Life

Lili Sandu a încălcat tradițiile de Florii și regretă amarnic. Ce spune vedeta de la Vorbește Lumea

Lili Sandu a sărbătorit de Florii și apoi a regretat. Ce a fost nevoită prezentatoarea de la Vorbește lumea să facă ulterior?
10.04.2023 | 11:34
Lili Sandu a incalcat traditiile de Florii si regreta amarnic Ce spune vedeta de la Vorbeste Lumea
Lili Sandu a încălcat tradițiile de Florii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu s-a decis să sărbătorească de Florii, dar nu și-a dat seama că o să încalce vechile învățături din strămoși. Vedeta și-a chemat toți prietenii acasă, însă ceea ce a urmat nu a fost deloc pe placul său și a povestit totul la Vorbește lumea.

Ce a pățit Lili Sandu după Florii? A regretat că și-a sărbătorit ziua

Lili Sandu le-a mărturisit colegilor săi de la Vorbește lumea că a avut un weekend dificil. Vedeta și Silviu Țolu au hotărât din timp să organizeze o petrecere acasă. Totuși, și-au dat seama repede că nu a fost cea mai bună decizie.

ADVERTISEMENT

„Am avut un weekend dificil. S-au întâmplat foarte multe lucruri neprevăzute. Dar unul lucru pe care l-am prevăzut a fost acela că ne-am dorit să facem și noi o petrecere acasă. Au venit destul de mulți prieteni într-un apartament de 90 de metri pătrați, de Florii”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea pe care o prezintă la Pro TV. 

După toată distracția, Lili Sandu și-a dat seama că trebuie să treacă la curățenie. S-a asigurat că a pus totul la locul lui și a spălat toate vasele. Însă, conform superstițiilor de Florii, treburile casnice sunt complet interzise în această duminică.

ADVERTISEMENT

„Au venit oamenii. Frumos. Ce să spun? Ne-am simțit bine. Doar că atunci când au plecat, m-am uitat în jur și am zis… Aaa… Nu cred că mai repetăm prea curând această experiență. A trebuit să spăl vasele. Am spălat la vase duminică seară…”, a dezvăluit Lili Sandu.

„Mașina de spălat nu a făcut vase”

Atent la povestirile colegei sale, Bogdan Ciudoiu a avut o altă curiozitate. Acesta s-a întrebat de ce a stat Lili Sandu să spele manual vasele: „Dar mașină de spălat nu ai?”. Se pare că vedeta își cunoaște bine colegul, căci nu a fost surprinsă.

ADVERTISEMENT

„Eram sigură că o să mă întrebi. Aveam și mașină, doar că nu a putut să facă față. Adică, a trebuit să le iau și eu”, a explicat moderatoarea de la Vorbește lumea, întărind astfel ideea că nu a exagerat când a spus că mulți prieteni i-au călcat pragul casei.

Totodată, Shurubel era preocupat de cu totul altceva: „Eu am o altă întrebare. În ce haine speli vasele, că eu am niște haine speciale. Că știu că mai sare apă, mai sare grăsime”. Imediat, moderatorul a primit și un răspuns.

ADVERTISEMENT

„Auzi, dacă chiar te interesează. Arunc un șorțuleț așa pe mine ca să nu mă murdăresc”,  a dezvălui Lili Sandu. „Dar, după cu bine știm, șorțulețul și, în general, orice pune Lili Sandu pe ea, e mai bună decât hainele tale de duminică”, a completat Bogdan Ciudoiu, făcând aluzie la faptul că vedeta cheltuie mulți bani pe haine. 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux