Sport

Lionel Messi și Rafael Nadal, schimb de complimente după nominalizarea la Premiul Laureus: „Tu meriți să câștigi”. Foto

Lionel Messi și Rafael Nadal se luptă pentru Premiul Laureus, decernat celui mai bun sportiv din 2022. Cei doi mari campioni s-au complimentat pe rețelele de socializare.
22.02.2023 | 12:59
Lionel Messi si Rafael Nadal schimb de complimente dupa nominalizarea la Premiul Laureus Tu meriti sa castigi Foto
Rafael Nadal și Lionel Messi s-au complimentat după nominalizările la Premiul Laureus. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Rafael Nadal sunt doi dintre sportivii nominalizați la Premiul Laureus 2022, care îi revine celui mai bun sportiv al anului. După ce au aflat că au fost nominalizați legendarul tenismen și campionul mondial și-au adresat complimente pe rețelele de socializare.

Lionel Messi și Rafael Nadal s-au complimentat după nominalizarea la Premiul Laureus: „Hai, Leo, o meriți”

Pe lângă cei doi mari sportivi, care au scris istorie anul trecut, pe lista nominalizaților la premiul „Sportivul Anului 2022” se mai află Kylian Mbappe (fotbal), Max Verstappen (Formula 1) Stephen Curry (baschet) și Armand Duplantis (atletism).

ADVERTISEMENT

După ce au fost înștiințați de nominalizările la gala anuală organizată de Fundația Laureus Sport for Good, Lionel Messi și Rafael Nadal s-au complimentat reciproc pe Instagram. Primul pas a fost făcut de tenismenul iberic.

„Sunt onorat să fiu nominalizat din nou, însă… în acest an… hai, Leo Messi, o meriţi”, au fost cuvintele lui Rafael Nadal. Campion la Australian Open și Roland Garros în sezonul precedent, „El Matador” este de părere că Leo Messi este cel care merită să revendice prestigiosul premiu.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi i-a răspuns lui Rafael Nadal cu un alt compliment: „Mă lasă fără cuvinte…”

Replica lui Lionel Messi nu a întârziat să apară. Campion mondial cu Argentina în 2022, starul lui PSG i-a mulțumit lui Rafael Nadal pentru complimente și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ibericului.

„Faptul că un sportiv uriaș ca tine spune aceste lucruri despre mine mă lasă fără cuvinte…Îți mulțumesc mult, Rafa Nadal, și tu meriți totul pentru felul în care evoluezi de fiecare dată când ieși pe teren.

ADVERTISEMENT

Ești un învingător, încă avem pentru ce să ne luptăm, nu? Cu toții merită Premiul Laureus în acest an, ăsta e adevărul”, a fost mesajul lui Lionel Messi. Starul argentinian își negociază în această perioadă viitorul pe Parc de Princes.

Schimb de complimente între Lionel Messi și Rafael Nadal: Sursă foto: Instagram - @leomessi.
Schimb de complimente între Lionel Messi și Rafael Nadal: Sursă foto: Instagram – @leomessi.

Sportivele nominalizate la Premiul Laureus

În ceea ce privește nominalizările la feminin, Iga Swiatek (tenis), Alexia Putella (fotbal), Katie Ladecky (înot), Mikaela Shiffrin (schi) și Shelly-Ann Fraser-Pryce (atletism) sunt atletele aflate pe lista „Sportiva Anului 2022”.

ADVERTISEMENT

Premiile Laureus sunt o ceremonie anuală care onorează cei mai titrați atleți din lumea sportului. Aceasta se acordă în fiecare an începând din anul 2000 și ocupă un loc prestigios pe lista premiilor din sport.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,37 este cota pentru „2 solist” la meciul Marseille – PSG

ADVERTISEMENT