Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 3. Chindia – Buzău 1-1. Miriuță și Prepeliță, schimbări inspirate. Video

Chindia - Gloria Buzău 1-1, Unirea Dej - CSA Steaua 2-6 și Corvinul - FK Csikszereda 2-0 sunt doar câteva din rezultatele meciurilor din etapa a 3-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.
22.08.2023 | 20:52
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 3 Chindia  Buzau 11 Miriuta si Prepelita schimbari inspirate Video
Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 3. Chindia - Buzău 1-1. Miriuță și Prepeliță, schimbări inspirate. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-08-2023
16:03

Chindia - Buzău 1-1 (A. Șerban / Chică-Roșă 85)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Chindia – Buzău s-a terminat 1-1. Cele două echipe au marcat în final de meci, prin doi jucători veniți de pe băncile de rezerve, Șerban, respectiv Chică-Roșă.

Min. 85 – GOOOL Buzău!!! Abia intrat pe teren, Chică-Roșă restabilește egalitatea cu o lovitură de cap la o fază fixă.

Min. 80 – GOOOL Chindia!!! Nou intratul Andrei Șerban deschide scorul! Mutare inspirată a lui Miriuță, care tocmai îl băgase în locul lui Golofca.

Min. 1 – A început meciul!

22-08-2023
15:13

Echipele de start din Chindia - Buzău

Au fost anunțate echipele de start pentru partida Chindia – Buzău, care va începe la ora 19:00, meci care trage cortina peste etapa a 3-a din Liga 2 Casa Pariurilor:

  • Chindia: Răilean – Gît, Marc, Dinu, Anișorac – Boțogan, Prejmerean – Matiș – Cojocaru, Moldoveanu, Golofca; Rezerve: Popescu, Ioniță, Manolache, Bogaciuc, Blejdea, Zamfir, Șerban, Militaru, Romeo; Antrenor: V. Miriuță
  • Gloria Buzău: Greab – Pârvulescu, Pataptis, Wiktorski, Sălceanu – Pervan, Dobrosavlevici, Șerban – Tănasă, Radic, Dumitru; Rezerve: Hayniamba, Zamfir, Nadolu, Angelov, Marques, Mihaiu, Chică-Roșă, Dumitrache, Brâncoveanu; Antrenor: A. Prepeliță
20-08-2023
08:01

CSA Steaua, victorie la scor cu Unirea Dej! Toate rezultatele

CSA Steaua a făcut scor cu Unirea Dej, scor 6-2. Un meci spectaculos, dominat de “militari” care nu au avut nicio emoţie. Apărarea Dejului a arătat jenant, fiind departe de echipa organizată a lui Dragoş Militaru, din sezonul trecut. În celelalte două meciuri ale zilei, CS Mioveni a remizat cu Slobozia, scor 1-1, rezultat înregistrat şi în meciul Tunari – FC Argeş. 

  • CS Mioveni – Unirea Slobozia 1-1
  • Tunari – FC Argeş 1-1
  • Unirea Deja – CSA Steaua 2-6 

 

19-08-2023
07:46

Şelimbăr, start perfect în Liga 2 Casa Pariurilor!

Etapa din Liga 2 Casa Pariurilor începe cu șase meciuri:

CSM Alexandria – CSC 1599 Șelimbăr 0-1
CSM Reșița – CSC Dumbrăvița 2-1
Metaloglobus – CSM Slatina 1-0
Progresul Spartac – Concordia Chiajna 0-6
Viitorul Tg. Jiu – Ceahlăul 0-2
Corvinul Hunedoara – Csikszereda M. Ciuc 2-0

În acest weekend, pe durata zilelor de sâmbătă, 19 august, și până marți, 22 august, inclusiv, se vor derula partidele etapei a 3-a din Liga 2 Casa Parfiurilor. Spectacolul, care cuprinde și grosul partidelor, se joacă sâmbătă, 19 august, după ora obișnuită de matineu, ora 11:00, apoi mai au loc partide duminică, 20 august, și ultima marți, 22 august.

Chindia – Gloria Buzău, Unirea Dej – CSA Steaua și Corvinul – FK Csikszereda sunt meciurile transmise la tv din etapa 3 a Ligii 2 Casa Pariurilor

Din etapa a 3-a a Ligii 2 Casa Pariurilor, trei meciuri vor putea fi urmărite pe micile ecrane, pe cele două canale de sport care mai trimit partidele din al doilea eșalon, după ce Orange Sport a renunțat la acest lucru. Este vorba de canalele Digi Sport și Prima Sport. Orange Sport a mai reunțat și la partidele din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Primul meci televizat va avea loc sâmbătă, 19 august, de la ora 12:00, de pe stadionul noii promovate Corvinul Hunedoara. Gazdele vor întâlni una dintre echipele acreditate cu șanse la play-off, FK Csikszereda, despre care se spune că are cel mai mare buget din Liga 2 Casa Pariurilor. Duminică, 20 august, de la ora 12:00, avem Unirea Dej – CSA Steaua, iar marți, de la ora 19:00, Chindia – Gloria Buzău, meci direct dintre două echipe cu pretenții de promovare.

Liga 2 Casa Pariurilor, programul etapei 3

Sâmbătă, 19 august

  • ora 11:00 CSM Alexandria – CSC 1599 Șelimbăr
  • ora 11:00 CSM Reșița – CSC Dumbrăvița
  • ora 11:00 Metaloglobus – CSM Slatina
  • ora 11:00 Progresul Spartac – Concordia Chiajna
  • ora 11:00 Viitorul Tg. Jiu – Ceahlăul
  • ora 12:00 Corvinul – FK Csikszereda
ADVERTISEMENT

Duminică, 20 august

  • ora 11:00 CS Mioveni – Unirea Slobozia
  • ora 11:00 CS Tunari – FC Argeș
  • ora 12:00 Unirea Dej – CSA Steaua

Marți, 22 august

  • ora 19:00 Chindia – Gloria Buzău
liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Cele două echipe din Argeș doar egaluri în primele etape

Au retrogradat în vară ambele echipe reprezentante ale județului Argeș. Atât la FC Argșș cât și la CS Mioveni au avut loc adevărate revcoluții în loturi, echipa din Mioveni făcând nu mai puțin de 11 transferuri în ultima zi înainte de startul sezonului, majoritatea jucători români la dispoziția antrenorului Constantin Schunmacher.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni are două puncte din două remize de 0-0, arătând că apărarea este la înălțime, dar atacul nu are forță. FC Argeș a început cu un 1-1 la Târgu Jiu, unde era favorită, iar apoi în derby-ul județului nu a putut face mai mult decât un 0-0 acasă cu CS Mioveni, la capătul unui meci cu foarfte puține faze de poartă.

Surpriză la Târgoviște, unde conducerea clubului a decis demiterea antrenorului Dragoș Militaru după numai două etape, pentru că a făcut doar egaluri în aceste runde! A fost înlocuit cu Vasile Miriuță, care are ca obiectiv promovarea!

ADVERTISEMENT

CSA Steaua joacă încă un sezon în Liga 2 Casa Pariurilor fără drept de promovare

Pare incredibil, dar de fapt este purul adevăr. Deși a fost somată în repetate rânduri să transforme forma de organizare a clubului conform regulamentelor de funcționare cu capital majoritar privat, conducerea CSA Steaua ori este incapabilă să schimbe organizarea ori nu bagă în seamă această cerință vitală, fără de care nu poate căpăta drept de promovare.

Prin urmare, va fi al treilea an consecutiv de la promovare în care CSA Steaua nu va avea drept de promovare în prima divizie, deși cheltuie milioane de euro anual din banii publici. Motiv pentru care suporterii din Ghencea sunt extrem de furioși pe conducătorii clubului.

Actualul lider face parte din grupul echipelor interzise la accesul în primul eșalon

După primele două etape, avem un lider puțin scontat, dar, e drept, că este prea puțin relevantă această ordine după consumarea a numai 180 de minute din acest sezon. Este vorba de CSC 1599 Șelimbăr, una dinre numeroasele echipe care se află în aceeași situație cu CSA Steaua, adică fără drept de a juca sezonul viitor în prima ligă, bineînțeles, dacă s-ar petrece această minune.

CSC 1599 Șelimbăr este club departamental, deoarece este susținut financiar în mod majoritar de către Primărie, situație care se repetă și la CSC Dumbrăvița, CSM Slatina, CSM Alexandria, CSM Reșița, CS Tunari și Corvinul Hunedoara. Toate aceste echipe pot evolua în Liga 2 Casa Pariurilor, dar fără a avea drept de promovare, ceea ce crează un haos nemaipomenit.

ADVERTISEMENT