Life

Lili Sandu și-a prezentat fiul pe care l-a născut recent. Cea mai clară imagine cu bebelușul

12.11.2020 | 15:14
Lili Sandu sia prezentat fiul pe care la nascut recent Cea mai clara imagine cu bebelusul
ADVERTISEMENT

Lili Sandu se simte împlinită de când a devenit mamă pentru prima oară, prezentându-și fiul pe rețelele de socializare odată cu botezul. Actrița le-a arătat tuturor cum arată micuțul de numai 3 luni pe care-l are împreună cu manechinul Silviu Țolu. 

Bruneta este extrem de fericită, mărturisind că nimic nu se compară pe această lume cu bucuria de a fi mamă. Fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” are un băiețel care a primit la naștere numele Thomas Jay, micuțul venind pe lume prin cezariană.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță nu-și mai încape în piele de bucurie de când a născut, mai ales că se ocupă non-stop de creșterea fiului ei, Thomas Jay fiind un bebeluș destul de cuminte. Momentan nu se vede clar cu cine seamănă copilul lui Lili Sandu, dar timpul își va spune cuvântul.

Lili Sandu, imagine clară cu fiul ei la 3 luni de la naștere

„Nimic din ce am trăit nu se compară cu bucuria de a fi mamă. De multe ori îl privesc minute în șir și parcă nu-mi vine să cred că puiuțul ăsta de om este o parte din mine, din sufletul meu… ☺️

ADVERTISEMENT

Asta este toată lumea mea și nimic din ce se întâmpla în afara ei nu mai are pic de rezonanță și nu mă mai poate atinge în vreun fel?”, a scris vedeta pe Instagram lângă o fotografie în care își ține fiul în brațe.

Actrița în vârstă de 41 de ani și-a creștinat copilul weekend-ul trecut, evenimentul desfășurându-se într-un cadru restrâns, exact așa cum și-a dorit. Lili Sandu a mărturisit cu această ocazie că nașii spirituali ai micuțului sunt doctorul care a ajutat-o să rămână însărcinată și soția acestuia.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nimic din ce am trăit nu se compara cu bucuria de a fi mama. De multe ori îl privesc minute in șir și parca nu-mi vine sa cred ca puiutul asta de om este o parte din mine, din sufletul meu… ☺️ Asta este toată lumea mea și nimic din ce se întâmpla in afara ei nu mai are pic de rezonanta și nu ma mai poate atinge in vreun fel. ? #TJsMom #myeverything #thegratestloveofall TJ s outfit @monpetitjo_official

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

Frumoasa brunetă are viața completă de când a născut, mai ales că nu spera să cunoască această împlinire. Vedeta se simte binecuvântată de când a aflat că va deveni mamă, având numai bucurie și fericire în suflet.

Lili Sandu a născut la o vârstă târzie, însă a mărturisit în urmă cu ceva timp că a luat totul ca pe provocare. Cântăreața și modelul internațional Silviu Țolu și-au dorit enorm să devină părinți, iar acum se gândesc să-i facă celui mic un frățior sau o surioară.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 5 ani și s-au logodit chiar de ziua de naștere a vedetei, în luna mai a anului trecut.

ADVERTISEMENT