Fotbal intern

Live Blog Liga 2, etapa a 8-a. Petrolul, victorie chinuită cu Recea

18.10.2020 | 16:02
Live Blog Liga 2 etapa a 8a Petrolul victorie chinuita cu Recea
ADVERTISEMENT

În acest weekend sunt programate partidele din cadrul etapei a 8-a din Liga 2, pe parcursul a patru  zile, începând de joi, 15 octombrie şi încheindu-se duminică 18 octombrie, cu condiţia ca anumite partide să poată avea loc, pentru că în continuare infectările cu coronavirus pot deregla, ca şi runda trecută, programul.

Prima informaţie cu adevărat neaşteptată vine de la echipa care conform programării stă în această rundă, liderul FC U Craiova 1948. Deşi neînvinsă şi venind după un excelent 5-0 cu Rapid Craiova lui Adrian Mititelu s-a despărţit pentru a şasea oară de antrenorul italian Nicolo Napoli, care nu a mai suportat presiunea fanilor.

ADVERTISEMENT

Aceştia i-au cerut demisia insistent, acuzându-l că e marioneta patronului şi italianul a cedat. În locul său a fost numit preparatorul fizic al echipei, Dan Vasilică, dar se presupune că este doar o măsură temporară, până la găsirea unui alt tehnician.

Programul etapei a 8-a din Liga 2

Duminică, 18 octombrie

  • Comuna Recea – Petrolul 1-2 (Oiţă 47 / Buhăescu 67 pen., 72)

Sâmbătă, 17 octombrie

  • Viitorul Târgu Jiu – ASU Poli Timişoara 0-1 (Manea 49)
  • Csikszereda – Unirea Slobozia 0-1 (Lazăr 14)
  • CSM Reşiţa – Pandurii 1-2 (Dat 89 / Remacle 10, Dodoi 33)
  • CSM Slatina – Aerostar Bacău 2-1 (Rogoveanu 16, Ov. Popescu 51 / Chelaru 10)
  • Dunărea Călăraşi – Gloria Buzău 0-2 (Nedelea 41, Iurcu 52)
  • Ripensia – Metaloglobus 0-2 (Ov. Herea 1, Cl. Herea 88)
  • Farul – Turris Turnu Măgurele 0-2 (Voinea 60, S. Pană 65 pen.) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Vineri, 16 octombrie

  • U Cluj – Concordia 1-1 (Mâneran 72 / Llullaku 52) VEZI VIDEO

Rapid – CS Mioveni a fost amânat din cauza focarului de coronavirus de la gazde

FC U Craiova 1948 stă.

l2


UPDATE 17 octombrie, ora 16:39 / Alexandru Pelici și-a dat demisia din funcția de antrenor al clubului CSM Reșița după înfrângerea suferită pe teren propriu, scor 1-2, împotriva lanternei Pandurii Târgu Jiu.

„Ceva trebuie să se schimbe şi o să se schimbe începând cu demisia mea. Mie, unul, îmi este ruşine, şi pentru asta am decis ca drumul meu alături de CSM Reşiţa să se oprească în momentul de faţă. Sunt şi anumite lucruri pe care nu mi le explic, lucruri care ţin de prestaţia jucătorilor, felul în care jucăm afară, în contrast total cu ceea ce jucăm acasă”, a declarat Alexandru Pelici.

ADVERTISEMENT

Rapid – Mioveni afectat de coronavirus în etapa a 8-a a Ligii 2

Sub semnul întrebării se află chiar primul meci al etapei, cel programat joi, 15 octombrie, de la ora 19:30, confruntarea dintre două echipe care au ratat promovarea în play-off sezonul trecut, Rapid .- Mioveni. Şi aceasta deoarece situaţia la clubul giuleştean s-a înrăutăţit.

După eşecul sever de la Turnu Severin, 0-5 cu FC U Craiova 1948, antrenorul Adrian Iencsi şi jucătorul Rareş Ilie au acuzat stări specifice COVID 19 şi testările au demonstrat pozitivitatea lor.

ADVERTISEMENT

Numărul jucătorilor testaţi pozitiv s-a mărit la giuleşteni şi s-a adăugat şi antrenorul

Erau deja în izolare încă dinaintea meciului de la Turnu Severin portarul Drăghia, precum şi jucătorii de câmp Lazăr şi Pănoiu. Rămâne de văzut ce se va decide în privinţa acestui meci în următoarele ore.

Etapa trecută au fost amânate tot din cauza coronavirusului meciurile ASU Poli Timişoara – Dunărea Călăraşi şi Aerostar Bacău – Viitorul Târgu Jiu, problemele de sănătate existând la gruparea bănăţeană şi echipa bacăuană.

ASU Poli Timişoara, noi infectări cu COVID 19

Nu este deloc exclus ca Viitorul Târgu Jiu, echipa pregătită de Flavius Stoican, să aibă din nou pauză forţată, pentru că situaţia la ASU Poli Timişoara continuă să rămână proastă. Asta ca urmare a faptului că la noile testări alţi trei jucători s-au alăturat celor şapte deja aflaţi în izolare, totalul persoanelor afectate din club fiind de 21.

Aerostar Bacău va juca la Slatina şi foarte probabil că acest meci se va ţine, dacă la ultimele testări făcute de moldoveni nu vor mai apărea nume noi pe lista celor pozitivi, care se ridicau la şase înainte de meciul cu Viitorul Târgu Jiu.

U Cluj e în plin reviriment

Dacă vor rămâne aceiaşi şase convalescenţi sau cu atât mai mult dacă dintre ei vor apărea rezultate negative conform protocolului Aerostar va putea deplasa un lot de minim 13 jucători, obligatoriu un portar, la Slatina.

U Cluj dă semne că în sfârşit e pe drumul cel bun de la venirea pe bancă a lui Costel Enache. Studenţii de pe Someş au impresionat la Turnu Măgurele, unde au administrat cel mai sever eşec acasă lui Turris de la promovarea echipei din Teleorman vara trecută. Acum musafir va fi o formaţie cu potenţial, dar inconstantă, Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT