Sport

Liga 2 etapa a 4-a. Csikszereda, înfrângere la scor de neprezentare în fața Concordiei, în ultimul meci al rundei

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre etapa a 4-a din Liga 2, care se va desfăşura începând de joi, 19 august şi încheind luni, 23 august
23.08.2021 | 18:24
Liga 2 etapa a 4a Csikszereda infrangere la scor de neprezentare in fata Concordiei in ultimul meci al rundei
Liga 2 etapa a 4-a. Csikszereda - Concordia Chiajna, meciul care încheie runda, se joacă acum . FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-08-2021
15:27

Rezultatul și programul etapei a 4-a din Liga 2

Joi, 19 august, ora 18:00

Metaloglobus – Hermannstadt 1-1 (Enache 20 / Buhăcianu 65)

Sâmbătă, 21 august, ora 11:00

Dunărea Călăraşi – FC Buzău 0-3 (Ciobanu 19, 26, Cârstocea 53)

Dacia Unirea Brăila – Astra Giurgiu 1-1 (Răducan 4 / Brăilă 44)

Ripensia – FC Braşov 1-1 (Golda 29 / Popa 56)

Unirea Constanţa – Poli Timişoara 0-2 (Haţegan 80, Bîrnoi 88)

Unirea Dej – Şelimbăr 3-0 (Pop 54, 65, 72)

Politehnica Iaşi – U Cluj 2-0 (F. Cristea 16, 63)

Duminică, 22 august

Viitorul Tg. Jiu – Petrolul 0-3 (Vajushi 57, Ţicu 64, Bratu 84)

Unirea Slobozia – CSA Steaua 1-1 (C. Toma 32 pen. / Chipirliu 36)

Luni, 23 august, ora 16:30

Csikszereda – Concordia Chiajna 0-3 (Dușmanu 3, Popescu 21, Llullaku 45+1)

22-08-2021
16:34

Oprița i-a taxat pe cei care nu-l susțin

Antrenorul echipei CSA Steaua, Daniel Oprița, a avut un discurs dur la finalul meciului cu Unirea Slobozia, scor 1-1, și i-a pus la punct pe cei care l-au contestat după eliminarea din Cupa României.

”A fost o partidă grea, așa cum mă așteptam. O echipă bine organizată, puternică, mai ales acasă cu susținerea fanilor, o echipă agresivă, specific pentru echipele de provincie. Până la urmă, cred că este echitabil acest rezultat, deși se pare că am avut un penalty, dar nu am văzut și nu pot să spun clar.

Aș fi vrut la înfrângere să fie altă reacție din partea oamenilor care ar trebui să ne susțină, nu ironii, deoarece încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Trebuie să fiu susținut la greu, pentru că la rezultate pozitive e ușor. Dar la prima înfrângere am primit ironii mai mult din partea lor.

Nu trebuie neapărat susținere, dar să nu fiu ironizat pentru că eu îmi fac treaba. Am avut accidentați care și azi au jucat cu infiltrații, dar dacă nu mă întreabă nimeni, nu mai are rost să dau explicații.

Am fost tensionat după meciul ăsta, pentru că după meciul de cupă s-a creat așa, o stare… Poate după acel meci am văzut ce se întâmplă la greu de la oamenii care așteptau să mă susțină mai mult”, a declarat Oprița, conform Digi Sport.

Etapa a 4-a din Liga 2 începe joi, 19 august, cu meciul dintre Metaloglobus – Hermannstadt, echipa sibiană fiind una dintre cele cinci formaţii care după primele trei runde au acumulat punctaj maxim. Runda se va încheia luni, 23 august, cu partida Csikszereda – Concordia Chiajna.

Programul etapei a 4-a din Liga 2

Joi, 19 august, ora 18:00

Metaloglobus – Hermannstadt

Sâmbătă, 21 august, ora 11:00

Dunărea Călăraşi – FC Buzău

Dacia Unirea Brăila – Astra Giurgiu

Ripensia – FC Braşov

Unirea Constanţa – Poli Timişoara

Unirea Dej – Şelimbăr

ora 16:00 Politehnica Iaşi – U Cluj

Duminică, 22 august

ora 12:00 Viitorul Tg. Jiu – Petrolul

ora 16:30 Unirea Slobozia – CSA Steaua

Luni, 23 august, ora 16:30

Csikszereda – Concordia Chiajna

Cinci echipe au câte 9 puncte. Hermannstadt şi U Cluj fac parte din rândul echipelor văzute drept candidate sigure în acest sezon la calificarea în play-off, Concordia Chiajna a anunţat în vară că şi-a fixat ca obiectiv acelaşi lucru şi deocamdată arată că nu sunt vorbe în vânt.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua este probabil cea mai puternică dintre toate divizionarele secunde, dar fără drept de promovare doi ani, iar momentan marea surpriză se numeşte Unirea Slobozia, pe care mulţi o vedeau ca şi sezonul trecut luptând din greu pentru menţinere. Trupa lui Adrian Mihalcea are două victorii pe teren străin din cele trei meciuri jucate.

Meci greu pentru sibieni în compania fraţilor Herea

Hermannstadt, principala favorită la revenirea imediată în Liga 1, are un meci greu la Bucureşti, pentru că Metaloglobus acasă pierde foarte greu puncte şi tandemul fraţilor Herea este punctul forte al unei formaţii care ar vrea sezonul acesta să intre în play-off.

ADVERTISEMENT

Un meci foarte interesant şi ca tradiţie în fotbalul românesc este confruntarea din Dealul Copoului, dintre Politehnica Iaşi şi U Cluj. “Şepcile roşii” au maxim de puncte, ieşenii fac parte din rândul celor trei echipe care au 0 puncte, deşi erau socotiţi la startul sezonului printre favoriţii la play-off. Nu pare însă că moldovenii au lot care să se bată la locurile 1-6.

Unirea Slobozia, de la barajul supravieţuirii la fotoliul de lider!

Concordia Chiajna, antrenată de Cludiu Niculescu, va încheia etapa luni, cu deplasarea de la Miercurea Ciuc. Csikzereda a jucat play-off-ul ediţia precedentă, Concordia a tremurat până spre final în zona fierbinte. Acum lucrurile s-au inversat. harghitenii au avut un start dezastruos iar ilfovenii au lot bun, pentru că îşi permit să lase mai mereu pe bancă atacanţi de valoarea lui Younes Hamza şi Azdren Llullaku.

ADVERTISEMENT

Inedit va fi spectacolul de la Slobozia. Unirea s-a salvat abia după ce a jucat o dublă manşă de baraj cu Comuna Recea, prima pierdută şi întoarsă fantastic la retur şi nimeni nu îşi imagina că acum va fi altfel. Iată însă că în etapa a 4-a formaţia din Slobozia zburdă şi impresionează din postura de lider, fără gol primit!

CSA Steaua vrea să termine pe primul loc Liga 2

Ce e drept toate cele trei succese au fost obţinute în faţa unor noi venite în eşalonul secund, Unirea Dej, Şelimbăr şi etapa trecută o victorie la scor de tenis, 6-0 la Braşov. Iar acum vine rândul celei de-a patra promovate să dea piept cu ialomiţenii, doar că aceasta este CSA Steaua, care are ca obiectiv câştigarea meciului şi care, chiar dacă nu are drept de promovare, tot vrea să termine prima în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Atât de montaţi sunt jucătorii lui Daniel Opriţa, încât pentru a avea jucătorii odihniţi la meciul de la Slobozia, acesta a decis miercuri, la meciul cu Progresul Spartac din Cupa României, să lase în tribune sau pe bancă nu mai puţin de zece dintre titulari, deşi Cupa putea fi un obiectiv real pentru stelişti şi au avut parte de o mare surpriză, dar una deloc plăcută, fiind eliminaţi.

Ianis Zicu, decis să lase banca Unirii Constanţa

Ianis Zicu şi-a precizat clar poziţia privind situaţia se de antrenor la echipa constănţeană Unirea, formată ad-hoc din jucători de la Farul, neluaţi la echipa care acum joacă în Liga 1 şi alţi fotbalişti din judeţ. El renunţă la această poziţie ca urmare a faptului că actuala conducere nu este capabilă să îşi urmeze propriile proiecte de a forma o echipă care să nu aibă emoţii în ierarhie.

Unirea Constanţa joacă la Techirghiol cu Politehnica Timişoara, alt club cu ambiţii mari pentru actualul campionat, care a fost în play-off în ultimul an şi care nu mai concepe să nu reuşească revenirea în fotbalul mare din prima divizie. În fine, la Târgu Jiu va sosi un Petrolul cu multă adrenalină după victoria de acasă cu Csikszereda.

ADVERTISEMENT