Sport

Lionel Messi, mai aproape de fani ca oricând la meciurile lui Inter Miami. Anunț de ultimă oră!

Lionel Messi a creat isterie în fotbalul din MLS, iar fanii ar putea avea parte de o surpriză și să aibă o experiență unică.
28.02.2024 | 15:45
Lionel Messi mai aproape de fani ca oricand la meciurile lui Inter Miami Anunt de ultima ora
Lionel Messi a crescut enorm numărul celor care urmăresc meciurile din MLS. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a salvat-o pe Inter Miami la ultimul meci, iar fanii superstarului argentinian vor putea să fie mai aproape decât visau vreodată de idolul lor. Apple a făcut anunțul.

Lionel Messi, alături de fani pe teren la meciurile lui Inter Miami

Lionel Messi ar putea revoluționa modul în care fanii urmăresc meciurile din Major Soccer League. Apple a încheiat o înțelegere de 2,5 miliarde de dolari și a cumpărat drepturile TV ale campionatului nord-american pentru următorii 10 ani.

ADVERTISEMENT

Gigantul american pregătește o nouă super tehnologie care le va oferi o experiență unică suporterilor. Meciurile lui Inter Miami vor deveni în curând mult mai mult decât o simplă transmisie live.

Americanii vor lansa un set special de căști: Apple’s Vision Pro, iar sistemul ar putea fi implementat în doar câteva săptămâni. Un tehnician al companiei a explicat: „Există șanse destul de mari ca în câteva săptămâni sau cel puțin un an, când Lionel Messi execută o lovitură liberă, să ajungi să poți rătăci pe teren și să stai chiar lângă el la careu și să privești sau să iei poziția de portar.

ADVERTISEMENT

Și cred că va fi remarcabil și probabil va împinge acest dispozitiv într-un mod pe care nu ne-am fi putut imagina niciodată în urmă cu un an”, a mai spus Matthew Ball, autorul bestseller-ului ‘The Metaverse’ pentru Yahoo Finance.

Starul argentinian în sufrageria oricărui telespectator din SUA

Conform specialiștilor de la Apple, setul de căști Vision Pro „poate transforma orice cameră într-un cinematograf personal pentru show-uri TV de sport”. 

ADVERTISEMENT

Utilizatorii vor putea să intre în același timp pe Internet sau să facă apeluri video cu prietenii, folosindu-și doar ochii, mâinile sau vocea, ori să facă tururi virtuale.

Fotbalul a explodat în Statele Unite ale Americii după venirea lui Lionel Messi și numărul de abonamente pentru vizionarea meciurilor din MLS s-a dublat.

ADVERTISEMENT

În acest moment există peste două milioane de utilizatori, inclusiv cei care dețin abonamente la meciuri sau alte persoane care beneficiază gratis de acest serviciu.

ADVERTISEMENT