Life

Lili Sandu a încălcat tradițiile de Florii și regretă amarnic. Ce spune vedeta de la Vorbește Lumea

Lili Sandu a sărbătorit de Florii și apoi a regretat. Ce a fost nevoită prezentatoarea de la Vorbește lumea să facă ulterior?
10.04.2023 | 11:34
Lili Sandu a incalcat traditiile de Florii si regreta amarnic Ce spune vedeta de la Vorbeste Lumea
Lili Sandu a încălcat tradițiile de Florii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu s-a decis să sărbătorească de Florii, dar nu și-a dat seama că o să încalce vechile învățături din strămoși. Vedeta și-a chemat toți prietenii acasă, însă ceea ce a urmat nu a fost deloc pe placul său și a povestit totul la Vorbește lumea.

Ce a pățit Lili Sandu după Florii? A regretat că și-a sărbătorit ziua

Lili Sandu le-a mărturisit colegilor săi de la Vorbește lumea că a avut un weekend dificil. Vedeta și Silviu Țolu au hotărât din timp să organizeze o petrecere acasă. Totuși, și-au dat seama repede că nu a fost cea mai bună decizie.

ADVERTISEMENT

„Am avut un weekend dificil. S-au întâmplat foarte multe lucruri neprevăzute. Dar unul lucru pe care l-am prevăzut a fost acela că ne-am dorit să facem și noi o petrecere acasă. Au venit destul de mulți prieteni într-un apartament de 90 de metri pătrați, de Florii”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea pe care o prezintă la Pro TV. 

După toată distracția, Lili Sandu și-a dat seama că trebuie să treacă la curățenie. S-a asigurat că a pus totul la locul lui și a spălat toate vasele. Însă, conform superstițiilor de Florii, treburile casnice sunt complet interzise în această duminică.

ADVERTISEMENT

„Au venit oamenii. Frumos. Ce să spun? Ne-am simțit bine. Doar că atunci când au plecat, m-am uitat în jur și am zis… Aaa… Nu cred că mai repetăm prea curând această experiență. A trebuit să spăl vasele. Am spălat la vase duminică seară…”, a dezvăluit Lili Sandu.

„Mașina de spălat nu a făcut vase”

Atent la povestirile colegei sale, Bogdan Ciudoiu a avut o altă curiozitate. Acesta s-a întrebat de ce a stat Lili Sandu să spele manual vasele: „Dar mașină de spălat nu ai?”. Se pare că vedeta își cunoaște bine colegul, căci nu a fost surprinsă.

ADVERTISEMENT

„Eram sigură că o să mă întrebi. Aveam și mașină, doar că nu a putut să facă față. Adică, a trebuit să le iau și eu”, a explicat moderatoarea de la Vorbește lumea, întărind astfel ideea că nu a exagerat când a spus că mulți prieteni i-au călcat pragul casei.

Totodată, Shurubel era preocupat de cu totul altceva: „Eu am o altă întrebare. În ce haine speli vasele, că eu am niște haine speciale. Că știu că mai sare apă, mai sare grăsime”. Imediat, moderatorul a primit și un răspuns.

ADVERTISEMENT

„Auzi, dacă chiar te interesează. Arunc un șorțuleț așa pe mine ca să nu mă murdăresc”,  a dezvălui Lili Sandu. „Dar, după cu bine știm, șorțulețul și, în general, orice pune Lili Sandu pe ea, e mai bună decât hainele tale de duminică”, a completat Bogdan Ciudoiu, făcând aluzie la faptul că vedeta cheltuie mulți bani pe haine. 

ADVERTISEMENT