Sport

Liga 2 Casa Pariurilor etapa a 3-a. Înfrângeri pentru Steaua şi Dinamo. Şelimbăr şi Slobozia, parcurs perfect! Clasamentul complet. Video

Etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 2 Casa Pariurilor s-a desfășurat în perioada sâmbătă, 20 august - marți, 23 august. Steaua şi Dinamo au pierdut, iar Şelimbăr şi Unirea Slobozia au maximum de puncte.
20.08.2022 | 10:13
Liga 2 Casa Pariurilor etapa a 3a Infrangeri pentru Steaua si Dinamo Selimbar si Slobozia parcurs perfect Clasamentul complet Video
CSA Steaua - Csikszereda, ultimul meci din Liga 2 Casa Pariurilor, etapa a 3-a
ADVERTISEMENT
23-08-2022
18:27

Şelimbăr şi Unirea Slobozia, parcurs perfect în primele 3 etape

Etapa a treia din Liga 2 Casa Pariurilor s-a terminat cu meciul CSA Steaua – Csikszereda. Ciucanii au obţinut o victorie categorică în Ghencea, 4-0, prima din acest sezon. De partea cealaltă, „militarii“ sunt la prima înfrângere.

Clasamentul este condus de Şelimbăr şi Unirea Slobozia, ambele cu maximum de puncte. Dinamo a pierdut al doilea meci la rând, iar Oţelul, FC Buzău şi Poli Iaşi rămân fără înfrângere. 

clasament liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor, după 3 etape
23-08-2022
16:02

CSA Steaua - Csikszereda 0-4

VIDEO cu cele mai importante faze!

Final de meci!

Min. 84: Gol Csikszereda! Jelena face 4-0 pentru ciucani, cu un şut din interiorul careului.

Min. 55: Gol Csikszereda! Csikszereda face 3-0. Kovacs trage, Dincă respinge cu piciorul, iar Jebari împinge mingea în poartă.

Min. 47: Ivanovici încearcă poarta steliştilor direct din corner, dar mingea trece peste.

Min. 45: Start în repriza secundă.

Pauză!

Min. 45+1: Gol Csikszereda! Jebari dublează avantajul oaspeţilor, după o mare greşeală a steliştilor la mijlocul terenului.

Min. 44: El-Sawy trimite cu capul din câțiva metri, dar Dincă apără.

Min. 25: Dublă ocazie pentru Steaua. Gyenge a scos excelent un şut de la marginea careului, după care Enceanu a trimis în transversală.

Min. 16: Gol Csikszereda! Oaspeţii deschid scorul. Gal-Andrezly reuşeşte să înscrie cu un şut din interiorul careului la colţul lung, după ce fusese blocat în primă fază.

A început partida!

23-08-2022
15:37

Echipele de start în CSA Steaua - Csikszereda

Ultimul meci al etapei le aduce faţă în faţă pe CSA Steaua şi Csikszereda. Cele două echipe trimise în teren sunt următoarele: 

  • CSA Steaua: Dincă – Oroian, Walace, Gugu, Corbu – Popa, Balgiu, Enceanu, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu. Rezerve: Iancu, Calestru, Sima, Bustea, E.Pacionel, Ș.Pacionel, Sabău, Răducan, Trică. Antrenor: Daniel Oprița
  • Csikszereda: Gyenge – Gal-Andrezly, Kovacs, Kelemen, Apro – Ivanovic, Kovacs, Mickael, Jebari – El-Sawy, Jelena. Rezerve: Moga, Klemen, Takacs, Vita, Csiszer, Schieb, Bărăbaș, Suciu, Csuros. Antrenor: Francisc Dican
21-08-2022
09:49

Oțelul Galați - Unirea Constanța 3-2 (Cîrjan 29, 45+1, Cisotti 50 / Chirițoiu 82, Ardelean 86)

Vezi aici cele mai importante faze

Oțelul Galați a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formația Unirea Constanța, într-un meci din etapa a 3-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cîrjan (29, 45+1) și Cisotti (50), în timp ce pentru oaspeți au înscris Chirițoiu (82) și Ardelean (86). În urma acestei victorii, echipa lui Dorinel Munteanu a urcat pe locul 3 în clasament.

l2c

20-08-2022
14:38

Viitorul Tg. Jiu - Dinamo 2-0 (Dragu 56, Micle 86)

Viitorul Tg. Jiu – Dinamo 2-0 (Dragu 56, Micle 86) VIDEO

Dinamo pierde a doua partidă consecutivă în Liga 2 Casa Pariurilor și rămâne cu punctele din prima etapă. De partea cealaltă, gazdele au marcat primele goluri din acest sezon și iau primele puncte.

Clasament Liga 2

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 83: GOOOOL Viitorul Pandurii! 2-0! Micle majorează diferența cu o lovitură de cap din apropiere.

Min. 56: GOOOOL Viitorul Pandurii! 1-0. Claudiu Dragu deschide scorul cu o finalizare perfectă, după o combinație frumoasă cu Dulca.

Min. 30: Dinamo a dominat prima jumătate de oră. Buhăescu a avut cele mai importante ocazii.

Min. 1: A început partida.

Dinamo are nevoie de victorie în deplasare cu gorjenii, după înfrângerea de pe teren propriu cu Oțelul, iar Quentin Bena și Ghezali debutează în „alb-roșu”.

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Bena, Amzăr, Iglesias, N. Roșu, Bordușanu, Ghezali, Lazăr, Buhăescu. Rezerve: Fara, Țone, I. Roșu, Ionescu, Bani, Patriche, Buleică, Pop.

20-08-2022
08:04

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 3. Chiajna, doar egal cu Dumbrăvița. Poli Iași câștigă la Dej

Sâmbătă, 20 august

Minaur Baia Mare – Ripensia Timișoara 1-1 (Mondragon 11 / Mondragon 42 aut.)

Concordia Chiajna – Dumbrăvița 2-2 (Voinea 45+1, Llullaku 83 / Bodri 16, Simon 65)

Politehnica Timișoara – Brașov 0-0

Unirea Dej – Politehnica Iași 1-2 (Kereki 42 / Vașvari 63 pen.)

Unirea Slobozia – Metaloglobus 1-0 (Coadă 3)

FC Buzău – CSM Slatina 1-1 (Neicu 81)

Etapa a 3-a din Liga 2 Casa Pariurilor are loc în perioada sâmbătă, 20 august (când se joacă majoritatea partidelor) – marți, 23 august. Cinci dintre jocurile din această rundă din Liga 2 Casa Pariurilor vor putea fi urmărite în direct pe micile ecrane pe canalele de specialitate. Este vorba de întâlnirile Politehnica Timișoara – Brașov, Gloria Buzău – Slatina, Viitorul Tg. Jiu – Dinamo, Oțelul Galați – Unirea Constanța și CSA Steaua – Csikszereda.

Programul etapei a 3-a din Liga 2 Casa Pariurilor și televizările

Sâmbătă, 20 august, ora 11:00

Minaur Baia Mare – Ripensia Timișoara

Concordia Chiajna – Dumbrăvița

Politehnica Timișoara – Brașov: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1

Unirea Dej – Politehnica Iași

Unirea Slobozia – Metaloglobus

ora 13:00 Gloria Buzău – Slatina: Digi Sport 2

ora 18:00 Progresul Spartac – Șelimbăr

ora 18:45 Viitorul Tg. Jiu – Dinamo: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1

Duminică, 21 august, ora 12:30

Oțelul Galați – Unirea Constanța Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1

Marți, 23 august, ora 19:00

CSA Steaua – Csikszereda Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1

Etapa a 3-a din Liga 2 Casa Pariurilor are în program câteva meciuri interesante, cu echipe care și-au anunțat intențiile pentru acest sezon, calificarea în play-off: Viitorul Tg. Jiu – Dinamo, Gloria Buzău – Slatina, Concordia Chiajna – Dumbrăvița, Unirea Dej – Politehnica Iași, Politehnica Timișoara – Brașov, Unirea Slobozia – Metaloglobus, Oțelul Galați – Unirea Constanța și CSA Steaua – Csikszereda, cu mențiunea că nu este vorba despre echipa bucureșteană, cu interdicție la promovare și în acest sezon.

ADVERTISEMENT

În afară de CSA Steaua, care este club departamental, situație ce contravine regulamentelor FRF. nu mai au dreptul să promoveze Minaur Baia Mare, Șelimbăr, Dumbrăvița și CSM Slatina. De altfel, deși este o probabilitate extrem de scăzută, sub 1 la sută, există pe hârtie posibilitarea ca toate cinci să obțină loc de play-off, o situație care ar pune în cea mai mare încurcătură pe șefii fotbalului românesc!

Derby-ul amintirilor pe Bega

Politehnica Timișoara se mai află acum în Casa Pariurilor Liga 2 Casa Pariurilor numai ca urmare a faptului că două dintre retrogradatele din SuperLiga, Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni s-au desființat. Bănățenii sunt doar o umbră a echipei care acum două sezoane trăgea la promovare și juca play-off-ul. Lotul echipei este alcătuit în mare parte din tineri de pe plan local, o echipă destul de fragilă chiar și pentru acest eșalon.

ADVERTISEMENT

Cu totul altfel stau lucrurile la Brașov. Sub Tâmpa autoritățile locale s-au implicat și obiectivul galben-negrilor este intrarea în play-off. Din acest motiv a fost adus ca antrenor Dan Alexa și s-au efectuat câteva transferuri bune. Timișoara și Brașov au jucat la finalul sezonului trecut o dublă manșă a unui baraj de supraviețuire, adjudecată de brașoveni.

FC Buzău nu vrea să mai repete greșelile din sezonul anterior

Una dintre echipele care are ca obiectiv intrarea în play-off și atacarea promovării este FC Buzău, care sezonul trecut s-a aflat multă vreme pe loc de play-off dar în ultimele două etape  din sezonul regulat și-a făcut harakiri, pierzând neașteptat puncte care au aruncat-o tocmai pe final în afara celor șase locuri.

ADVERTISEMENT

Acum echipa pregătită în continuare de Cristi Pusztai e decisă să nu mai repete greșelile care au costat-o atât de scump. Lotul nu a suferit mari modificări, jucătorii importanți au rămas și au mai fost efectuate câteva achiziții destul de bune care fac din Buzău o candidată destul de mare chiar la promovarea directă.

Iașul și Oțelul Galați sunt mult mai puternice decât Dinamo

Alte echipe cu pretenții clare sunt Concordia Chiajna, echipă care a jucat baraj de promovare, pierdut cu Chindia, Politehnica Iași, cu cea mai spectaculoasă campanie de transferuri, aproape 20 de nume noi în lotul lui Claudiu Niculescu dar și Unirea Slobozia, început excelent pentru altă echipă prezentă în baraj sezonul trecut. Oțelul Galați, învingătoare clară contra lui Dinamo și ieșenii sunt la această oră mult mai puternice rivale pentru Dinamo, care are mare nevoie de jucători cu experiență pentru a spera la o revenire imediată în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Câinii merg la Târgu Jiu, pentru meciul cu un Viitorul mai degrabă fără viitor, o echipă mult slăbită față de anii anteriori. Dinamo a adus doi jucători din Franța, dar sunt mult în urmă cu pregătirea, deci nu pot fi luați în calcul decât peste câteva săptămâni. Actualul lot, aflat sub comanda lui Ovidiu Burcă, este prea subțire și neexperimentat pentru a lupta la promovare.

ADVERTISEMENT