Sport

Liga 2, play-off etapa a 7-a & play-out etapa a 6-a. Petrolul – Steaua 0-0, într-o Atmosferă incendiară creată de cele două galerii. Cum arată clasamentul

FANATIK vă oferă amănunte despre partidele din etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 2 și despre cele din etapa a 6-a din play-out, care au loc între 28 aprilie și 1 mai.
01.05.2022 | 13:36
Liga 2 playoff etapa a 7a  playout etapa a 6a Petrolul  Steaua 00 intro Atmosfera incendiara creata de cele doua galerii Cum arata clasamentul
Fanii de la Peluza Sud Steaua s-au deplasat în număr foarte mare la Ploiești. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
01-05-2022
11:27

Petrolul - Steaua 0-0, derby-ul etapei din Liga 2

Petrolul și Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 7-a din play-off. Ploieștenii rămân pe primul loc în clasament, dar pot pierde prima poziție etapa viitoare, când înfruntă pe Hermannstadt. Steaua, care este aproape sigură de locul 4, va juca miercuri pe propriul teren cu Universitatea Cluj.

FINAL: Petrolul – Steaua 0-0. Video

Țicu a fost eliminat în minutul 78.

Petrolul – Steaua este derby-ul etapei în Liga 2, iar gazdele pot face un pas uriaș în lupta pentru promovarea directă. Mai ales că Universitatea Cluj a pierdut surprinzător cu Unirea Slobozia în această rundă.

Petrolul: Avram – Pârvulescu, Meijers, Huja, Țicu – Cebotaru, Seto – Bratu, Tucaliuc, Cioiu. Rezerve: Moroz, Lică, Prejmerean, Pashov, Boțogan, Jarovic, Gheroghe, Velisar. Antrenor: Nicolae Constantin

CSA Steaua: H. Iancu – Oroian, Walace, Beța, Zaharia – Ad. Popa, Bărbulescu, Enceanu, E.Pacionel  – Șt.Pacionel, Chipirliu. Rezerve:  Bălbărău,  Mihăescu, Buhăescu, Donose, Răsdan, Huiban, Dragu, Bactăr. Antrenor: Daniel Oprița

01-05-2022
10:36

Peste 1.000 de ultrași steliști vor fi în tribune la Petrolul – Steaua

Partida dintre petrolul Ploiești și Steaua se va disputa în fața unei asistențe numeroase. Fanii gazdelor s-au mobilizat pe rețelele de socializare și vor să umple arena.

Și pentru fanii Stelei duelul este la fel de atractiv. Peste 1.000 de ultrași și-au anunțat prezența pe ”Ilie Oane” și promit să facă spectacol în tribune.

Rivalitatea dintre cele două echipe datează de ani de zile, iar întâlnirile dintre fanii petroliști și cei steliști s-au lăsat de cele mai multe ori cu coregrafii și replici tăioase.

30-04-2022
15:39

Bătaie generală la finalul partidei U Cluj - Unirea Slobozia 1-2

La finalul partidei U Cluj – Unirea Slobozia 1-2, care a relansat lupta pentru barajul de promovare în Liga 1, mai mulți jucători și oficiali ai celor două echipe au fost implicați într-o altercație.

În clipul publicat de Știri de Cluj, se poate observa cum, în zona vestiarelor, mai multe persoane se îmbrâncesc și își aruncă vorbe grele.

„Noi ne luptăm pentru locul patru, vrem să ajungem la baraj. De ce toată povestea asta? Că ne plătește cineva… de ce? La noi nu este așa, am încurcat toate echipele.

Nu mi se pare deloc normal ce s-a întâmplat la final. Am luat pumni, eu, antrenor al echipei, am luat pumni de la jucătorii echipei adverse, în acel meleu. E un lucru grav, e un meci de fotbal. Am câștigat pe final, dar nu mi se pare normal ce s-a întâmplat la final.

La fotbal, în repriza a doua au fost mult mai buni decât noi. Ceea ce s-a întâmplat după meci e dezamăgitor. E final de play-off, au fost meciuri tensionate. Ei au un obiectiv major, iar lumea ne consideră foarte slabi pe noi. Cred că a deranjat victoria noastră de azi. Sunt îngrijorat”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia.

30-04-2022
07:59

”U” Cluj - Unirea Slobozia 1-2 (Haită 62 / Toma 12, Ivan 90+5)

Vezi AICI cele mai importante faze video

Min. 90+5: 1-2 GOOOOOOL Unirea Slobozia!!! Ivan dă lovitura în ultimele momente ale jocului

Min. 83: 1-1 Romario Pires șutează de la marginea careului mare, exac în brațele portarului Gurău

Min. 76: 1-1 ”U” Cluj ratează o ocazie rarisimă și tabela rămâne nemodificată de la reușita lui Haită

Min. 62: 1-1 GOOOOOL Universitatea Cluj!!! Haită înscrie cu o lovitură de cap plasată perfect

Min. 46: 0-1 S-a reluat întâlnirea de pe Cluj Arena

Min. 45+2: 0-1 S-a încheiat prima repriză

Min. 12: 0-1 GOOOOOL Unirea Slobozia!!! Constantin Toma deschide scorul cu o super execuție pe Cluj Arena

Min. 1: 0-0 A început meciul 

”U” Cluj: Gorcea – Romeo, Gugu, Ispas, Dobrescu – Hofman, Filip, Pires, Tescan – Ribeiro – Alexandru. Rezerve: Păun, Ciobanu, Alarcon, Fernandes, Remacle, Haită, Vomir, Boiciuc, Balgiu.

Antrenor: Erik Lincar

Unirea Slobozia: Gurău – Ibrain, Dinu, Lazăr, Toma – Bolohan Coadă, Cruceru, Silaghi – Afalna, Gulceac. Rezerve: Poiană, Ivan, Mihai, Greu, Mustacă, Dorobanțu, Lemnaru, Trascău, Gherghiceanu.

Antrenor: Adrian Mihalcea

Începând de joi, 28 aprilie, și până duminică, 1 mai, inclusiv, vom asista, pe lângă meciurile din cele două grupe ale primei divizii și la noi runde din cadrul play-off-ului și respectiv play-out-lui Ligii 2. În play-off, e programată etapa a 7-a, în play-out am ajuns doar la etapa a 6-a.

Play-off Liga 2, etapa a 7-a

Joi, 28 aprilie

  • Concordia Chiajna – Hermannstadt 1-3 (Batin 39 / D. Paraschiv 25, I. Năstăsie 50, Blejdea 89)

clasament liga 2

Sâmbătă, 30 aprilie

  • ora 15:00 U Cluj – Unirea Slobozia

Duminică, 1 mai

  • ora 14:30 Petrolul – CSA Steaua

Toate meciurile din play-off vor fi transmise în direct la tv pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Play-out Liga 2, Grupa A, etapa a 6-a

Sâmbătă, 30 aprilie

  • ora 11:00 Politehnica Timișoara – Metaloglobus
  • ora 11:00 CSC 1599 Șelimbăr – Dacia Unirea Brăila
  • ora 11:00 FK Csikszereda – Politehnica Iași
  • Dunărea Călărași stă

Play-out Liga 2, Grupa B, etapa a 6-a

  • ora 11:00 FC Buzău – Unirea Constanța
  • ora 11:00 Astra Giurgiu – Viitorul Tg. Jiu
  • ora 11:00 Ripensia Timișoara  – Unirea Dej
  • FC Brașov stă
ADVERTISEMENT

Luptă în trei pentru primele două poziții ce asigură promovarea directă

Așadar, mai sunt trei runde până vom afla cele două promovate directe și lupta este mai aprigă și mai pasionantă ca oricând, pentru că oricare dintre Petrolul, U Cluj și Hermannstadt poate face acest pas sau poate cădea pe locul 3, care duce la barajul cu Dinamo, cel mai probabil.

În play-out, mai există o singură nebuloasă, ce echipe vor ocupa locurile 5 în fiecare dintre cele două grupe și, implicit, vor juca apoi un dublu baraj pentru rămânerea în  Liga 2. Cele două Politehnici în prima grupă, Iași și Timișoara, se bat pentru asta, moldovenii având șase puncte avans, iar în a doua grupă FC Brașov și Unirea Constanța, cinci puncte între ele în favoarea Brașovului.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt deschide etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 2 pe sinteticul de la Chiajna

Prima dintre cele trei candidate la promovarea directă, Hermannstadt, joacă joi seară pe sinteticul de la Chiajna. Pentru orice echipă să evolueze la Chiajna nu este ușor, odată pentru că „alb-verzii” sunt o echipă care cedează greu puncte pe propriul teren, dar acest lucru se întâmplă și ca urmare a faptului că adversarii se acomodează greu sau deloc la suprafața de joc.

Concordia a pierdut totuși în acest play-off în fața Petrolului pe terenul din Chiajna, la capătul unui meci echilibrat, în care oaspeții au știut să fructifice o frumoasă acțiune colectivă și apoi să apere acest rezultat, care a însemnat prima victorie pentru prahoveni în această fază decisivă pentru promovare.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt nu a pierdut vreun meci în play-off și a impresionat prin evoluți avută la București, pe stadionul Steaua, administrând o bătaie total neașteptată la scorul de 4-1 echipei pregrătite de Daniel Oprița. A reușit să facă 0-0 și la Ploiești, ceea ce arată că este o formație care gestionează destul de bine jocurile din deplasare.

U Cluj are meciul cel mai ușor, cu Unirea Slobozia acasă. Petrolul, obligată să bată Steaua la Ploiești

U Cluj pare avea cea mai facilă misiune în această etapă, pentru că joacă acasă cu ultima clasată din play-off, Unirea Slobozia, o echipă foarte ambițioasă, mai ales pe teren propriu, dar cu evidente limite valorice și care nu are șanse la locurile de baraj.

Etapa se va încheia duminică, în prima zi de mai, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, unde Petrolul, lider fragil, cu doar trei puncte avans peste Cluj, va primi vizita celor de la CSA Steaua. Pentru prahoveni este imperios necesar, ca să nu compromită obiectivul promovării, să câștige acest meci.

Lucru posibil în condițiile în care militarii par a fi înțeles că orice demers al lor de a schimba decizia FRF privind interdicție la promovare pe timp de două sezoane este sortit eșecului. Chiar dacă a surclasat acasă în ultimul meci pe Chiajna, CSA Steaua are șanse minime să ia puncte la Ploiești.

ADVERTISEMENT