Sport

Lionel Messi fentează o regulă strictă din MLS cu un acord privat. Ce au observat americanii

Lionel Messi a încheiat un acord special cu oficialii Major Soccer League și Inter Miami. Ce prevede înțelegerea și nemulțumirea americanilor.
03.09.2023 | 19:28
Lionel Messi fenteaza o regula stricta din MLS cu un acord privat Ce au observat americanii
Lionel Messi a adus deja primul trofeu la Inter Miami și a marcat sau pasat decisiv în 10 din 11 partide. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi pur și simplu a revoluționat fotbalul din Statele Unite ale Americii și i-a ajutat pe Inter Miami să câștige deja primul trofeu, deși se aflau pe ultimul loc în campionat înainte de venirea sa.

Lionel Messi, acord special cu MLS și Inter Miami

Lionel Messi ar fi încheiat un acord „secret” prin care să dribleze parțial regulamentele din Major Soccer League cât timp se află sub contract cu Inter Miami, relatează Sports Bible.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial în vârstă de 36 de ani a făcut valuri în America și a reușit să marcheze la debutul în prima ligă împotriva lui New York Red Bulls.

În mod surprinzător, după primul semieșec de pe teren propriu cu Nashville, la debutul pe stadionul din Miami, Messi a refuzat să dea interviuri după meci deși a fost solicitat, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului MLS, jucătorii trebuie să fie oricând disponibili la finalul partidei pentru interviuri cu reprezentanții ligii și partenerul Apple TV, cei care transmit toate meciurile de fotbal din SUA.

Lionel Messi, acord confirmat cu Major Soccer League

The Athletic a dezvăluit că un reprezentant al MLS a recunoscut că există o înțelegere cu Lionel Messi. Purtătorul de cuvânt a explicat într-o declarație de presă că „există o neînțelegere asupra accesului presei la Messi” și că nu a încălcat nicio clauză sau vreun regulament.

ADVERTISEMENT

Detaliile cu privire la înțelegerea dintre club, ligă și Lionel Messi rămân însă învăluite în mister. Unele surse susțin însă că acest acord nu a fost parafat și că „este o muncă în plină desfășurare”.

Cu toate acestea, starul lui Inter Miami a oferit un interviu la debut pentru Apple TV. Argentinianul a venit atunci cu un translator la finalul partidei câștigate în fața lui Cruz Azul.

ADVERTISEMENT

Astfel, accesul presei la Lionel Messi se pare că nu va fi atât de strict și legenda Barcelonei va fi destul de deschis față de jurnaliști și televiziuni. Rămâne de văzut dacă jucătorul chiar va da curs în viitorul apropiat solicitărilor venite din partea mass-media.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 2.40 este cota pentru ”sub 2.5 goluri” la meciul dintre Los Angeles FC și Inter Miami.

ADVERTISEMENT
Tags: