Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 13-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Lecce-Cagliari a adus parada sezonului din partea unui …fundaș! VIDEO

LIVE BLOG Serie A etapa a 13a Program rezultate clasament informatii de ultima ora LecceCagliari a adus parada sezonului din partea unui fundas VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 13-a din Serie A, prima de la reluarea campionatului după ultima pauză competițională pentru meciurile naționale din preliminariile Euro 2020, începe sâmbătă, când au loc și cele mai tari meciuri ale rundei, continuă duminică și se închide luni seară cu partida dintre SPAL Ferrara și Genoa, două suferinde din zona subsolului.


UPDATE, 25 noiembrie, ora 18:50/ Amânat cu o zi din cauza terenului afectat de ploile abundente, meciul Lecce – Cagliari din runda a 13-a s-a jucat luni și a fost un adevărat thriller. Goluri multe, decizii controversate, VAR, reveniri pe tabelă și o fază incredibilă au învăluit o remiză spectaculoasă, 2-2.

ADVERTISEMENT
  • Romario Benzar a fost rezervă neutilizată la gazde

Faza partidei de pe Stadio ”Via del Mare” s-a petrecut în minutul 81, la scorul de 0-2. La un atac al gazdelor, fundașul Fabrizio Cacciatore s-a crezut portar și a avut un reflex superb. Din păcate pentru el, arbitrul l-a văzut și i-a arătat imediat ușa spre cabine. Avea să fie faza care să o aducă pe Lecce în meci. Lapadula a făcut 1-2, iar în final, în minutul 90+1, Calderoni a egalat.


UPDATE, 24 noiembrie, ora 23:15/ Meciul Lecce – Cagliari a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Duelul de pe stadionul „Via del Mare” a fost reprogramat se va juca luni de la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 24 noiembrie, ora 23:00/ Rezultatele de duminică din Serie A:

  • Bologna – Parma 2-2
  • AS Roma – Brescia 3-0
  • Sassuolo – Lazio 1-2
  • Verona – Fiorentina 1-0
  • Sampdoria – Udinese 2-1

Sâmbătă, 23 noiembrie

Atalanta – Juventus 1-3

Milan – Napoli 1-1

Torino – Inter 0-3


LIVE BLOG Serie A etapa a 13-a

Sâmbătă sunt însă cele trei jocuri care merită toată atenția. Pentru că e vorba de echipele ce vor evolua săptămâna viitoare în Champions League. Liderul Juventus are parte de o deplasare cu adevărat grea, la Bergamo, unde Atalanta e absolut devastatoare pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și compania sunt favoriți, dar pentru a câștiga vor trebui să se consume serios, pentru trupa lui Gasperini rămâne foarte puternică în Serie A față de parcursul neașteptat de modest din Champions League. Gazdele vor fi din nou fără atacantul Duncan Zapata, la Juve absența grea e creierul Pjanic la mijloc.

Toro, un obstacol periculos pentru Antonio Conte

Un Napoli aflat sub presiune, ca urmare a tensiunilor existente atât cu conducerea clubului cât și cu suporterii, va juca pe terenul lui Milan. Carlo Ancelotti, care a fost luat la ochi de patronul De Laurentiis, riscă serios demiterea și ar fi dureros să i se întâmple după un meci cu echipa la care a câștigat trofee și ca antrenor și ca jucător.

ADVERTISEMENT

Inter, considerată de toți specialiștii drept marea rivală la titlu pentru Juventus, rămâne la un punct în urma torinezilor, dar vor avea o partidă specială tocmai în urbea de unde e Juventus, însă împotriva echipei care poartă numele fanion al orașului. Torino a mai bătut Inter în ultimii ani, dar acum Antonio Conte a imprimat agresivitate.

Ștefan Radu da, Vlad Chiricheș în continuare absent

Din partidele zilei de duminică remarcăm Sassuolo – Lazio, Roma – Brescia și Lecce – Cagliari, misiune foarte grea pentru echipa rezervistului Romario Benzar, pentru că sarzii sunt într-o formă de vis, iar antrenorul Maran spune că nici pe departe echipa sa nu a atins încă tot ce poate și își dorește prezența într-o cupă europeană.

La Reggio Emilia, acolo unde joacă meciurile de acasă Sassuolo, vine un un Lazio supermontat, la care prezența pe teren a lui Ștefan Radu e un adevărat talisman. Nu același lucru putem vorbi și despre echipa lui Roberto De Zerbi, în privința prezenței lui Vlad Chiricheș, care continuă să fie indisponibil de la meciul naționalei în Feroe.

Programul etapei a 13-a din Serie A

Roma a pierdut etapa trecută la Parma și acum trebuie să bată o debusolată Brescie pe Olimpico, pentru a rămâne acolo, în grupul echipelor de Champions League. La Bologna, unde jucătorii echipei locale îl vor avea la acest meci pe bancă pe Sinisa Mihajlovic, va fi un derby al regiunii Emilia în compania Parmei.

Sâmbătă, 23 noiembrie

ora 16:00 Atalanta – Juventus

ora 19:00 Milan – Napoli

ora 21:45 Torino – Inter

Duminică, 24 noiembrie

ora 13:30 Bologna – Parma

ora 16:00 Sassuolo – Lazio

ora 16:00 Verona – Fiorentina

ora 16:00 Roma – Brescia

ora 19:00 Sampdoria – Udinese

ora 21:45 Lecce – Cagliari

Luni, 25 noiembrie

ora 21:45 SPAL Ferrara – Genoa.

Clasament Serie A înainte de etapa a 13-a

ADVERTISEMENT