Life

Lili Sandu și logodnicul său, la un pas de despărțire după ce au devenit părinți: „Atracția începea să diminueze”

Lili Sandu a dezvăluit cum a afectat venirea pe lume a fiului său relația dintre ea și logodnic. Vedeta a conștientizat abia acum cum au stat, de fapt, lucrurile.
22.09.2022 | 14:12
Lili Sandu si logodnicul sau la un pas de despartire dupa ce au devenit parinti Atractia incepea sa diminueze
Relația dintre Lili Sandu și logodnicul său, afectată după ce au devenit părinți. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a mărturisit că relația cu logodnicul său ajunsese într-un punct critic în primul an de maternitate. Faptul că s-a dedicat aproape în totalitate rolului de mamă, a făcut-o să se îndepărteze de partener.

Cum a fost afectată relația dintre Lili Sandu și logodnicul său după venirea pe lume a fiului lor

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit în urmă cu aproximativ doi ani părinții unui băiețel. Thomas Jay le-a întregita familia și le-a adus bucurie, însă nu a fost deloc ușor pentru ei să se adapteze la noua viață.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Lili Sandu a mărturisit că primul an de maternitate a copleșit-o. Responsabilitățile și grija pentru fiul său au ajuns să o epuizeze.

Nu doar starea sa psihică a fost afectată de venirea pe lume a fiului său, ci și legătuta cu partenerul de viață. În cadrul emisiunii Vorbește lumea, în timpul unei discuții cu un specialist în relații, Lili Sandu a mărturisit că era atât de obosită, încât nu mai avea energie și timp de petrecut cu Silviu.

ADVERTISEMENT

„Atracția începea să diminueze”

La rândul său, pentru a nu o supăra, bărbatul prefera să-și ocupe timpul cu alte activități. Privind situația retrospectiv, vedeta Pro TV a conștientizat că acela a fost un moment în care familia sa se putea destrăma.

„Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că ama ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze”

„Să știi că am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi”, a povestit Lili Sandu.

ADVERTISEMENT
Tags: