Life

Lili Sandu și fiul ei se pregătesc pentru Crăciun: „Noi ne-am pus pe treabă”

Lili Sandu își învață fiul colinde pentru Crăciun. Micuțul Thomas Jay încearcă să rețină câteva versuri din cântecul pe care mama sa îl fredonează în mod repetat.
02.12.2021 | 15:55
Lili Sandu si fiul ei se pregatesc pentru Craciun Noi neam pus pe treaba
ADVERTISEMENT

Artista Lili Sandu este preocupată de creșterea fiului ei, Thomas, iar postările sale de pe conturile de socializare sunt dovada. Iubita lui Silviu Țolu postează periodic filmulețe cu Thomas în care se poate observa că aceasta încearcă să aibă diferite activități educaționale cu fiul său.

De data aceasta, Thomas încearcă să învețe alături de mama sa colinde de Crăciun. Chiar dacă este încă mic, băiețelul pare foarte încântat de felul în care mama fredonează un colind destul de cunoscut. Lili Sandu face tot posibilul ca până de Crăciun, fiul său să îi poată cânta Moșului câteva versuri pentru a primi cadouri.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un an, Lili Sandu a devenit mamă pentru prima dată. Actrița a declarat în nenumărate rânduri că se simte o femeie împlinită de când micuțul Thomas a intrat în viața sa. De curând, Lili a făcut declarații despre faptul că nu ține atât de mult la tradițiile românești precum tăiatul moțului.

Urmăritorii de pe Instagram ai actriței au dorit să știe, în urmă cu câteva zile, ce obiecte a ales micuțul Thomas de pe tavă în momentul în care i-a fost tăiat moțul. Lili Sandu le-a satisfăcut curiozitatea, spunându-le că ea nu a ținut cont de această tradiție și nu i-a tăiat moțul fiului său.

ADVERTISEMENT

Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici”, a răspuns Lili Sandu.

Lili Sandu își învață fiul colinde pentru Crăciun

În filmulețele pe care Lili Sandu le-a postat în această dimineață pe Instagram, putem observa că micuțul Thomas Jay încerca să se pregătească cât mai bine pentru sărbătorile de iarnă. Actrița făcea tot posibilul să își învețe fiul un colind înainte de venirea Crăciunului, iar micuțul părea foarte încântat de activitatea pe care o desfășura alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Deși este destul de mic și nu reușește să pronunțe foarte bine anumite cuvinte, Thomas Jay a făcut tot posibilul să repete câteva cuvinte pe care mama sa le rostea. Colindul pe care Lili încerca să îl învețe pe Thomas se numește „Domn, domn să-nălțăm”, iar micuțului părea să îi placă de minune prima parte a cântecului.

Noi ne-am pus pe treabă cu învățatul de colinde că acum vine Crăciunul și ne prinde Moș Crăciun nepregătiți!“, a scris pe Instagram Lili Sandu.

ADVERTISEMENT
Thomas Jay cântă colinde
Thomas Jay cântă colinde de iarnă alături de mama sa. Foto: Instagram

Lili Sandu își dorește să devină mamă pentru a doua oară

După ce a avut o sarcină care nu i-a creat deloc neplăceri, Lili Sandu a menționat faptul că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Actrița este de părere că fiul său, Thomas, s-ar bucura să aibă o surioară sau un frățior.

Întrebată despre următoarea sarcină într-o sesiune de răspunsuri și întrebări pe care a organizat-o pe Instagram, în urmă cu ceva vreme, Lili Sandu a explicat că deși își dorește foarte mult să devină mamă, acest lucru nu ține doar de ea. il.

Sincer, eu chiar mi-aș dori să mai fac un copil pentru că am avut o sarcină ușoară, îmi place să fiu mamă, trebuie să îl mai conving pe Silviu acum, să vedem. Și pe Dumnezeu”, a spus Lili Sandu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: