Sport

Povestea desprinsă din filme a transferului lui Lionel Messi la Inter Miami! David Beckham: “Mi se face pielea de găină!“

David Beckham, investitor la Inter Miami, a spus povestea desprinsă din filme a sosirii gigantului Lionel Messi pe plaiurile americane, mutare care a durat peste 5 ani!
23.03.2024 | 20:05
Povestea desprinsa din filme a transferului lui Lionel Messi la Inter Miami David Beckham Mi se face pielea de gaina
David Beckham a dezvăluit cum l-a convins pe Lionel Messi să semneze cu Inter Miami / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Statele Unite ale Americii se află într-o creștere considerabilă a calității fotbalului, deși nu este încă de interes general. Oarecum nișat, încearcă să-și găsească locul după cele mai tari transferuri din istoria MLS, mai ales după venirea lui Messi, aflat într-un recent scandal cu Kylian Mbappe.

Povestea neștiută a transferului, dezvăluită de David Beckham pentru James Corden

David Beckham, invitat într-o discuție cu James Corden, a dezvăluit cum venirea lui Lionel Messi,a fost planificată de mult. Totul a început încă de acum cinci ani, atunci când englezul a avut primul dialog cu tatăl argentinianului.

ADVERTISEMENT

Povestea l-a făcut pe Corden, gazda podcastului, să exclame „O, Doamne“, după ce a aflat detaliile. David Beckham a dezvăluit că negocierea a început chiar cu tatăl argentinialului, atunci când se afla la FC Barcelona.

„Amintirea pe care am ales-o este apelul pe care l-am primit, când eram în pat, în Japonia, aflând că Leo Messi semnează pentru Miami. Vorbeam de multă vreme cu tatăl lui Leo. Cinci ani.” a spus David Beckham, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Poate cel mai șocant detaliu este că David Beckham a început negocierile chiar dinainte de fondarea clubului său, Inter Miami. Informația l-a făcut și pe Corden să exclame: „Deci înainte ca clubul să fi existat!”.

Prima întâlnire cu tatăl lui Messi, pe furiș în hotel

Conform englezului, acesta s-a furișat în hotelul unde se afla tatăl lui Lionel Messi pentru a-i propune varianta Miami: „Eu și partenerul meu ne-am strecurat într-un hotel pentru a-l întâlni pe tatăl lui Leo. Cinci ani înainte că el să semneze pentru noi!”.

ADVERTISEMENT

Deși, la acea vreme, englezul era conștient că nu este timpul pentru o venire a argentinianului, recent accidentat, ce a ratat meciurile naționalei Argentinei, în MLS: „Am avut o întâlnire cu el (nr. tatăl lui Messi). I-am spus: >“.

Apel în mijlocul nopții și cum David Beckham era să piardă transferul

David Beckham a continuat povestea, dezvăluind cum a primit apelul de la tatăl argentinianului, chiar în mijlocul nopții: „Așadar, la 4 dimineața sau la 5 dimineața în Japonia, eram în pat și telefonul meu continuă să bâzâie“.

ADVERTISEMENT

Beckham era aproape de a pierde telefonul minune! Soția sa l-a îndemnat să nu răspundă: „Victoria îmi dă un cot și îmi spune >“.

Însă, hotărât să vadă cine insistă în mijlocul nopții, englezul a avut o surpriză uriașă: „Îmi pun ochelarii și apoi vezi…Leo Messi a decis să vină la Miami! Mi se face pielea de găină acum. M-am așezat în pat și am început să plâng!”

ADVERTISEMENT