Sport

Lionel Messi pune presiune pe oficialii lui PSG! Cere demiterea lui Mauricio Pochettino. “Doi înlocuitori pe listă”

Lionel Messi vrea o schimbare la PSG şi le-ar fi cerut oficialilor lui PSG să-l demită pe Mauricio Pochettino.
15.10.2021 | 21:47
Lionel Messi pune presiune pe oficialii lui PSG Cere demiterea lui Mauricio Pochettino Doi inlocuitori pe lista
ADVERTISEMENT

PSG este lider în Ligue 1, însă nu este linişte. Noi informaţii au apărut din culisele clubului, unde Lionel Messi ar pune presiune pe oficialii formaţiei franceze. Argentinianul vrea să-l schimbe din funcţie pe Mauricio Pochettino.

Presiuni pe oficialii lui PSG. Lionel Messi cere demiterea lui Mauricio Pochettino

Înlocuirea lui Lionel Messi, în minutul 76 al meciului PSG – Lyon 2-1, produce valuri şi în ziua de azi, la aproape o lună de la acel moment. Confom El Nacional, publicaţie din Catalonia, starul adus de la FC Barcelona le-ar fi cerut oficialilor clubului să scape de Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui PSG nu sunt foarte mulţumiţi de Mauricio Pochettino, iar Lionel Messi nu ar fi dornic să sară în apărarea conaţionalului său. Astfel, conducătorii clubului ar avea deja două variante de înlocuire pentru antrenorul de 49 de ani.

“PSG începe deja să evalueze numele posibililor înlocuitori. Sunt doi înlocuitori pe listă. Primul este Zinedine Zidane, care a demonstrat la Real Madrid că are capacitatea să conducă un vestiar plin de vedete. Al doilea este Marcelo Gallardo, pe placul lui Lionel Messi”, au anunţat jurnaliştii catalani.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi l-a vrut pe Marcelo Gallardo şi la FC Barcelona

Lionel Messi l-a propus pe Marcelo Gallardo la FC Barcelona şi în perioada petrecută pe “Camp Nou”. La mijlocul sezonului 2019-2020, după ce Ernesto Valverde a fost demis, numele antrenorului de 45 de ani a ajuns pe lista catalanilor datorită starului echipei.

Oficialii Barcelonei a decis să-l aducă pe Quique Setien, chiar dacă Lionel Messi a pus presiune ca Marcelo Gallardo să fie adus la echipă. Acum, cei doi ar putea să lucreze împreună, dacă PSG va dori să-l aducă.

ADVERTISEMENT

Cine este Marcelo Gallardo, antrenorul pe care Lionel Messi îl vrea la PSG

Marcelo Gallardo o antrenează pe River Plate din mai 2014 şi a reuşit, printre altele, să câştige de două ori trofeul Copa Libertadores. Anterior, fostul internaţional argentinian a antrenat-o pe Nacional, alături de care a câştigat titlul în Uruguay.

Ca fotbalist, Marcelo Gallardo a jucat pentru River Plate, AS Monaco, PSG, DC United şi Nacional. Printre trofee se numără şi Cupa Ligii Franţei, cucerită alături de formaţia de pe “Parc des Princes”.

ADVERTISEMENT

Ce au spus Lionel Messi şi Mauricio Pochettino după scandalul de la meciul cu Lyon

La scurt timp după finalul meciului cu Lyon, în care l-a scos pe Lionel Messi de pe teren, iar acesta nu a vrut să dea mâna cu el, Mauricio Pochettino a oferit o primă explicaţie“Acestea sunt decizii pe care trebuie să le luăm pentru binele echipei. Trebuie să iau decizii, fie că plac sau nu. După meci, Messi mi-a spus că totul este OK”, a spus antrenorul lui PSG.

Lionel Messi nu a vorbit despre incident, însă a susţinut, într-un interviu pentru France Football, că Mauricio Pochettino l-a ajutat după transferul la PSG. “Este uşor când antrenorul (n.r. Mauricio Pochettino) vine din aceeaşi ţară ca şi mine. Vorbim aceeaşi limbă, îl cunosc dinainte, chiar dacă nu avusesem ocazia să lucrăm împreună”, a declarat Lionel Messi.

ADVERTISEMENT