK Csikszereda – Dinamo și CSA Steaua – Unirea Dej, partidele cap de afiș ale etapei a 13-a din Liga 2

Joi, 3 noiembrie, de la ora 20:00, are loc uvertura etapei a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor. În nocturnă, pe noul și modernul stadion din Miercurea Ciuc, ridicat ca și la Sfântu Gheorghe, din banii veniți de la guvernul Ungariei, de la Budapesta, echipa locală FK Csikszereda, una dintre favoritele certe la intrarea în play-off și la promovare, primește vizita unui nume de referință în fotbalul românesc, dar departe de anii de glorie, Dinamo.

Sigur că Ovidiu Burcă își dorește să continue seria meciurilor de invincibilitate, „câinii” având cinci etape de când nu au mai pierdut, dar ciucanii chiar au lot foarte bun și trebuie priviți ca favoriți, ceea ce au făcut și casele de pariuri. Iar o victorie pentru gazde ar complica enorm planurile de play-off pentru Dinamo.

La București, luni, 7 noiembrie, în epilogul rundei, se vor afla față în față liderul CSA Steaua, care vine după un neașteptat și ciudat 3-4 la Târgu Jiu, și echipa de pe locul 2, marea revelație Unirea Dej. Echipa din Dej a avut un parcurs aproape de perfect, pentru că a pierdut o singură dată și are 7 victorii și 4 remize.

Tot ce trebuie să știți despre Unirea Slobozia – Oțelul Galați și Gloria Buzău – Viitorul Tg. Jiu, meciuri din etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Acestea sunt cele mai interesante meciuri din etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor, dar nu înseamnă că și celelalte partide nu au importanța lor. Unirea Slobozia – Oțelul Galați este un meci direct din zona de play-off, între doi tehnicieni care nu mai au nevoie de nici o recomandare, Costel Enache versus Dorinel Munteanu. La Slobozia, gazdele pierd foarte greu puncte, mai ales pe toate, pentru că au mai existat și rezultate de egalitate.

La Buzău, Adrian Mihalcea vrea să spargă pentru totdeauna blestemul acestui sezon 2022-2023, pentru că în 11 partide la Chindia Târgoviște nu a avut nici o victorie, iar acum este al patrulea meci pe banca buzoienilor și nici aici nu a câștigat vreun meci! Vine Viitorul Tg. Jiu, o formație ciudată, care în zilele ei bune poate pune probleme oricui.

ADVERTISEMENT