Sport

Lionel Messi și-a luat liber de la PSG. Argentinianul, vacanță în Europa în timp ce Kylian Mbappe doboară noi recorduri. Foto

Lionel Messi a primit o scurtă vacanță din partea lui PSG și a ales să își petreacă timpul liber cu familia în Munții Alpi.
26.01.2023 | 17:40
Lionel Messi și familia sa și-au petrecut vacanța în Alpii Elvețieni. Sursă foto: Instagram - @leomessi.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a fost în lotul lui PSG pentru partida cu Pays de Cassel din șaisprezecimile Cupei Franței. Campionul mondial a primit o scurtă perioadă de relaxare din partea campioanei Franței și a zburat, alături de familia sa, în Alpii Elvețieni.

Lionel Messi, vacanță în Europa alături de Antonela Roccuzzo și cei trei băieți

Cunoscut ca fiind un pasionat al destinațiilor călduroase, Lionel Messi a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare din timpul unei vacanțe petrecute în Alpii Elvețieni. Proaspătul campion mondial, alături de Antonela Roccuzzo, soția sa, și cei trei băieți, Mateo, Ciro și Thiago au zburat din Paris în Elveția pentru schi.

ADVERTISEMENT

Este o vacanță destul de neobișnuită a fotbalistului de la PSG, în condițiile în care, iubește mult mai mult destinațiile cu temperaturi ridicate. Lionel Messi nu a ezitat să împărtășească celor peste 424 de milioane de urmăritori de pe Instagram momente din timpul vacanței din Munții Alpi.

Starul argentinian nu a putut fi martor la recordul personal înregistrat de Kylian Mbappe în meciul din Cupa Franței cu Pays de Cassel, echipă din liga a șasea franceză. Atacantul francez a înscris cinci goluri într-un singur meci pentru prima oară în carieră.

ADVERTISEMENT
Lionel Messi și familia sa și-au petrecut vacanța în Alpii Elvețieni. Sursă foto: Instagram - @leomessi.
Lionel Messi și familia sa și-au petrecut vacanța în Alpii Elvețieni. Sursă foto: Instagram – @leomessi.

Ultimul meci oficial al lui Messi la PSG a fost o înfrângere. Starul argentinian, protagonist în amicalul de lux cu Al-Hilal

PSG nu traversează cea mai bună perioadă în campionat după o nouă înfrângere cu Rennes, scor 0-1. Campioana Franței a pierdut în prima zi a anului cu Lens, iar două săptămâni mai târziu a cedat din nou în fața echipei lui Bruno Genesio.

Sunt primele două înfrângeri ale sezonului pentru echipa care aliniază tripleta stelară formată din Messi, Mbappe și Neymar. Înaintea vacanței din Alpii Elvețieni, Lionel Messi a luat parte la amicalul de lux al lui PSG cu Al-Hilal/Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Christophe Galtier s-a impus la capătul unui meci cu multe goluri, scor 5-4 în fața echipei formate din jucători de la Al-Nassr și Al-Hilal. Lionel Messi a deschis scorul în minutul trei al partidei. Cristiano Ronaldo și Mbappe au marcat de asemenea spre deosebire de Neymar care a ratat un penalty în prelungirile primei reprize.

Lionel Messi este așteptat la Al-Hilal

Transferul record al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr le-a deschis apetitul saudiților. Despre rivala din campionat, Al-Hilal, s-a scris că vrea să-l transfere pe Lionel Messi în Saudi Pro League.

ADVERTISEMENT

Ibrahim Alkassim, directorul general al Federației de Fotbal din Arabia Saudită, nu a luat la cunoștință despre o posibilă ofertă, însă a dezvăluit că îl așteaptă pe Lionel Messi. „În acest moment nu știu nimic despre o posibilă venire a lui Lionel Messi.

Dar nu ascund faptul că, la nivel de federație, ne dorim să îl avem într-o bună zi în campionatul nostru. Ideea federației este mereu de a îmbunătăți nivelul campionatului și, desigur, ne-ar plăcea să îi vedem pe Ronaldo și Messi din nou în aceeași ligă. Însă, adevărul este că în acest moment nu știm nimic”, a declarat Ibrahim Alkassim, potrivit Goal.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,91 este cota pentru „total goluri PSG: peste 2,5” la meciul PSG – Reims!

ADVERTISEMENT