Life

Lili Sandu de la Vorbește Lumea, dependentă de telefon? ”Am stat și șase ore și jumătate într-o zi”

Lili Sandu a dezvăluit în timpul emisiunii Vorbește lumea cât stă pe telefon. Ce aplicații îi ocup cel mai mult timp vedetei.
05.04.2023 | 11:25
Lili Sandu de la Vorbeste Lumea dependenta de telefon Am stat si sase ore si jumatate intro zi
Lili Sandu a spus cât timp petrece pe telefon. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a vorbit sincer despre timpul pe care îl petrece pe telefon. Vedeta Pro TV le-a povestit colegilor săi de la Vorbește lumea care sunt aplicațiile care îi ocupă o mare parte din zi și care este motivul pentru care nu poate sta departe de ea.

Lili Sandu a spus, în emisiunea Vorbește lumea, cât timp stă pe telefon

Lili Sandu le-a mărturisit colegilor de la Vorbește lumea cât de mult timp petrece pe telefon. Vedeta de la Pro TV a devenit mamă în urmă cu aproximativ cu doi ani și jumătate. În această perioadă s-a dedicat micuțului Thomas, ajungând chiar în pragul depresiei pentru că nu reușea să se împartă între tot ce avea de făcut.

ADVERTISEMENT

Acum că băiețelul a crescut, Lili Sandu recuperează și se ocupă și de lucrurile care îi fac plăcere. „Am stat și șase ore și jumătate într-o zi. Dar eu doi ani nu am stat. Cu bebe nu puteam”, a explicat Lili Sandu.

Moderatoarea de la Vorbește lumea a explicat și care sunt aplicațiile ce o țin zilnic ocupată. Cel mai mult timp, Lili Sandu îl acordă rețelelor sociale, acolo unde ține legătura cu publicul său. Însă mai sunt și altele.

ADVERTISEMENT

„Uite, Instagram, aplicații de hărți, chestii pentru bebeluși, pe Facebook. Stau pe toate rețelele de socializare. Eu sunt prezentă acolo pentru că am o comunitate foarte frumoasă și țin legătura cu ei. Tu ai intrat pe Instagramul meu să vezi? Mă mai uit și la story, recunosc”, a povestit Lili Sandu.

Vedeta Pro TV face și cumpărături online

Prezentatoarea de la Vorbește lumea nu se ferește să recunoască faptul că folosește telefonul și pentru a face cumpărături online. De altfel, tot în cadrul show-ului afirma că își cheltuie o mare parte din salariu pe haine. 

ADVERTISEMENT

„Nu mai am bani! S-a întâmplat că în weekend a plouat. Și când plouă, ce se întâmplă? Îmi fac un ceiuț. Îmi iau laptop-ul. Mă așez pe genunchi, bebe doarme de prânz și zic: ‘Doar mă uit’. Dau pe site-urile mele unde am cardul.

Văd reduceri și ba o pereche de blugi, ba o rochiță, ba o pereche de sandale, un tricou. Care mai erau în garderobă. Și după aia nu știu cum m-am mișcat și din greșeală le-am cumpărat. Când plouă, în weekend, e jale. Cheltui bani.

ADVERTISEMENT

Erau reduceri. Recunosc, că mai arunc, așa, cu banii și sunt lucruri pe care nu prea le folosesc, dar să vezi ce-i iau lui Thomas. Când încep pentru Thomas… Dar eu nu mă simt aiurea”, a povestit Lili Sandu.

ADVERTISEMENT
Tags: