Fotbal international

Lionel Messi, lăudat pentru parcursul de la Campionatul Mondial: „Așteptam demult să-l văd ca Maradona!”

Lionel Messi a fost lăudat de Viorel Moldovan pentru parcursul său de la Campionatul Mondial, spunând că seamănă mult cu Diego Maradona.
13.12.2022 | 21:17
Lionel Messi laudat pentru parcursul de la Campionatul Mondial Asteptam demult sal vad ca Maradona
Lionel Messi, lăudat pentru parcursul de la Campionatul Mondial. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei României consideră că în sfârșit Leo Messi a început să semene cu Diego Maradona la naționala Argentinei și îi place cum este schimbat din punct de vedere al implicării.

Lionel Messi, lăudat pentru parcursul de la Campionatul Mondial

Lionel Messi a fost lăudat pentru parcursul său de la Campionatul Mondial, dar și pentru schimbarea de atitudine față de alți ani în care evolua pentru naționala Argentinei.

ADVERTISEMENT

„Messi nu are carisma lui Maradona. El acum se agață cu dinții de Campionatul Mondial și de fiecare meci de-aici pentru a-și încununa minunata carieră pe care o are. Ar însemna enorm să câștige Cupa Mondială.

E schimbat ca atitudine, ca implicare, ca element vocal. Eu așteptam demult asta, voiam un Messi ca Maradona, care se lupta cu toată lumea, cu jurnaliștii, cu FIFA, cu suporterii… ăsta e spiritul”, a spus Viorel Moldovan, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Când am jucat cu argentinienii, ne înjurau într-una!”

Viorel Moldovan a continuat și a vorbit despre disputa dintre Lionel Messi și Wout Weghorst, aducându-și aminte de meciul dintre România și Argentina din 1994, scor 3-2, când jucătorii argentinieni încercau să îi intimideze pe „tricolori”:

„Știi cum cad ăia mari? Ca brazii. Știi cum tai un copac? Deci atenție mereu la cei mici în luptele cu cei mari.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place felul lor de a fi, felul ăsta de se lupta mereu. Când am jucat cu ei, pe tunel, eram noi cu selecționerii… deci atâtea înjurături ne-am luat, cum nu ne-am luat niciodată în viață”.

„Ne înjurau într-una. Mergeam la încălzire, mai aveam puțin să ne batem cu banca lor de rezervă. Conduceam cu 2-1 și veneau cu tupeu la noi și ne spuneau că ne dau trei după pauză.

ADVERTISEMENT

Stați, băi, liniștiți, că noi conducem și Maradona e în tribune, ce vreți să ne faceți? Așa spuneam noi”, a povestit Viorel Moldovan.

ADVERTISEMENT